NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
2015. u finalu imao dobru ekipu ? Ozbiljan si ?
- PaskalHens
- Kontakt:
Da, u pravu si. Bili su povrijeđeni ona dvojica. Do mene..
To ne umanjuje činjenicu da nema teorije da je top2 svih vremena, niti će biti, jer preko ovih Ratnika teško da će doći do 5 titula koliko realno treba imati da bio bio top2-3. Preko Kareema, Magica sa ovim brojem titula nema teorije. Po meni još uvijek gleda u leđa Kobiju i Duncanu, al' vjerujem da će na kraju karijere biti ispred.
To ne umanjuje činjenicu da nema teorije da je top2 svih vremena, niti će biti, jer preko ovih Ratnika teško da će doći do 5 titula koliko realno treba imati da bio bio top2-3. Preko Kareema, Magica sa ovim brojem titula nema teorije. Po meni još uvijek gleda u leđa Kobiju i Duncanu, al' vjerujem da će na kraju karijere biti ispred.
Viva la France, as they say in Rome.
lumani je napisao/la:Kakva izjava IversonaM.J ,Shaq I ja bi zavrsili sezonu sa 82:0
gdje si vidio tu izjavu?
lebron je 2015. u finalu odigrao duplo bolje nego u finalu 2016. godine.... u jednom finalu je imao irvinga, u drugom nije. u jednom finalu je osvojio, u drugom nije.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
LeBron je u finalu 2015 sutao ispod 40% iz igre protiv slabijeg Goldena(u odnosu na 2016 verziju).
Normalno da mu je bilo teze kad nije imao Irvinga i sav teret je pao na njega al kako se moze uopste mjerit sta je bilo bolje.Jer je odigrao fenomenalnu playoff seriju sa skoro 50% iz igre.Da je odigrao prosle slabije nesto pa da kazes kako je bilo duplo slabije nego 2015 al nidje veze.

Irving je bio vrhunski i pomogao dobit(logicno)jos bolju verziju Goldena.
Al ne znam kako mozes mjerit da je LBJ bio duplo bolji 2015 nego 2016.Mislim duplo bolji nije sigurno,pitanje je dal je bio uopste bolji.
U jedine dvije pobjede u tom finalu je LeBron sutao 36% iz igre.Vise je Golden chokao dok nisu se prilagodili i oduvali zadnje 3 utakmice.
Normalno da mu je bilo teze kad nije imao Irvinga i sav teret je pao na njega al kako se moze uopste mjerit sta je bilo bolje.Jer je odigrao fenomenalnu playoff seriju sa skoro 50% iz igre.Da je odigrao prosle slabije nesto pa da kazes kako je bilo duplo slabije nego 2015 al nidje veze.

Irving je bio vrhunski i pomogao dobit(logicno)jos bolju verziju Goldena.
Al ne znam kako mozes mjerit da je LBJ bio duplo bolji 2015 nego 2016.Mislim duplo bolji nije sigurno,pitanje je dal je bio uopste bolji.
U jedine dvije pobjede u tom finalu je LeBron sutao 36% iz igre.Vise je Golden chokao dok nisu se prilagodili i oduvali zadnje 3 utakmice.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Kakva izjava IversonaM.J ,Shaq I ja bi zavrsili sezonu sa 82:0
gdje si vidio tu izjavu?
Na f.b stranici od AI...interesatno je da ima jedan clanak 10najboljih defendera ever,Iverson 7 a MJ 10.
