FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
uf jeb.emti koji mamurluk 
Dobar igrač, tanak čovjek, najkraće rečeno ... Nermin Jamak je sinoć pokazao kakav se odnos treba imati prema matičnom i bivšem klubu, na potezu od makijata do stadiona

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Mislim da je Jamak sinoc bio presretan iako je njegov tim izgubio. [emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dajte ljudi snimak sinoćnje utakmice,,,,ima li ?
-
samoposmatram
- Kontakt:
Bez Zebe protiv Krupe. Tomic jeste kvalitetan igrac, ali nam nefali u veznom redu, koliko nam fali zamjena za Bogija. I naravno Stevanovica, ako neuspijemo ga zadzati.
Fali, itekako fali jedan kvalitetan vezni..samoposmatram je napisao/la:Bez Zebe protiv Krupe. Tomic jeste kvalitetan igrac, ali nam nefali u veznom redu, koliko nam fali zamjena za Bogija. I naravno Stevanovica, ako neuspijemo ga zadzati.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Svi smo sinoć, a i na prethodnim utakmicama vidjeli kakvu razliku na terenu pravi Tomić, jednostavno klasa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ali Blagojević me je sinoć pozitivno iznenadio, mnogo oduzetih lopti i pravovremenih postavljanja.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ne znam, mislim da se ne možemo osloniti na igrača koji svaku petu utakmicu odigra na zadovoljavajućem nivou. Ni sinoć nije bio spektakularan, ali u odnosu na prošle mečeve je bio mnogo bolji pa nam izgleda kao da je prekucao.Rokoko87 je napisao/la:Ali Blagojević me je sinoć pozitivno iznenadio, mnogo oduzetih lopti i pravovremenih postavljanja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Za Evrope bi Blagojevic-Tomic bio beton, ali potreban nam vise dobar stoper. Bogi dise na skrge. Da je dovesti Spahica nekako za Evropu, a do godine vratiti Cocalica. Kakva je situacija sa Djelmicem?Rokoko87 je napisao/la:Fali, itekako fali jedan kvalitetan vezni..samoposmatram je napisao/la:Bez Zebe protiv Krupe. Tomic jeste kvalitetan igrac, ali nam nefali u veznom redu, koliko nam fali zamjena za Bogija. I naravno Stevanovica, ako neuspijemo ga zadzati.
Treba nama i stoper ili stoperi i vezni. Na Ugljesu se ocigledno nece ni racunati iduce sezone jer sad nije ni na klupi. Mogao je on dosta pokazati,ali ocigledno u glavi je problem.
Dobro su sinoc izgledali Markovic i Bekric.
Dobro su sinoc izgledali Markovic i Bekric.
spahića??? očito nisam ja jedini sinoć pretjerao 
p.s. reče nekidan jedan jaran: "spaha, pa on je igro za torpedo, dakle automatski no go"

p.s. reče nekidan jedan jaran: "spaha, pa on je igro za torpedo, dakle automatski no go"
@Virtual bi bio na aparatima kad bi Spaha došao.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Spahic, Cocalic ....
I bas ce oni po stare dane da daju sve od sebe i gore na nasim pasnjacima iz neke "ljubavi" prema Zelji, a mogu u trecoj ligi Njemacke vece pare da uzmu nego ovdje. Pored toga bas ce u Zelji da zavrse karijere.
Kako neki glupo razmisljaju meni to nije jasno, na kojem vi planetu zivite.
I bas ce oni po stare dane da daju sve od sebe i gore na nasim pasnjacima iz neke "ljubavi" prema Zelji, a mogu u trecoj ligi Njemacke vece pare da uzmu nego ovdje. Pored toga bas ce u Zelji da zavrse karijere.
- Zeljeznicar -
-
samoposmatram
- Kontakt:
Sa Spahicevim iskustvom bi mogli do grupne faze. Ali situacija je generalno nejasna. Pokazalo se da rijetko koji igrac iz drugih premijerligaskih ekipa moze biti nosioc ekipe na Grbavici. Perspektivne igrace traziti u omladinskom ogranku je kostana srz Zelje uvijek bila. Sa strane dovoditi samo iskusne.
Vukotic uspjeva u Krupi, ali Grbavica je drugi svijet, i pitanje je dali moze podnjeti pritisak, jer lakse je domacem igracu pod pritiskom, jer ga tako reci babo i mama ruze, dok je ovom drugom ocuh i maceha.
Vukotic uspjeva u Krupi, ali Grbavica je drugi svijet, i pitanje je dali moze podnjeti pritisak, jer lakse je domacem igracu pod pritiskom, jer ga tako reci babo i mama ruze, dok je ovom drugom ocuh i maceha.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Zajko ZebaZenzo je napisao/la:Spahic, Cocalic ....![]()
I bas ce oni po stare dane da daju sve od sebe i gore na nasim pasnjacima iz neke "ljubavi" prema Zelji, a mogu u trecoj ligi Njemacke vece pare da uzmu nego ovdje. Pored toga bas ce u Zelji da zavrse karijere.![]()
Ti si pjan, ako mislis da bivsi igraci Zelje nepomazu i nezele da pomognu.
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma igrac kojeg ti afirmises i on zatvori vrata guzicom ne treba uopste da bude predmet rasprave. Bio je kapiten, i omiljen medju najboljim navijacima u drzavi, a koliko je glup ispao shvatio je sam! I drugi su znali igrati za zelju pa kasnije za druge klubove protiv Zelje al nikad nisu dirali u svetinju! Adilovic, zenicanin, celikovo dijete i dan danas cijeni sve sto mu je Zeljo dao, i dan danas Zelju prati i ubjedjen sam da ce se kad tad vratiti na Grbavicu! I zeba je igrao i za Zrinjski i za Olimpic i za Slobodu pa nikad nije zaboravljao ko mu je ime napravio i ko ga je najvise cijenio. Tomicu hvala za sve al dalje mu kuca od nase bila.Virtu4l je napisao/la:Svi smo sinoć, a i na prethodnim utakmicama vidjeli kakvu razliku na terenu pravi Tomić, jednostavno klasa.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma moze vukota burazere s jednom nogom. Pratio sam ga nekoliko utakmica. Bez obzira na strasnu tjelesnu konstrukciju za stopera momak igra mozgom, ne srlja a u teskim.situacijama cisti prostor isprer gola izbijanjem. Za mene je to top igrac s obzirom da mu je tek dvadesetak godina. Njega bi grbavica i navijaci digla na jos.veci.nivo vjeruj mi.samoposmatram je napisao/la:Sa Spahicevim iskustvom bi mogli do grupne faze. Ali situacija je generalno nejasna. Pokazalo se da rijetko koji igrac iz drugih premijerligaskih ekipa moze biti nosioc ekipe na Grbavici. Perspektivne igrace traziti u omladinskom ogranku je kostana srz Zelje uvijek bila. Sa strane dovoditi samo iskusne.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Miroslave OSTANI.
Upravo uradite sve sto mozete da ovaj decko ostane bar jos jednu sezonu.[emoji120]
Upravo uradite sve sto mozete da ovaj decko ostane bar jos jednu sezonu.[emoji120]
Stevanović 19 asistencija
Onaj raspali pitar što piše na transfermarktu krade mu asistencije, **** malo napaćeno 
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.