FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@zagorski Ko je izbacio Ahmeta kad je prosao golmana osutao pored gola?
Jel Radovac izbacio Hebiba u sansu?
Za drugi go nam je samo falila svjezina i nista vise!
Jel Radovac izbacio Hebiba u sansu?
Za drugi go nam je samo falila svjezina i nista vise!
- PitarBordo
- Kontakt:
Veliko postovanje ali ja mislim isto za tebePitarBordo je napisao/la:Hladno niste realni.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
@simidobar ovo sto cu iznijet to je moje licno misljenje i ne mora se niko sloziti snjim. Zasto je limitirana?? Vec mjesec mi igramo sa lijevim bekom i stoperom na def.veznom. lijevi bek koji ima 90% utakmica u sezoni je totalni fudbalski promasaj, mamic je bio pod nekim sihirima kada ga je kupio. Sa golmanom, stoperima i hodzom na desnom beku sam zadovoljan. Dulja je klasa kada hoce da igra. Crnkic i Hebibovic toliko smotano izgledaju kada ih pogledas al eto daju nekako te golove, al brate i promasuju da valja. Ahmetovic je klasa al ga nesto nece. Bakus boysi sa dzenom kao trenerom su galaktikosi za ovu generaciju.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma jaPitarBordo je napisao/la:Hladno niste realni.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Nisam realan oko čega?simidobar je napisao/la:Veliko postovanje ali ja mislim isto za tebePitarBordo je napisao/la:Hladno niste realni.
Samo Saraj'vo.
FrancescoTotti je napisao/la:ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma jaPitarBordo je napisao/la:Hladno niste realni.

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja im ne vjerujem, podrska je neupitna od mene. Ali kuci da ti uzimaju bodove neke ekipe mene i sad dusa boli. Nek odigraju borbeno protiv Slobode i ja sam zadovoljan. Napredak je ostvaren od prosle sezone i tu se ne smije stati!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ošsevraćat?FrancescoTotti je napisao/la:ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma jaPitarBordo je napisao/la:Hladno niste realni.
Samo Saraj'vo.
Slazem se da je Dzeno imao bolju ekipu, bolju igru, imena to je cinjenica ali u ovoj prilici nisu bili i to je takodje cinjenica, jos ako uspiju onda dzaba sve Dzeninoj generaciji, ovi ce bit duplo boljiesprit24 je napisao/la:@simidobar ovo sto cu iznijet to je moje licno misljenje i ne mora se niko sloziti snjim. Zasto je limitirana?? Vec mjesec mi igramo sa lijevim bekom i stoperom na def.veznom. lijevi bek koji ima 90% utakmica u sezoni je totalni fudbalski promasaj, mamic je bio pod nekim sihirima kada ga je kupio. Sa golmanom, stoperima i hodzom na desnom beku sam zadovoljan. Dulja je klasa kada hoce da igra. Crnkic i Hebibovic toliko smotano izgledaju kada ih pogledas al eto daju nekako te golove, al brate i promasuju da valja. Ahmetovic je klasa al ga nesto nece. Bakus boysi sa dzenom kao trenerom su galaktikosi za ovu generaciju.
Cak sta vise prvi i jedini koji su uspjeli u tome
Oko toga da ne moguPitarBordo je napisao/la:Nisam realan oko čega?simidobar je napisao/la:Veliko postovanje ali ja mislim isto za tebePitarBordo je napisao/la:Hladno niste realni.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- PitarBordo
- Kontakt:
Ekipa protiv koje je na Koševu prosula bodove ekipa koja ispada, uzela sva tri boda ekipa koja zamalo ispada, igrači koji fulaju fudbal cijeli sa 3 metra, prazne golove, ne znaju aut da izvedu, ekipa u kojoj igra Almir Bekić, ekipa kojoj 2.000 ljudi kažu stvara pritisak zbog kojeg su zijanili dvocifren broj bodova, ekipa koja korner ne zna izvesti, ekipa u kojoj ima 1 fudbaler koji igra kad mu se igra i 9 povremenih bljesaka... Takva ekipa u 10 dana - slovima DESET dana - igra protiv Zrinjskog u gostima, finale kupa, gradski derbi i uzvrat kupa, ma hajte molim vas, jedno je htjeti da ti klub osvoji sve moguće, drugo je lagati sebe i drugima to pokušati prodati.simidobar je napisao/la:Oko toga da ne moguPitarBordo je napisao/la:
Nisam realan oko čega?
