FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Nece je cuvati u kavezu jer tim potezom se pohvalio i sigurno zamislio vi gledajte a ja cu pristaviti 
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Na tribinama između 9 i 10 hiljada navijača. Moralo je biti više. Neka je stid onih koji nisu došli a mogli su.
Jos jednom čestitam Osimu 76-i i mom ocu 72-i rođendan. Iako u 70-im godinama, ne propušta nijednu Željinu utakmicu. Večeras je za rođendan poklon dobio kartu na istoku, inače dolazi sa godišnjom na sjever.
Hvala Bogu na našoj pobjedi!
Jos jednom čestitam Osimu 76-i i mom ocu 72-i rođendan. Iako u 70-im godinama, ne propušta nijednu Željinu utakmicu. Večeras je za rođendan poklon dobio kartu na istoku, inače dolazi sa godišnjom na sjever.
Hvala Bogu na našoj pobjedi!
- Neandertalac
- Kontakt:
Pobjeda tima i srce na terenu. Borbenost kakvu nismo viđali u nekim prijašnjim utakmicama, klizećih kao u priči.
Neka ga puši Jakupović kuja pitarska, po zadatku išao na x. A sa njim i pitari, evo čuna pa sisajte.
Neka ga puši Jakupović kuja pitarska, po zadatku išao na x. A sa njim i pitari, evo čuna pa sisajte.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Još samo da pohvalim Bekrića, odlična partija, smirenost, kontrola, drago mi je što će i on dati svoj doprinos.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Joj emocija Boze dragi...[emoji144]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da se poigramo malo sa brojevima.
Prvi gol pao u 21 minuti - godina kad je Željo osnovan.
Drugi gol u 76 minuti - danas Osimov 76-i rođendan.
Prvi gol pao u 21 minuti - godina kad je Željo osnovan.
Drugi gol u 76 minuti - danas Osimov 76-i rođendan.
Onaj Slavko lud ko struja
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Presretan sam
odoh sad spavati ko bebica nakon tekme i par popijenih klipa..oborise me jbo te hahahaa
Sve je super bilo, nemam ništa posebno izvdijiti sabrati ili oduzeti, zasmetalo mi je kako se brzo vratiše, odbrana je stvarno u zadnje 4 utakmice nafilovana ko prodavacica ljubavi s Lašvanske petlje, al popravit ce se to ne sumnjam, plus zadnjih 20 minuta smo disali na škrge, ne valja ni to, Ćelo prekasno ubaci Stevu, Ivan se dobro potrošio već tada odavno. Volim te Željo!
Svuda grmi okolooo, naša pjesma ponovo, sve je pijano, sve je gotovo, naš je Željo šampion ponovoooo!!!
Sve je super bilo, nemam ništa posebno izvdijiti sabrati ili oduzeti, zasmetalo mi je kako se brzo vratiše, odbrana je stvarno u zadnje 4 utakmice nafilovana ko prodavacica ljubavi s Lašvanske petlje, al popravit ce se to ne sumnjam, plus zadnjih 20 minuta smo disali na škrge, ne valja ni to, Ćelo prekasno ubaci Stevu, Ivan se dobro potrošio već tada odavno. Volim te Željo!
Svuda grmi okolooo, naša pjesma ponovo, sve je pijano, sve je gotovo, naš je Željo šampion ponovoooo!!!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
RZ88Adnan je napisao/la:Onaj Slavko lud ko struja

http://sportsport.ba/bh_fudbal/petrovic ... ice/235908
Ćelavi kralj
Mulalić je bio lud pored aut linije, trošio se kao da on igra - ali Ćelo je još luđi
-
Milkaodkokosa
- Kontakt:
Nešto me Krupe strah, mislim da ce to biti u top 3 najteze utakmice ove sezone. Oni nemaju šta da izgube a mi ko mi euforija do krova... U glavi vec titula... Mislim da ce dati sve od sebe, ovdje smo ih dobili 1:0 teškom mukom ako tamo bude makar 0:1 pa nek je i autogol... Sve je gotovo... Naš je ljože prvi ponovo
Zrinjski i Sarajevo igraju u subotu, a mi sa Krupom u nedjelju u 17h.
Zeba ne igra u Krupi.
Pored trofeja igramo za minimalno 580.000 € koje bi dobili prvim mjestom. 260.000 € od UEFA za titulu prvaka i 320.000€ za učešće u drugom pretkolu Lige prvaka.
Zeba ne igra u Krupi.
Pored trofeja igramo za minimalno 580.000 € koje bi dobili prvim mjestom. 260.000 € od UEFA za titulu prvaka i 320.000€ za učešće u drugom pretkolu Lige prvaka.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sto znaci da OD tih para mozemo ostavit Stevu i dovest sto valja iz nase live.Bio Sam ljut OD tekme SA Siroki jer se Sad vidili sta mozemo i kolko smo jaki Ali izgleda da je plan titula **** kup to Sam i Sam volio sto Mozes bit kljucno za prvaka.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Da li se jos uvijek pregovara sa Miroslavom, ili je vec donesena njegova odluka o odlasku?
Zao mi je Crnova i Zakarica, jer nisu nekvalitetni igraci, ali je Stevanovic stepen vise. Jednostavno igrac koji moze biti prvotimac vecine ekipa u ligi petice.
Zao mi je Crnova i Zakarica, jer nisu nekvalitetni igraci, ali je Stevanovic stepen vise. Jednostavno igrac koji moze biti prvotimac vecine ekipa u ligi petice.
-
sinergija2017
- Kontakt:
Zadnje kolo na Grbavici Zeljo slavi titulu,a Radnik uz pomoc Petrovica uzima bod ili tri i slavi Evropu,vrijeme je da se vrati tradicija uzimanja bodova na Grbavici.

Mnogo puta sam spominjao taj scenario, samo da ga zabijemo Vladinim pulenima.sinergija2017 je napisao/la:Zadnje kolo na Grbavici Zeljo slavi titulu,a Radnik uz pomoc Petrovica uzima bod ili tri i slavi Evropu,vrijeme je da se vrati tradicija uzimanja bodova na Grbavici.![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vrlo vazna pobjeda sinoc ostvarena velikom borbom i zalaganjem. idemo dalje jako smo blizu cilja i uz navijanje kao sinoc nema straha da ce nam titula izmaci. Mislim da se od igraca trebaju izdvojiti Sinisa koji je bio odlican sinoc i naravno Miro koji je jos jednom pokazao da je najbolji igrac lige.
VOLIM TE ZELJOOOOOO
MIRO OSTANI MIRO OSTANI
VOLIM TE ZELJOOOOOO
MIRO OSTANI MIRO OSTANI
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije

Al kako je ovo jaka fotka
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Manijak ne može biti svak!!!irfo je napisao/la:
Al kako je ovo jaka fotka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Dajte Bocci ugovor!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.