Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Jakupovic usao za Empoli.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
-
edinjo-bih
- Kontakt:
SUPERTALENAT ARNEL JAKUPOVIĆ sa 18 godina debitovao u Seriji A!
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Za omladinske selekcije Austrije odigrao je 34 utakmice te postigao 18 golova, a pored austrijskog pasoša posjeduje i bosanskohercegovački.
Predstavnici Fudbalskog saveza BiH još danas bi se trebali zaputiti put Austrije i Italije i ponuditi supertalentovanom Jakupoviću nastup za reprezentaciju naše zemlje.
Datum rođenja: 29.05.1998
Visina: 1,86 m
Pozicija: Napadač, polušpic
Snažnija noga: Lijeva
Državljanstvo: Austrija, BiH
pod hitno javiti Bazdarevicu!
Predstavnici Fudbalskog saveza BiH još danas bi se trebali zaputiti put Austrije i Italije i ponuditi supertalentovanom Jakupoviću nastup za reprezentaciju naše zemlje.
Datum rođenja: 29.05.1998
Visina: 1,86 m
Pozicija: Napadač, polušpic
Snažnija noga: Lijeva
Državljanstvo: Austrija, BiH
pod hitno javiti Bazdarevicu!
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Ako Bog da Jakupovica i Burnica kaparisati i sa osmjehom na licu gledati u buducnost reprezentativnog fudbala Bosne i Hercegovine 
Jakupovic bi nam super došao. Trenutno od mladjih napadača niko ne pokazuje znake da bi mogao biti klasa Edina Džeke. Nadam se da će Jakupovic već naredne sezone dobijati finu minutazu.
Aldin Aganovic iz RB Salzburga je takodjer veliki potencijal. Cini mi se da kod Esterajhera imamo vece sanse da dovedemo pod nasu zastavu nego kod Slovenaca 
svakako da treba svakog mladog igraca "kaparisat" (kako to mnogi vole da kazu) ali trenutno nemamo neki veliki problem sa napadacima
Bajic u zivotnoj formi i iskreno se nadam da ce preci ovog ljeta u neki veci klub u turskoj tipa besiktas gala ili fener a cak mozda u bundesligu ....
hodzic solidan napadac
kenan kodro , u mrtvoj osasuni redovno trese protivnicke mreze i pokazao je u tirani da se radi o jako dobrom igracu
dzeko ce igrat jos najmanje 3 godine
ne zaboravimo povrijedjenog djurica koji je po mom nekom misljenju zasluzio bolju sredinu od bristola
dodao bi mozda i mladog napadaca RB Leipziga ermedina demirovica za kojeg mislim da ce napraviti jaku karijeru
ima stofa al naravno ovakve prilike sa BH talentima ne smiju se propustit zato treba
burnica, hrutsica, hadzikica, jakupovica kontaktirat i dati im priliku
Bajic u zivotnoj formi i iskreno se nadam da ce preci ovog ljeta u neki veci klub u turskoj tipa besiktas gala ili fener a cak mozda u bundesligu ....
hodzic solidan napadac
kenan kodro , u mrtvoj osasuni redovno trese protivnicke mreze i pokazao je u tirani da se radi o jako dobrom igracu
ne zaboravimo povrijedjenog djurica koji je po mom nekom misljenju zasluzio bolju sredinu od bristola
dodao bi mozda i mladog napadaca RB Leipziga ermedina demirovica za kojeg mislim da ce napraviti jaku karijeru
ima stofa al naravno ovakve prilike sa BH talentima ne smiju se propustit zato treba
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Zayebano je dovest te austrijance, jer ce lakse za njih zaigrat nego za nas. Pogotovo na poziciji centarfora.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
edinjo-bih
- Kontakt:
tacno i aganovic je veliki potencijal!Vucevich je napisao/la:Aldin Aganovic iz RB Salzburga je takodjer veliki potencijal. Cini mi se da kod Esterajhera imamo vece sanse da dovedemo pod nasu zastavu nego kod Slovenaca
- Medikament
- Kontakt:
bajić ovog ljeta mijenja klub 90%, italija ili jedan od turskih velikana. višća također velike su šanse, dok kod hodžića veliku ulogu igra mamić i ponuđena cifra.SafetSajo je napisao/la:svakako da treba svakog mladog igraca "kaparisat" (kako to mnogi vole da kazu) ali trenutno nemamo neki veliki problem sa napadacima
hodzic solidan napadac
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
I ne zaboraviti ove ostale napadace iza kulisa koji mogu uvijek uskocit:
-Prevljaka ocekujem da se vrati iduce sezone puno jaci i iako mu je malo povreda usporila karijeru,u Salzburgu ili nekom drugom Bundesligasu izbori se za mjesto,pocne resetat i ima solidnu karijeru u rangu Ibisevica
-Mesanovic u Slaviji Prag nadomak titule prvaka i igranja u CL,drugi strijelac kluba i peti cini mi se u ligi,sa 26 godina ima i dalje prostor za napredak,mozda ga budemo uskoro gledali i u vecem klubu
-Lendric,iako se neki ne slazu s njegovim pozivom,cinjenica da odavno nije Zeljo imao robustnijeg i boljeg napadaca,prvi strijelac PL i vjerovatno ce biti rekordni transfer Plavih koji uvijek moze biti rezervna opcija u slucaju povreda
Jos bi dodao ovdje:Krpic(ako pocne zabijat u AIK-u),Budimir iz Sampdorie,Tabakovic iz Grasshopersa,Ahmetovic...i ove mlade nade predvodjene Nedimom Hadzicem
-Prevljaka ocekujem da se vrati iduce sezone puno jaci i iako mu je malo povreda usporila karijeru,u Salzburgu ili nekom drugom Bundesligasu izbori se za mjesto,pocne resetat i ima solidnu karijeru u rangu Ibisevica
-Mesanovic u Slaviji Prag nadomak titule prvaka i igranja u CL,drugi strijelac kluba i peti cini mi se u ligi,sa 26 godina ima i dalje prostor za napredak,mozda ga budemo uskoro gledali i u vecem klubu
-Lendric,iako se neki ne slazu s njegovim pozivom,cinjenica da odavno nije Zeljo imao robustnijeg i boljeg napadaca,prvi strijelac PL i vjerovatno ce biti rekordni transfer Plavih koji uvijek moze biti rezervna opcija u slucaju povreda
Jos bi dodao ovdje:Krpic(ako pocne zabijat u AIK-u),Budimir iz Sampdorie,Tabakovic iz Grasshopersa,Ahmetovic...i ove mlade nade predvodjene Nedimom Hadzicem
Nadam se da ne mislis na Mersudina Ahmetovica?
