FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

thulkazal
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la thulkazal » 15 avg 2010, 22:20

Monolog je napisao/la:Eto šanse Gomezu da pokaže vrijedi li 30 miliona Eura(naravno, mi znamo da ne vrijedi). Dok jednom ne smrkne, drugome ne svane.
sumnjam da će taj išta iskoristiti xD

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 15 avg 2010, 23:07

geronimo je napisao/la:Koji peh, Olić će možda morati ići pod nož. :( Prokleta prijateljska (reprezentativna) utakmica.
http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 78972.html
Sutra će se na pregledu kod Dr. Müller-Wohlfahrta znati definitivno hoće li OP biti pod muss.
Sam Olić poznaje ovaj bol u koljenu i sluti da će morati na operaciju i samim tim mjesecima biti odsutan.
nije mi drago zbog povrede ali mi je drago zbog toga sto ce Klose i pogotovo Super Mario dobiti puno vise sansi ;) ;).Nadam se da ce je znati na pravi nacin iskoristiti :twisted:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 avg 2010, 23:42

Na kraju bi Njemacka stampa i Njemacki novinari mogli doci na svoje, jer su oni bili glavni inicijatori da napadaci Njemacke igraju u pocetnom sastavu Bayerna.

Nakon dugo pretrazivanja, napokon sam naletio, ali bukvalno naletio na TV koja ce sutra prenositi Bayern. Rijec je o Novoj sport a nalazi se na Hellas satelitu, pa ko ima digitalnu sutra nece biti uskracen za predstavu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 avg 2010, 23:47

Omerbavarac je napisao/la:Na kraju bi Njemacka stampa i Njemacki novinari mogli doci na svoje, jer su oni bili glavni inicijatori da napadaci Njemacke igraju u pocetnom sastavu Bayerna.

Nakon dugo pretrazivanja, napokon sam naletio, ali bukvalno naletio na TV koja ce sutra prenositi Bayern. Rijec je o Novoj sport a nalazi se na Hellas satelitu, pa ko ima digitalnu sutra nece biti uskracen za predstavu.
Ima i na Arenasport 1 prvo Bayern od 18:00,pa Schalke od 20:30. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 16 avg 2010, 00:36

Onaj Bilic ce se sa svim trenerima zavaditi, eno i Rednap (kako se vec pise) se zali da je Modric bezveze isforsiran u prijateljskoj utakmici, a Bayernovci su u zadnje vrijeme postali poznati po tome da su lahki na jeziku, tj. da vrlo brzo pocinju da salju otrovne strelice prema savezima :D
Jbg, zao mi je Ole, jer mi je najdrazi Bayernov igrac, nadam se da to nece biti mnogo ozbiljno, al opet se nadam da ce njegova zamjena biti Klose, a ne Gomez :) :)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 avg 2010, 00:51

ja za razliku od mnogih ovde vjerujem da gomez može ipak jos bljesnut...jednostavno je u potpunosti nepravedno kako se neki odnose prema gomezu pa posebno i mediji u njemackoj, covjek je placen 30 miliona eura i svi su na njega stvorili pritisak, svaki se njegov korak pratio....a ispade ko da covjek gola za bayern nije zabio, on je i psiholoski sad logicno poljuljan....u gomeza ipak jos imam malo nade, a puno vise u klosea...ovde su mnogi tvrdili kako ga treba prodat i covjek bljesne na svjetskom a sad je na dobrom putu nakon pogodka u super kupu da bljesne i u bayernu...a govorio sam za njega da je bio i ostao veliki igrac, jer klose je prije svega covjek za bitne golove
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 avg 2010, 01:15

effe_sa je napisao/la:.u gomeza ipak jos imam malo nade, a puno vise u klosea...
I ja isto. :D
Klose je nabrijan i ako bude fizički spreman kao što trenutno jeste, biće napadač br.1.
Vom Jäger zum Gejagten

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 16 avg 2010, 01:38

geronimo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:.u gomeza ipak jos imam malo nade, a puno vise u klosea...
I ja isto. :D
Klose je nabrijan i ako bude fizički spreman kao što trenutno jeste, biće napadač br.1.
Meni nije jasno odakle vise iskopavate tu nadu :lol: :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 avg 2010, 01:46

