Njih dvojica su zacetnici ove danasnje pametnije i bolje generacije kosarkasa. Srecom nasilnici vise nisu idoli mladim kosarkasima.BernardBarnjak je napisao/la:Jeftha je napisao/la:Jordan udar'o saigrace.Kawhi je napisao/la:Ovi Dubsi su najbolja ekipa ikad. Igraci 90ih su bili geto gangsteri koji nisu zasluzili igrati ovu plemenitu igru.![]()
Kakva je to gamad bila, za igranje odbrane im ruke trebale posto mozga nisu imali.
David Robinson i Tim Duncan su igrali u 90-tim...gangsteri pravi
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- PaskalHens
- Kontakt:
On da sutra (ne dao dragi bog) završi karijeru, ne može biti ispred Kobija i Duncana. Jednostavno nema dovoljno argumenata za to. Ako završi karijeru kako svi misle da hoće, onda svakako ispred.Epidaurus je napisao/la:Ja Kobea obozavam znaci, ne postoji mi sportista drazi od njega al LeBron je ispred Kobea bez ikakve sumnje. I ispred Duncana takodjer. Mogu shvatit da ga neko na vjecnoj listi vidi iza Kareema jer je on po postignucima skoro jednak Jordanu. Po individualnom kvalitetu LeBron je zajedno s Jordanom liga za sebe i to ce sve moguce brojke potvrditi. On je s titulom protiv ovakvih Warriorsa po meni apsolutno jednak Jordanu jer MJ nikad u karijeri nije imao ovoliko mocnog protivnika sa ovakvom koncentracijom talenta.PaskalHens je napisao/la:Da, u pravu si. Bili su povrijeđeni ona dvojica. Do mene..
To ne umanjuje činjenicu da nema teorije da je top2 svih vremena, niti će biti, jer preko ovih Ratnika teško da će doći do 5 titula koliko realno treba imati da bio bio top2-3. Preko Kareema, Magica sa ovim brojem titula nema teorije. Po meni još uvijek gleda u leđa Kobiju i Duncanu, al' vjerujem da će na kraju karijere biti ispred.
Previše ti dižeš ove ratnike, tj. one koje je Lebron pobijedio. Ništa više od odlične ekipe, to što su skinuli rekord Bullsa ne mora ništa značiti. To bez titule možeš kur.cu svirati. Ništa bolji nisu od recimo Celticsa '08-'10., al' eto bit će da ja hejtam lebrona
@Lillard evo ti gore u prvoj rečenici odgovor.
Viva la France, as they say in Rome.
Jesi ti svjestan da James pere Bryanta svugdje osim u ta 2 prstena? Što je nikakav argument jer je Kobe u 3 od 5 bio drugi igrač iza Shaqa.
Ali da, prodaji ti priču kako su te forumaši natjerali da zamrziš još jednog dragog igrača poput Jamesa
Ali da, prodaji ti priču kako su te forumaši natjerali da zamrziš još jednog dragog igrača poput Jamesa
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dubsi i ovaj Cleveland su historijske ekipe.
Ocekujte uzastopna finala do tamo 2020. osim u slucaju ozbiljnijih povreda.
Ocekujte uzastopna finala do tamo 2020. osim u slucaju ozbiljnijih povreda.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- PaskalHens
- Kontakt:
U ovom trenutku u čemu pere?Lillard je napisao/la:Jesi ti svjestan da James pere Bryanta svugdje osim u ta 2 prstena? Što je nikakav argument jer je Kobe u 3 od 5 bio drugi igrač iza Shaqa.![]()
Šta je imam tebi prodavati? Who is you jbt?
Više PPG, RPG, APG uz bolje procente osim slobodnih sa dosta jačim PERom i dosta više WS kroz karijeru. U PO ista situacija. Kobe više titula, ali Bron je u svakoj tituli bio prvi igrač ekipe. Isto finala s tim da opet treba uzeti u obzir da je Bron u svakom putu do finala bio glavni igrač. Individualne nagrade na Bronovoj strani.
Još ga samo treba proći u poenima na vječnoj listi, ali i to će uskoro. Jednostavno, no contest i to bez ikakvog nepoštovanja prema Kobeu. Bron je jednostavno toliko dobar. Da nije onog sranja protiv Mavsa pričali bi o nekom ko može skinuti Jordana. Ovako drugo mjesto maksimalno, osim ako ne uzme još nekih 4-5 titula.
Duncanu se još može slučaj protiv Brona napraviti, ali nekako mi se čini da će nakon ovog playoffa ili sljedeće sezone i to biti no contest.
