Dva bosanskohercegovacka maga
Boli Tonija sto mu U19 ispada iz kvalifikacija iz godine u godinu, on opet ode na zavrsnicu! To majstore!
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

A kakve su to golove primili nasi igraci? Pa pet pogodoka koja se ne smiju desiti djeci od 11 godine. Sramota me bila gledati svih pet golova.Savjest je napisao/la:Kad bi se nasli ponovo Srbija i Njemačka u zavrsnici, ne bih se kladio na Nijemce. Nevjerovatno glupe golove su zabili.
Ne kazem da smo mi bolji od Srbije, ali jedna je stvar igrati protiv Njemacke prepun samopouzdanja nakon pobjede nad Irskom, a sasvim druga kad protiv njih otvoris prvenstvo (a znamo da su to djeca koja nemaju iskustva i da njih trema jos uvijek opasno dere). Isto tako, imali smo i mi mozda 20-ak minuta dobre igre protiv Nijemaca (nakon prvog primljenog gola i na pocetku drugog poluvremena), ali jednostavno su ti glupo primljeni golovi dotukli tu djecu u svakom smislu. Nakon onakvih gresaka bi se i igraci Barcelone psiholoski tesko vratili u mec.BIHpatriota je napisao/la:Sajo, nije poenta u golovima, Srbija je dominirala igrom u prvom, imala vise prilika od Svaba, dok su nasi loši bili na oba kraja terena, kako u odbrani tako i u napadu. U drugom nismo kako treba opucali na gol.
Evo, zabili iz penala. Tesko da mozemo igrati na remiRaonffa je napisao/la:Teoretski, ako Njemci zabiju još jedan gol (tj. ako bude četiri razlike na kraju meča) Srbiji, i ako mi dobijemo Irsku dva ili više razlike, mislim da bi nam protiv Srbije u zadnjem kolu odgovarao i remi za prolazak dalje
Naravno, sve je ovo u domenu teorije, samo naglas razmišljam
Trenutno korisnika/ca: Biscione, GG3, mukydesign, random11, rukometubih23, StevieG8, visarionovich i 59 gostiju.