Koga bolan? :?
Evo čitam da je Bayern bio blizu dogovora da Khedira pređe na Isar, međutim, Luis ga nije htio. :shock:
Tako da je taj transfer propao. Misli gurati još jednu sezonu sa Bommelom, pomalo ubacivati Alabu, kojeg u budućnosti vidi na toj poziciji.
Govori li vam ovo šta? :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 avg 2010, 01:49

geronimo je napisao/la:Koga bolan? :?
Evo čitam da je Bayern bio blizu dogovora da Khedira pređe na Isar, međutim, Luis ga nije htio. :shock:
Tako da je taj transfer propao. Misli gurati još jednu sezonu sa Bommelom, pomalo ubacivati Alabu, kojeg u budućnosti vidi na toj poziciji.
Da Galonja ode nakon ove sezone i hebe mu se posle toga za Bayern. :D :D
Nego sta vi sutra ocekujete protiv onih amatera, je li dvocifrenu razliku ili se drzite devize vazno je samo proci.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 16 avg 2010, 01:50

geronimo je napisao/la:Koga bolan? :?
Govori, da je van Gaal poludio, il ako nista da je blizu toga. :D
Prvo Pranjic, a onda Alaba na toj poziciji :? :?

Edit - jel se ovo boldirano odnosi za novi, privremeni avatar, il mi ostajanje do ovih sitnih sati 10i dan zaredom vec polahko udara u glavu. :mrgreen: :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 avg 2010, 01:57

Ni blizu! Čovjek je haman naumio duže ostati. :D Hoće za dvije godine da donese Bayernu pehar (finale na Alianzu) i onda da smjeni Jogija na klupi Elfa. :mrgreen:

Hehe, nije to. Kada sam odgovarao, nije ti bilo tog avatara a pitanje je bilo sasvim nejasno. :D Vidim da si korigovao, haj ti spavaj. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 16 avg 2010, 02:02

geronimo je napisao/la:Ni blizu! Čovjek je haman naumio duže ostati. :D Hoće za dvije godine da donese Bayernu pehar (finale na Alianzu) i onda da smjeni Jogija na klupi Elfa. :mrgreen:

Hehe, nije to. Kada sam odgovarao, nije ti bilo tog avatara a pitanje je bilo sasvim nejasno. :D Vidim da si korigovao, haj ti spavaj. :lol:
Ma ne mogu, ako mi vjerujes, kako je Ramazan poceo totalno sam zamijenio dan i noc :D pa 'vako u ova doba valjam gluposti :mrgreen: :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 avg 2010, 02:33

Hajde barem priznajes. :D
Predlazem ti da sehuris ovog trenutka i da se bacis u postelju, ocigledno da si pospan.... :mrgreen: :mrgreen:
Salu na stranu.

@Gero: znas sta to meni znaci? Hoce Gaal narednih 10 godina da obezbijedi Bayern sa igracima koji ce biti pouzdani i koje on smatra da ce odgovoriti na svaki postavljeni zadatak. Iskreno, ja ocekujem da ce produziti ugovor i da ce nastaviti kopati ove talente, jer se vidi da ima miris za njih.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 16 avg 2010, 09:12

pih, druzim se sa amaterima :roll:
nedovodjenje kedire znaci da djecko nema kvalitet :!:
zasto ne pitate kad nemate blage :roll: :lol:
ozbiljno, kedira nema neki ekstra kvalitet da bi bio pojacanje bayernu.
trenutno smo popunjeni na toj poziciji, a kad bude vrijeme da nas neko napusti(bomel-pemzija) onda ce uskociti neki omladinac i to je to.
nadam se da ce omladinac zakazati i da ce bayern dovesti PRAVO POJACANJE, tj. naseg zmaja. :twisted:
ps
gero, zasto se pravdas onoj nadrkanoj tetkici?
pomamio se k´o da smo dosli na njihovu temu i pisali budalastine.
nasa tema i sta koga boli qrac sta mi pisemo, kako se druzimo.
jbt., adminu ne smeta, a tetkici smeta :roll:
sto se mene tice, bitno je da bude bez psovke, bez uvreda, isl.
pps
za mene je uvreda to sto geronimo navija za bayern, al´ sta da radim, kome da se zalim :? :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 16 avg 2010, 09:19