Možeš li mi objasniti po kojim je parametrima iza Bryanta recimo?PaskalHens je napisao/la:Da, u pravu si. Bili su povrijeđeni ona dvojica. Do mene..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja Kobea obozavam znaci, ne postoji mi sportista drazi od njega al LeBron je ispred Kobea bez ikakve sumnje. I ispred Duncana takodjer. Mogu shvatit da ga neko na vjecnoj listi vidi iza Kareema jer je on po postignucima skoro jednak Jordanu. Po individualnom kvalitetu LeBron je zajedno s Jordanom liga za sebe i to ce sve moguce brojke potvrditi. On je s titulom protiv ovakvih Warriorsa po meni apsolutno jednak Jordanu jer MJ nikad u karijeri nije imao ovoliko mocnog protivnika sa ovakvom koncentracijom talenta.PaskalHens je napisao/la:Da, u pravu si. Bili su povrijeđeni ona dvojica. Do mene..
Ma ono finale 2015. je bila smijurija to sto je LeBron sutirao ispod 40% nije pokazatelj nicega jednostavno sa obrana je bila skocentrirana na njega.
Bio je jedan podatak da su bez njega na parketu sutirali oko 20% ako se ne varam
Delly,Mozgov,JR,Thompson,Shump,Jones i Mike Miller to su mu bili suigraci u tom finalu
i jos JR koji bi trebao biti uz Lebrona 2. opcija odigrao uzasno pa su Delly i Mozgov bili 2. i 3. igraca Cavsa
Lebronu je jedino 2011. chokao u finalu, 2007. bio premlad i bez ikakve sanse takoder sa smijesnom ekipom, u ostalim finalima je bio najbolji igrac na parketu.
Bio je jedan podatak da su bez njega na parketu sutirali oko 20% ako se ne varam
Delly,Mozgov,JR,Thompson,Shump,Jones i Mike Miller to su mu bili suigraci u tom finalu
Lebronu je jedino 2011. chokao u finalu, 2007. bio premlad i bez ikakve sanse takoder sa smijesnom ekipom, u ostalim finalima je bio najbolji igrac na parketu.
lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Kakva izjava IversonaM.J ,Shaq I ja bi zavrsili sezonu sa 82:0
gdje si vidio tu izjavu?
Na f.b stranici od AI...interesatno je da ima jedan clanak 10najboljih defendera ever,Iverson 7 a MJ 10.
to neko dijdte pisalo taj clanak
Ja znam da su Pippen,Jordan,Rodman u top 10,pa mi sada zamislimo kako bi pomeli ove Ratnike..
Pomeli, pa nisu 76ersi dan te j3bo
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
lumani je napisao/la:Ja znam da su Pippen,Jordan,Rodman u top 10,pa mi sada zamislimo kako bi pomeli ove Ratnike..
nisu tadasnji bullsi imali toliku širinu da bi baš pomeli ove ratnike
filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Ja znam da su Pippen,Jordan,Rodman u top 10,pa mi sada zamislimo kako bi pomeli ove Ratnike..
Imali su dovoljno da ih srede u 4,5..ovo je sada sve soft postalo flopera vise od ozbiljnih igraca.
Nema teorijske da bi ijedna historijska ekipa pomela ove ratnike. Na njihovu noć ovo je najkvaletnija ekipa ikad. Ljudi sa Durantom imaju doslovno sve.
Imaju svoju i ofanzivnu i defanzivnu petorku koje jednostavno nisu fer prema protivnicima.
Imaju svoju i ofanzivnu i defanzivnu petorku koje jednostavno nisu fer prema protivnicima.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
pa ako mislis da bi ih sredili u 4 to je metla,jer se igra na 4 pobjedelumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Ja znam da su Pippen,Jordan,Rodman u top 10,pa mi sada zamislimo kako bi pomeli ove Ratnike..
Imali su dovoljno da ih srede u 4,5..ovo je sada sve soft postalo flopera vise od ozbiljnih igraca.
Brokula je napisao/la:Nema teorijske da bi ijedna historijska ekipa pomela ove ratnike. Na njihovu noć ovo je najkvaletnija ekipa ikad. Ljudi sa Durantom imaju doslovno sve.
A sta ako ih Cavsi pometu
@filip,ma ne mislim na 4:0..mislim da ih pomeili onako muski,recimo u 5....