Još ga samo treba proći u poenima na vječnoj listi, ali i to će uskoro. Jednostavno, no contest i to bez ikakvog nepoštovanja prema Kobeu. Bron je jednostavno toliko dobar. Da nije onog sranja protiv Mavsa pričali bi o nekom ko može skinuti Jordana. Ovako drugo mjesto maksimalno, osim ako ne uzme još nekih 4-5 titula.
Duncanu se još može slučaj protiv Brona napraviti, ali nekako mi se čini da će nakon ovog playoffa ili sljedeće sezone i to biti no contest.
Ni Duncanu se nikakav slucaj ne moze napraviti protiv Brona, Bron i njega dobro dere u skoro svim statistickim kategorijama. Od ovih znacajnih naprednih kategorija (PER, WS, WS/48, BPM i VORP) Duncan ima prednost samo u ukupnom broju WS i to za tacno 1 sa 300+ utakmica vise. To je za RS, a u PO je Bron bolji u apsolutno svim kategorijama (a i tu ima skoro 50 utakmica manje). Apsolutni no contest i sa Duncanom i sa Kobeom.
Brokula je napisao/la:Nema teorijske da bi ijedna historijska ekipa pomela ove ratnike. Na njihovu noć ovo je najkvaletnija ekipa ikad. Ljudi sa Durantom imaju doslovno sve.
Imaju svoju i ofanzivnu i defanzivnu petorku koje jednostavno nisu fer prema protivnicima.
bullsi 96-98 su podjednako jaki
lumani je napisao/la:Brokula je napisao/la:Nema teorijske da bi ijedna historijska ekipa pomela ove ratnike. Na njihovu noć ovo je najkvaletnija ekipa ikad. Ljudi sa Durantom imaju doslovno sve.
Imaju svoju i ofanzivnu i defanzivnu petorku koje jednostavno nisu fer prema protivnicima.
A sta ako ih Cavsi pometusta cemo tada reci
Cavsi best team ever
@filip,ma ne mislim na 4:0..mislim da ih pomeili onako muski,recimo u 5....
da,slicna se prica,ne ista ali slicna za warriorse pricala prosle sezone pa ih james pobijedi u finalu
BernardBarnjak je napisao/la:@miki_92
Samo pisite... Lumaniji je sam, nije mu lako sa vama mladjima, vise vas je...Generation gap, to je jedini problem
nije sam ako mislis na starije,ti,ja,mozda i @kk bosna,kontam da je i on nasih godina
- BernardBarnjak
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:@miki_92
Samo pisite... Lumaniji je sam, nije mu lako sa vama mladjima, vise vas je...Generation gap, to je jedini problem
nije sam ako mislis na starije,ti,ja,mozda i @kk bosna,kontam da je i on nasih godina
Zdravo filipe. Mislio sam konkretno na tu raspravu.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:@miki_92
Zdravo filipe. Mislio sam konkretno na tu raspravu.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
filip13 je napisao/la:Brokula je napisao/la:Nema teorijske da bi ijedna historijska ekipa pomela ove ratnike. Na njihovu noć ovo je najkvaletnija ekipa ikad. Ljudi sa Durantom imaju doslovno sve.
bullsi 96-98 su podjednako jaki
Scottie bi usutio Duranta a Steph bi sanjao Jordana....a mene zanima ko bi cuvao Jordana
Obozovam kada se prica o najboljoj ekipi ever a ljudi jos nista nisu osvojili
Pa ti neces Dubse smatram uopce priblizno dobrim tim Bullsima sve i da uzmu 5 titula zaredom i pometu 2-3 PO sa 16-0.
Od te trojice jedino je Chuck zasluzio naslov kao prva opcija. Ewing i Miller nisu taj nivo.BernardBarnjak je napisao/la:
Ewing je bio mashina,ne znam kako ti on nije bio prva opcija..Nije valjda Starks bio prva opcija..
Pa bio je prva opcija u svojoj ekipi. Nije bio dovoljno dobar da bude prva opcija šampionske ekipe. Ko Carmelo ili Paul danas. Samo čekam da i njih neko žali što nisu nikad bili prvaci.
Kawhi je napisao/la:Pa bio je prva opcija u svojoj ekipi. Nije bio dovoljno dobar da bude prva opcija šampionske ekipe. Ko Carmelo ili Paul danas. Samo čekam da i njih neko žali što nisu nikad bili prvaci.
Pa Carmelo ne moze u playoff njega sigurno ne zalim..CP nije tolika ubica da odvede ekipi do titule...
- PaskalHens
- Kontakt:
A kome to Lebron "ne da" titule kao što Đordan nije dao?