--------------kloze-----------
riberi--------kros-------muler
---------svajni---bomel-------
kont.-----badst.--bojto---lam
--------------buttko-------------

dosta za bl, a bome i lp 8-)
ne trebaju nam pemzioneri ala go-vnjez!
u ovoj ekipi mogu igrati samo trkaci kao sto su ola i kloze.
ps
kako samo nas ibi trci :o ´bo te leddd... nema izgubljene lopte
postao je drugi olic, drugi kloze :D
zato je drug seco govorio da za dzeku i misketa nema mjesta medju prvih 11 :!:
ko me je ono upitao za formaciju bez dzeke i misketa :?:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Klare

Post Postao/la Klare » 16 avg 2010, 12:14

geronimo je napisao/la:Ni blizu! Čovjek je haman naumio duže ostati. :D Hoće za dvije godine da donese Bayernu pehar (finale na Alianzu) i onda da smjeni Jogija na klupi Elfa.
A Jogi u Bayern i svi zadovoljni. :D

Gomeza danas očekujem od prve minute. Kakve ovo gluposti pišete o njemu, ipak se treba sjetiti da je on prošlu sezonu tamo do početka marta i one povrede protiv Fiorentine bio standardan u prvih 11. A sjetite se protiv Manchestera u obje utakmice da je unio prevagu u našu korist, pogotovo u prvoj utakmici s onim prodorom i to odmah nakon povrede, pa protiv Fiorentine u prvoj utakmici kod prvog gola onom petom izbaci čitavu Fiorentininu sredinu, pa protiv Maccabija one dvije asistencije, pa protiv Frankfurta kada smo na Allianzu gubili namjesti Robbenu loptu na potpuno prazan gol...Mogao bih ja ovoga do sutra nabrajati, ali činjenica je da je on dosta puta vadio i Gaala i Bayern. 8-) Jeste da je u golovima malo zakazao, ali je zato uz duelima, asistencijama i odvlačenju protivničkih igrača bio zaista dobar. Ja ne sumnjam da bi on prošlu sezonu zabio i preko 20 golova samo da je njemu bilo više lopti unutar šesnesterca, jer on ima tu realizaciju koju Klose i Olić sigurno nemaju.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 avg 2010, 12:22

secer je napisao/la: za mene je uvreda to sto geronimo navija za bayern, al´ sta da radim, kome da se zalim :? :lol:
:lol: :lol:
Postaješ misteriozan, eno gospodar Darkwooda otvorio tvoju omiljenu temu. Seli se odavde, ti prevrtljivče! :D
"Enes" rek'o da pojačanja/e nisu isključena, misli se na poziciju lijevog beka. Isto tako kaže da neće biti gromada (ne od čovjeka ili ti igrača, nego što se tiče pineza :mrgreen: )tipa Coentrao, nego neka pristojna zamjena mladom Diegu-Armandu. Sačekat će se prvih par kola (do kraja prelaznog roka) ali ne isključuje mogućnost da se to ostvari i u zimskom prelaznom roku.
Opet nešto slično šećerovim pretpostavkama. slika Dajte nam tog Schäfera. :?
Vom Jäger zum Gejagten

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 16 avg 2010, 13:23

secer je napisao/la: gero, zasto se pravdas onoj nadrkanoj tetkici?
pomamio se k´o da smo dosli na njihovu temu i pisali budalastine.
nasa tema i sta koga boli qrac sta mi pisemo, kako se druzimo.
jbt., adminu ne smeta, a tetkici smeta :roll:
sto se mene tice, bitno je da bude bez psovke, bez uvreda, isl.
pps
za mene je uvreda to sto geronimo navija za bayern, al´ sta da radim, kome da se zalim :? :lol:
Sine ko te dir'o? Nemoj da mu Zdena dođe! :mrgreen: :mrgreen:
Usput da kažem, nema "naša" i "njihova" tema. Svi imaju pravo na korištenje foruma.
Hajd šekeru valjda nećeš prijavljivati ovaj post, to ti je već bila postala tradicija.
P.S. De ti nama bolan ispričaj nastavak piče o hanumi u plavom. :lol:

Kako sad da treba lijevi bek? Šta je sa Contentom i Badstuberom, zar oni nusu klasa?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 avg 2010, 15:19

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Slobodanpad1945 i 8 gostiju.