Ako se desi da se išta osvoji, odlično, titula za statistiku, ali moje mišljenje će isto biti kao i sada i kao što bi bilo da se ostane bez i jedne titule, da ga ne ponavljam.
Samo Saraj'vo.
-
nukleusmember
- Kontakt:
nada umire zadnja☺
VVVBK
VVVBK
- PitarBordo
- Kontakt:
A i ova emotivnost šatro ovo nekome draga generacija... Dajte ljudi bude ozbiljni, ova "generacija" osramotila bukvalno FK Sarajevo i kod kuće i na strani u nekoliko navrata. Vazda tunnel vision, ubit' će vas romantika.
EDIT Evo i kinosvra se ukazao.
EDIT Evo i kinosvra se ukazao.
Samo Saraj'vo.
-
Inspiracija
- Kontakt:
Ukoliko ova ekipa osvoji bilo koji trofej ne treba nikog iz prvih 11 tjerat sve momke ostavit jer su pokazali muda,borbenost i da vole ovaj klub i postuju nas kao navijace...Juce posjeta katastrofalna a i iskreno mislim nakon onog sto se onom momku desilo da ce raja dobro razmislit hoce li na utakmicu...Bili prvaci ili ne osvojili kup ili ne ovi momci su se dokazali i pokazali kako se voli i kako se bori za nas klub...
nukleusmember je napisao/la:nada umire zadnja☺
VVVBK
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ofskroz. Ne moze se bez ove bolesti...PitarBordo je napisao/la:Ošsevraćat?FrancescoTotti je napisao/la:ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma jaPitarBordo je napisao/la:Hladno niste realni.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- TobeYarabi
- Kontakt:
ti si pljuvacPitarBordo je napisao/la:
Ekipa protiv koje je na Koševu prosula bodove ekipa koja ispada, uzela sva tri boda ekipa koja zamalo ispada, igrači koji fulaju fudbal cijeli sa 3 metra, prazne golove, ne znaju aut da izvedu, ekipa u kojoj igra Almir Bekić, ekipa kojoj 2.000 ljudi kažu stvara pritisak zbog kojeg su zijanili dvocifren broj bodova, ekipa koja korner ne zna izvesti, ekipa u kojoj ima 1 fudbaler koji igra kad mu se igra i 9 povremenih bljesaka... Takva ekipa u 10 dana - slovima DESET dana - igra protiv Zrinjskog u gostima, finale kupa, gradski derbi i uzvrat kupa, ma hajte molim vas, jedno je htjeti da ti klub osvoji sve moguće, drugo je lagati sebe i drugima to pokušati prodati.
Ako se desi da se išta osvoji, odlično, titula za statistiku, ali moje mišljenje će isto biti kao i sada i kao što bi bilo da se ostane bez i jedne titule, da ga ne ponavljam.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Prelistah par postova bez obzira na licna misljenja ukoliko se neko bude sa tim ogradio, vidim da se pojedini vracaju u proslost zbog nekih igara ili igraca itd.
Po ljudskoj logici i po zamisljenom scenariju ne bi se onda niko nikada trebao zaliti, sve bi bilo perfektno.
Reci cu svoje misljenje a sa time pokusati dodatno doprinijeti miru zadovoljstvu nadanju svih nas sljedecim:
Ono sto smo izgubili od bodova Hvala Bogu nadoknadili smo, i od veceras smo drugi sa ciljem krajnjeg napretka.
