Steta sto nije visi 4-5cm, mogao bi se razviti u dobru cetvorku. Eksplozivan je, ima brz prvi korak i dobru prednju promjenu, a mogao bi vjerovatno i sut s poludistance dovesti na solidan nivo. Igra ledjima mu, takodjer, nije strana (ovdje na klipu to nije prikazano), sto je pokazao na SP U17, a igra u odbrani mu je odlicna. Ovako, sa visinom za klasicnu trojku, sumnjam da ce ikad napraviti nesto ozbiljnije u svojoj karijeri jer je ocajan suter. Steta bi bilo da ovakav fajter propadne, a ja se sve bojim da ce zavrsiti nesto slicno kao Omeragic.Bassha je napisao/la:
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Sani se pravo nabio. Cini mi se da je prije odlaska u Real bio upola 'tanji', ni priblizno ovoliko misicne mase. Sad su ovo vec u pitanju prave rucke, sto se kaze. Izgleda da u Realu rade besprijekorno kada je fizicka sprema u pitanju. Ne pamtim kad sam kod njih vidio fizicki zakrzljalog igraca. Kamo srece da Musa napreduje u tom pogledu, a posmatrajuci Cedevitu kroz godine unazad, male su sanse (ako ostane kod njih, naravno). Zvijezda ih je nedavno fizicki pojela, a kako i ne bi kada se nijedan posteno fizicki snazan igrac ne nazire u rosteru Cedevite. Bas sam i citao negdje tekstove o (ne)radu Cedevitinih kondicionih trenera, kroz prizmu igraca koji su tu duze vrijeme. Imas Babica, Bilana (koji su, ovako na prvu, najduzeg staza - mislim na ove sa znacajnijom ulogom) koji su, sto se fizike tice, da Bog sacuva. Zakljucak: bjezi Musa iz tog cirkusa.
http://www.canalfeb.tv/video/331176/clu ... l-madrid-1
Evo link ko hoce da gleda Camparu u finalu spanskog prvenstva.
Evo link ko hoce da gleda Camparu u finalu spanskog prvenstva.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Nije los Campara al ubi Radoncic
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Sani u prvom poluvremenu odigrao oko 10 minuta, tj. usao pred kraj prve cetvrtine i odigrao skoro sve do kraja. Bar pola te minutaze je coskario, a ostatak je igrao kao play. Nema gotovo nikakve ovlasti u ekipi, u napadu je tek neka cetvrta opcija i sutirao je samo iz otvorenih pozicija (dvije trice pocijepao). U odbrani je cuvao bekove, koji su za glavu visi od njega i bio dosta dobar kod preuzimanja (djeluje pokretljivije nego inace). Meni se ovo uopste ne svidja, ne znam kako bi on u ovakvim okolnostima mogao napredovati, ali vidjet cemo opet. Upravo iz ovih razloga je nenormalno bitno da imamo svoj klub u aba ligi, kako nasa djeca ne bi morala ici po stranim klubovima. S druge strane, Radoncic je alfa i omega ekipe i realno je daleko najkvalitetniji. Momak skace, asisira, ali i pogadja iz svih situacija (sto prodorima, sto sutevima za tri). Bas je dominantan i djeluje kao mali terminator u odnosu na ostale, a ocigledno je da uzasno puno trenira.
Čampara nije prešao u Real, samo je posuđen za određeni dio novca. Vraća se u Sparse za 2 mjeseca.
Joj, to je mozda jos i losija opcija od ove da igra u Realu. Igranje bh lige sa 19 godina je takodjer besmisleno.Chstal je napisao/la:Čampara nije prešao u Real, samo je posuđen za određeni dio novca. Vraća se u Sparse za 2 mjeseca.
U drugom poluvremenu je gotovo sve vrijeme igrao kao play, puno cesce imao loptu u rukama i samim tim je bilo vise suteva za njega. Opet su to uglavnom sutevi za tri, a svi odavno znamo da je u tome dobar (danas, cini mi se, pogodio pet trojki, tj. 15 od ukupno 19 poena). U svim ostalim segmentima je otprilike isti kao i ranije.
-
- Kontakt:
kobe24 je napisao/la:Joj, to je mozda jos i losija opcija od ove da igra u Realu. Igranje bh lige sa 19 godina je takodjer besmisleno.Chstal je napisao/la:Čampara nije prešao u Real, samo je posuđen za određeni dio novca. Vraća se u Sparse za 2 mjeseca.
U drugom poluvremenu je gotovo sve vrijeme igrao kao play, puno cesce imao loptu u rukama i samim tim je bilo vise suteva za njega. Opet su to uglavnom sutevi za tri, a svi odavno znamo da je u tome dobar (danas, cini mi se, pogodio pet trojki, tj. 15 od ukupno 19 poena). U svim ostalim segmentima je otprilike isti kao i ranije.
U njegovim godinama je najbitnije da igra, bitna je kontakt igra sa seniorima....
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Tako isto smo govorili i za Buzu, pa za Atica kad je dosao na posudbu u Sparse (ali i za mnoge druge), pa se na kraju ispostavilo da su samo godinu dana u vodu bacili. Sad je nasa liga malo kvalitetnija, pa mozda i ne bi bilo lose da jednu godinu odigra ovdje, ali generalno ne znam sta bi mu novo Sparsi mogli ponuditi. Idealno bi bilo da ode u neki abaligaski klub, pa da u uvodnoj sezoni dobija 7-10min u prosjeku.bombaysaphire je napisao/la: U njegovim godinama je najbitnije da igra, bitna je kontakt igra sa seniorima....
-
- Kontakt:
http://m.sportsport.ba/bh_kosarka/dvoja ... idu/236066
--> vec selektirani od kosarkaskog saveza kroejsije...
--> vec selektirani od kosarkaskog saveza kroejsije...
Bassha je napisao/la:

Nisam znao da je Talić u Igokei, zar nije on igrao za juniore (ponekad za seniore) Andorre u Španiji?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Maric je u AndoriRaonffa je napisao/la:Nisam znao da je Talić u Igokei, zar nije on igrao za juniore (ponekad za seniore) Andorre u Španiji?

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
To je onaj centar?Bassha je napisao/la:Maric je u AndoriRaonffa je napisao/la:Nisam znao da je Talić u Igokei, zar nije on igrao za juniore (ponekad za seniore) Andorre u Španiji?
Odakle meni da je Talić, zakleo bih se da se za njega govorilo da je u Španiji

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Daj ba, 52 asistencije na 105 poena. Ko ovu statistiku vodiBassha je napisao/la:

52 poena, 18 asistencija
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10