Ti zelis da ja placem ko malo dijete, je l' je l'!!Zastone je napisao/la:Mortem mozda ti se san i ostvari

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ti zelis da ja placem ko malo dijete, je l' je l'!!Zastone je napisao/la:Mortem mozda ti se san i ostvari
Ako Bog daMortemHz je napisao/la:Ti zelis da ja placem ko malo dijete, je l' je l'!!Zastone je napisao/la:Mortem mozda ti se san i ostvari
Doduse..Zastone je napisao/la:Ako Bog daMortemHz je napisao/la:Ti zelis da ja placem ko malo dijete, je l' je l'!!Zastone je napisao/la:Mortem mozda ti se san i ostvari![]()
Šuti ba, ne mogu ni da zamislim. Stari mi srčani i plućni bolesnik, ne znam bil preživio da se taj san ostvari. Ne mogu za sebe garantovat, kamol za njega.MortemHz je napisao/la:Ti zelis da ja placem ko malo dijete, je l' je l'!!Zastone je napisao/la:Mortem mozda ti se san i ostvari
uNbx je napisao/la:@Mokes
Otkud ti to?Kakav ja i redar, mene bi i Čala uspio neutralisat.
Nije bek problem, zadnji vezni je problemajdohordas je napisao/la:ja ne znam jel se meni čini ili mi svaku sezonu i pol imamo problema sa tim lijevim bekom
Balic se vraca, kao i Rustemovic najvjerovatnije od sljedece utakmice. Nema potrebe da se Ivetic vraca na poziciju lijevog beka kao sto neki momak rece, vec bi bolje bilo da Balic igra tu... svakako mu je prirodna pozicija. Ono sto me je odusevilo sinoc su silne dubinske lopte koje su u 90% slucajeva uspijevale. Mislim da je to neki novi takticki zamisao Cale, jer po stranama imamo prebrze igrace ( samo moraju jos poraditi malo na realizaciji ). Onda valja napomenuti da smo nayebali kad Duljevic ode, kako samo sigurnije izgledamo kada je on na terenu.DenchiNL je napisao/la:Nije bek problem, zadnji vezni je problemajdohordas je napisao/la:ja ne znam jel se meni čini ili mi svaku sezonu i pol imamo problema sa tim lijevim bekom
Kad je jucer dade cini mi se Zecu u noge na 35 metara od naseg gola meni srce stade.Sarajlijica1946 je napisao/la:Nece Cala nista mijenjati, kad je juce Sarica ostavio na klupi kud ces dalje. Ja sam siguran ako svi budu zdravi da ce ista ekipa istrcati. Eventualni Hodza umjesto Kadusica. Drugi go nikad ne bi dali, vidjelo se da nam fali svjezine za zavrsnicu. Pogotovo Amhetovicu, taj lik je bio gotov nakon dvadesete minute. Ali je odigrao fajterski do kraja, kako covjek da ga ne voli. Nije u redu srati po njemu, dovesti boljeg realizatora to je u redu. Ali njemu se nista ne moze prigovoriti kao ni Crnkicu. Saric me zabrinjava, kad nam najvise treba on je u padu formu.
Zekonja je opasan igrac nema sta. Jedini je nesto mogao kod njih. Onog Tandaru Mandaru Kadusic mu uzimao zracne duele, ja ne znam koliko je manji Kadusic ali sigurno je jedno 20 cm.mma_hz je napisao/la:Kad je jucer dade cini mi se Zecu u noge na 35 metara od naseg gola meni srce stade.Sarajlijica1946 je napisao/la:Nece Cala nista mijenjati, kad je juce Sarica ostavio na klupi kud ces dalje. Ja sam siguran ako svi budu zdravi da ce ista ekipa istrcati. Eventualni Hodza umjesto Kadusica. Drugi go nikad ne bi dali, vidjelo se da nam fali svjezine za zavrsnicu. Pogotovo Amhetovicu, taj lik je bio gotov nakon dvadesete minute. Ali je odigrao fajterski do kraja, kako covjek da ga ne voli. Nije u redu srati po njemu, dovesti boljeg realizatora to je u redu. Ali njemu se nista ne moze prigovoriti kao ni Crnkicu. Saric me zabrinjava, kad nam najvise treba on je u padu formu.![]()
Garant si i ti na istoku bio cim si to vidjeo..Sarajlijica1946 je napisao/la:Zekonja je opasan igrac nema sta. Jedini je nesto mogao kod njih. Onog Tandaru Mandaru Kadusic mu uzimao zracne duele, ja ne znam koliko je manji Kadusic ali sigurno je jedno 20 cm.mma_hz je napisao/la:Kad je jucer dade cini mi se Zecu u noge na 35 metara od naseg gola meni srce stade.Sarajlijica1946 je napisao/la:Nece Cala nista mijenjati, kad je juce Sarica ostavio na klupi kud ces dalje. Ja sam siguran ako svi budu zdravi da ce ista ekipa istrcati. Eventualni Hodza umjesto Kadusica. Drugi go nikad ne bi dali, vidjelo se da nam fali svjezine za zavrsnicu. Pogotovo Amhetovicu, taj lik je bio gotov nakon dvadesete minute. Ali je odigrao fajterski do kraja, kako covjek da ga ne voli. Nije u redu srati po njemu, dovesti boljeg realizatora to je u redu. Ali njemu se nista ne moze prigovoriti kao ni Crnkicu. Saric me zabrinjava, kad nam najvise treba on je u padu formu.![]()
Trenutno korisnika/ca: fanaticoszg, KarloIvandic i 35 gostiju.