Jel te tako mama ucila..
Sto se tice sudjenja bilo je korektno realno,Jakupovic je odlicno sve odradio jer je pritisak na njega bio strasan sa obje strane.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
CAPAJEBOCOYS je napisao/la:Koe prvi?
A ovo gore je bila provala, pa što ne kažeš da se nasmijem bolanmma_hz je napisao/la:Znam ja tu sam te i cekao..hallali Raonfa volio bih da je neki vas bolid naletio a ne ti jbg..
Cemu to psovanje **** nas ba zaboli za vama prvi ste pa sta?, uzivajte vidimo se na derbiju abd !themaniaks je napisao/la:ko je prvi mamicu vam **** hahahhahah pitariiiiii tuzni li ste divoviii mars u rupeee
Eh tako jbg ti,palis sporo veceras..Miljacka hladna bila.Raonffa je napisao/la:A ovo gore je bila provala, pa što ne kažeš da se nasmijem bolanmma_hz je napisao/la:Znam ja tu sam te i cekao..hallali Raonfa volio bih da je neki vas bolid naletio a ne ti jbg..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
escobarpablo je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Prije samog početka utakmice je obilježen taj danmma_hz je napisao/la:Danas je veliki dan za sve navijace Zeljeznicara i mislim da su to bar jednom trebali spomenuti na utakmici,al et njihov obraz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali pazi kako on pun samopouzdanja kaže 'naletio si'Raonffa je napisao/la:A ovo gore je bila provala, pa što ne kažeš da se nasmijem bolanmma_hz je napisao/la:Znam ja tu sam te i cekao..hallali Raonfa volio bih da je neki vas bolid naletio a ne ti jbg..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta se smijes keru!?alexis17 je napisao/la:"prekinuti zbog neregularnosti"zagorski je napisao/la:Prvenstvo je vec prije par kola trebalo biti prekinuto zbog neregularnosti,ali eto i ovo je Bosna.
Uglavnom danasnji praznik (durdevdan) je krunisan pobjedom njihovog kluba.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
7aprildomemoj je napisao/la:CAPAJEBOCOYS je napisao/la:Koe prvi?
Halo ritasici sta ces ti na ovoj temi međede jedan, mrs stepenicu nize!7aprildomemoj je napisao/la:CAPAJEBOCOYS je napisao/la:Koe prvi?
Brat uz brata, Capajebo uz hrvata.7aprildomemoj je napisao/la:CAPAJEBOCOYS je napisao/la:Koe prvi?
zagorski je napisao/la:Sta se smijes keru!?alexis17 je napisao/la:"prekinuti zbog neregularnosti"zagorski je napisao/la:Prvenstvo je vec prije par kola trebalo biti prekinuto zbog neregularnosti,ali eto i ovo je Bosna.
Uglavnom danasnji praznik (durdevdan) je krunisan pobjedom njihovog kluba.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno prekinuti. Ako su 4 sudija suspendovana zbog sudenja u korist trenutno vodeceg tima i ako su tom istom timu sudije direktno navukle 5 bodova,o cemu dalje treba pricati!?
Pozdrav za bordo džemat GoricaTobeYarabi je napisao/la:escobarpablo je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Danas je veliki dan za sve navijace Zeljeznicara i mislim da su to bar jednom trebali spomenuti na utakmici,al et njihov obraz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

I tebi Miljacka hladna veceras bila.themaniaks je napisao/la:Paovanje ner ste jadni jer trazite alibije,kriv vam onaj kriv vam ovaj sad sudiji nemate sta reci jel problem cestitati.Za vas smo institucija ali vi nemate karaktera da priznate fatate se za neke gluposti trazite krivce po forumima na stadionu vas nema za termina i vi se usudite reci da je Zeljo smijesan.Zeljo vam je **** mater svima.Pozz
Gdje si tastatura huligan.themaniaks je napisao/la:Paovanje ner ste jadni jer trazite alibije,kriv vam onaj kriv vam ovaj sad sudiji nemate sta reci jel problem cestitati.Za vas smo institucija ali vi nemate karaktera da priznate fatate se za neke gluposti trazite krivce po forumima na stadionu vas nema za termina i vi se usudite reci da je Zeljo smijesan.Zeljo vam je **** mater svima.Pozz
Zenzo je napisao/la:]
Brat uz brata, Sarajevo uz hrvata.
Večeras sve opraštamoVirtu4l je napisao/la:Ali pazi kako on pun samopouzdanja kaže 'naletio si'Raonffa je napisao/la:A ovo gore je bila provala, pa što ne kažeš da se nasmijem bolanmma_hz je napisao/la:Znam ja tu sam te i cekao..hallali Raonfa volio bih da je neki vas bolid naletio a ne ti jbg..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
došlo je do provale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.