Znamo sta su mediji prenosili proslih kola a pogotovo prije proslog kao i sada, po njihovim i njima slicnim kako je trenutno sada, onaj ko je prvi korak je blize tome necemu.
Nama ide kup utakmica, akobogda igraci su od sutra u punom pogonu, i vjerujem da cemo odigrati najbolje moguce i u prvoj a i revans utakmici.
Hladni smo, apsolutno prepustamo ulogu favorita svim narednim protivnicima a na terenu cemo izaci i pokazati gdje je kome mjesto.
Cilj je jedan: Ostanimo zajedno, jaci nego ikada do sada u prvenstvu, pruzimo svu mogucu podrsku ali podrsku na ovaj nacin i sa tribina, a strucni stab i igraci ce se oduziti srcem i znanjem na terenu.
Preko puta nas imamo trenere matematicare i takticare, a nas Mehmed bordo srce.
Momci cestitam za ono sinoc i prethodne dobre igre, i Hvala Bogu da je Ensa dobro. Sretno.
Po ljudskoj logici i po zamisljenom scenariju ne bi se onda niko nikada trebao zaliti, sve bi bilo perfektno.
Reci cu svoje misljenje a sa time pokusati dodatno doprinijeti miru zadovoljstvu nadanju svih nas sljedecim:
Ono sto smo izgubili od bodova Hvala Bogu nadoknadili smo, i od veceras smo drugi sa ciljem krajnjeg napretka.
Znamo sta su mediji prenosili proslih kola a pogotovo prije proslog kao i sada, po njihovim i njima slicnim kako je trenutno sada, onaj ko je prvi korak je blize tome necemu.
Nama ide kup utakmica, akobogda igraci su od sutra u punom pogonu, i vjerujem da cemo odigrati najbolje moguce i u prvoj a i revans utakmici.
Hladni smo, apsolutno prepustamo ulogu favorita svim narednim protivnicima a na terenu cemo izaci i pokazati gdje je kome mjesto.
Cilj je jedan: Ostanimo zajedno, jaci nego ikada do sada u prvenstvu, pruzimo svu mogucu podrsku ali podrsku na ovaj nacin i sa tribina, a strucni stab i igraci ce se oduziti srcem i znanjem na terenu.
Preko puta nas imamo trenere matematicare i takticare, a nas Mehmed bordo srce.
Momci cestitam za ono sinoc i prethodne dobre igre, i Hvala Bogu da je Ensa dobro. Sretno.
Zadnja izmjena: bordospartanac, dana/u 06 maj 2017, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
PitarBordo je napisao/la:Ekipa protiv koje je na Koševu prosula bodove ekipa koja ispada, uzela sva tri boda ekipa koja zamalo ispada, igrači koji fulaju fudbal cijeli sa 3 metra, prazne golove, ne znaju aut da izvedu, ekipa u kojoj igra Almir Bekić, ekipa kojoj 2.000 ljudi kažu stvara pritisak zbog kojeg su zijanili dvocifren broj bodova, ekipa koja korner ne zna izvesti, ekipa u kojoj ima 1 fudbaler koji igra kad mu se igra i 9 povremenih bljesaka... Takva ekipa u 10 dana - slovima DESET dana - igra protiv Zrinjskog u gostima, finale kupa, gradski derbi i uzvrat kupa, ma hajte molim vas, jedno je htjeti da ti klub osvoji sve moguće, drugo je lagati sebe i drugima to pokušati prodati.simidobar je napisao/la:Oko toga da ne moguPitarBordo je napisao/la:
Nisam realan oko čega?
Doduse igramo u gostima protiv reala kojeg smo stigli sa -12 a derbi protiv tima koji je izgubio kuci od sigurnog drugoligasa, protiv kojeg smo osteceni za cist penal, kojeg smo nadigrali bez navijaca, u finalu kupa protiv selendre koju smo vec izbacili iz lige... Sreca pa su oni puno bolji, upravu si ja nisam realan
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 06 maj 2017, 23:35, ukupno mijenjano 2 puta.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 17 gostiju.