Isti djavo kao i Lendric, jer nijedan od njih nikad nece ni primirisati reprezentativni dres. Jeste da je ovaj pofino mladji, ali ako do sad nije bio miljama daleko od PL, onda sigurno nema kvalitet ni za nasu reprezentaciju.Vucevich je napisao/la:Nadam se da ne mislis na Mersudina Ahmetovica?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Ma on je najzadnjija opcija,maltene sanse da dobije poziv je 0%samo nezz ni ja zasto sam ga spomenuo mozda sto za njeg znaju vecina,imamo mi jos potencijalnih napadaca za koje ni ne zna niko:Danijel Subotic iz Gabale,Djordje Despotovic iz Astane,Martin Pusic,Anton Maglica itd...nije napad problem osigurani smo tu prilicno za buducnost i bez svih ovih rezervasa...odbrana je nas najveci problemVucevich je napisao/la:Nadam se da ne mislis na Mersudina Ahmetovica?
Pa i u odbrani ima nekih dobrih igrača koji su recimo 90' godište ili mlađi, tipa Bičakčića, Đumića, Memiševića, Kolašinca, Nastić bi mogao upasti na spisak... Nema opcija kao što ima u napadu ali daleko od toga da smo totalno deficitarni.PrinceofVeresija je napisao/la:Ma on je najzadnjija opcija,maltene sanse da dobije poziv je 0%samo nezz ni ja zasto sam ga spomenuo mozda sto za njeg znaju vecina,imamo mi jos potencijalnih napadaca za koje ni ne zna niko:Danijel Subotic iz Gabale,Djordje Despotovic iz Astane,Martin Pusic,Anton Maglica itd...nije napad problem osigurani smo tu prilicno za buducnost i bez svih ovih rezervasa...odbrana je nas najveci problemVucevich je napisao/la:Nadam se da ne mislis na Mersudina Ahmetovica?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ili Jeremy Toljan. Vrijedi pitati makar 
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
@HankMoody ma osim Kolasinca i jos kojeg nema tu realno nekog ko odskace od prosjeka..kako bi nam dobro dosao jedan veliki talenat na poziciji CB,pravi lider zadnje linije...bar jedan kao sto svake godine izbaci ili Srbija ili Hrvatska...mada jesu ti svi nabrojani gore solidna rijesenja,prioritet nam je RB a ne nazire se bar po meni neki solidan prirodni desni bek 
Za desnog beka se apsolutno slažem, tu smo tanki, a nemamo baš neka rješenja, čak nema ni neki dijasporac kojeg bismo mogli privući.PrinceofVeresija je napisao/la:@HankMoody ma osim Kolasinca i jos kojeg nema tu realno nekog ko odskace od prosjeka..kako bi nam dobro dosao jedan veliki talenat na poziciji CB,pravi lider zadnje linije...bar jedan kao sto svake godine izbaci ili Srbija ili Hrvatska...mada jesu ti svi nabrojani gore solidna rijesenja,prioritet nam je RB a ne nazire se bar po meni neki solidan prirodni desni bek
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Stvarno smo tanki na RB poziciji, ne znam ko bi tu mogao 'iskociti'. Eventualno Jusuf Gazibegovic iz RB Salzburga...
Memija je bio taj prije 2-3 godine a sada igra u nekoj Danskoj 2. diviziji.
Memija je bio taj prije 2-3 godine a sada igra u nekoj Danskoj 2. diviziji.
Ne vjerujem da imamo ni teoretske šanse za Toljana, njemu je koliko znam majka iz Hrvatske i to mu je jedina poveznica sa Balkanom. Odnosno nema nikakve veze sa BiHVucevich je napisao/la:Ili Jeremy Toljan. Vrijedi pitati makar
A sumnjam da će zaigrati i za Hrvatsku, jer vjerujem da su Hrvati pokušali da ga "dovedu" jer im je pozicija lijevog beka vjerovatno najslabija u cijelom timu, a Toljan je polivalentan čak mislim da mu je pozicija lijevog beka bila primarna na početku karijere.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.