NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Mene zanima zna li se ista konkretno sto je sa Barabanom. Nije valjda u pitanju lom, ili su ligamenti. Ja se nadam da nije nista ozbiljno jer je mali tenk na terenu. Tocno vidis da ga se boje suparnici igraci jer ide uvijek zestoko. Ali ono nije nimalo dobro izgledalo. Nimalo.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Naravno da nas yebu, medjusobni susreti to govore, njihov broj bodova sa Pecare isto to govori...UstanikSBII je napisao/la:Evo jedna za papke iz Sarajeva koji konstantno vrijeđaju a znam da će se sad zakačiti na naše teme sa svojim glupostima …… J E B E M T E L I Š T I CO ! Nadam se da svršavaju na toUostalom rezultati govore tko koga hebe!
..
Imam bas neki dobar osjecaj da cemo izvuci pozitivan rezultat na Kosevu, 1:1 npr, Cabrakadabra zabija
Samo se nadam da nece biti u grcu gore, razbili smo Zrinjski i Zelju, nema razloga da se plase pitara, nista nisu bolji od ove dvije ekipe
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Cabrakadabra....nisam cuo jaci nadimak odavno[emoji1] [emoji1]
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Do kraja LZO imamo Vitez kuci, Jajce u gostima i Čelik kući...
Bodova 35 mi, Jajce 29 a Vitez 26....
Jadni Slaven Musa izgleda da će ispast, a možemo i mi ako izgubimo sve 3....
)
Jadni Slaven Musa izgleda da će ispast, a možemo i mi ako izgubimo sve 3....
Nazalost moramo dobit Viteza kuci da se osiguramo
EKONNP
- Pantarei79
- Kontakt:
Zašto nažalost? H.ebe mi se za druge, mi trebamo gledati samo na sebe. Nisu zaslužili da ostanu. Jedino mi je drago što Olimpic ispada a Sarajevo i Željo u novoj sezoni startaju sa -6 bodova 
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Realno Metalci su zasluzili ispast,pogotovo ako je istina ovo sa kupovinom utakmica,zato bi mi zao bilo Viteza koji ide posteno uvijek.A Olimpic me je u ovih 6-7 godina kostao zivaca ko Zeljo i Sarajvo i Zrinja skupa
EKONNP
Dijelim mišljenje. Ma da bi lakse bilo dobit Viteza sljedeće godine nego Metallege, al o tom po tom. Idemo sad yebat samoprozvane divove hehePantarei79 je napisao/la:Zašto nažalost? H.ebe mi se za druge, mi trebamo gledati samo na sebe. Nisu zaslužili da ostanu. Jedino mi je drago što Olimpic ispada a Sarajevo i Željo u novoj sezoni startaju sa -6 bodova
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
- UstanikSBII
- Kontakt:
Sarkazam ili losa matematikasb1996 je napisao/la:Do kraja LZO imamo Vitez kuci, Jajce u gostima i Čelik kući...
Jadni Slaven Musa izgleda da će ispast, a možemo i mi ako izgubimo sve 3....)
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Ako udje Bosna Visoko, pitari nece biti na gubitkuPantarei79 je napisao/la:Zašto nažalost? H.ebe mi se za druge, mi trebamo gledati samo na sebe. Nisu zaslužili da ostanu. Jedino mi je drago što Olimpic ispada a Sarajevo i Željo u novoj sezoni startaju sa -6 bodova
.
Kako sam ja cuo, losa je financijska situacija kod NK Viteza, nazalost mislim da su oni donji
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
HRHB
HRHB
Nama nikad nisu ležali ti "manji" klubovi, uvijek smo bolje igrali derbije, što se vidi po međusobnim omjerima kroz povijest lige. Tako da ne treba žaliti ni za kim, što ih manje to bolje... bolja posjeta na stadionu, bolje utakmice...LoveSB96 je napisao/la:Dijelim mišljenje. Ma da bi lakse bilo dobit Viteza sljedeće godine nego Metallege, al o tom po tom. Idemo sad yebat samoprozvane divove hehePantarei79 je napisao/la:Zašto nažalost? H.ebe mi se za druge, mi trebamo gledati samo na sebe. Nisu zaslužili da ostanu. Jedino mi je drago što Olimpic ispada a Sarajevo i Željo u novoj sezoni startaju sa -6 bodova
Ma u pravu ste,nece nama nista naskoditi ako bilo ko ispane,ali nekako bih volio vidjeti ovo Jajce u federalnoj ligi.Uzasno su cudan klub,bez stadiona,navijaca...potpuno umjetni
...
Ima li nade za GOSK,puno je bolje kad mozes poslat igrace na posudbu u prvu ligu?
...
Ima li nade za GOSK,puno je bolje kad mozes poslat igrace na posudbu u prvu ligu?
EKONNP
- Pantarei79
- Kontakt:
Nismo ga ni ove sezone dobili kući.LoveSB96 je napisao/la:Dijelim mišljenje. Ma da bi lakse bilo dobit Viteza sljedeće godine nego Metallege, al o tom po tom. Idemo sad yebat samoprozvane divove hehePantarei79 je napisao/la:Zašto nažalost? H.ebe mi se za druge, mi trebamo gledati samo na sebe. Nisu zaslužili da ostanu. Jedino mi je drago što Olimpic ispada a Sarajevo i Željo u novoj sezoni startaju sa -6 bodova
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
1. Bosna 45bskripar96 je napisao/la:Ma u pravu ste,nece nama nista naskoditi ako bilo ko ispane,ali nekako bih volio vidjeti ovo Jajce u federalnoj ligi.Uzasno su cudan klub,bez stadiona,navijaca...potpuno umjetni
...
2. GOSK 43b
3. Rudar 43b
Zestoka borba ce se voditi do kraja, ostalo je jos cini mi se 5 kola. I ja bih volio da GOSK udje, imamo nadarenu juniorsku generaciju, a gdje ces bolje nego da igraju Premijer ligu, kao sto je bio slucaj sa Zlomom i Tomicem prije par godina kad su bili dole na posudbi
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
HRHB
HRHB
Bas kad razmislis,GOSK je pogurao puno igraca koji su trenutno iznad razine ove lige,listu predvode upravo Zloma i Tomic
EKONNP
Hahaha i to i toUstanikSBII je napisao/la:Sarkazam ili losa matematikasb1996 je napisao/la:Do kraja LZO imamo Vitez kuci, Jajce u gostima i Čelik kući...
Jadni Slaven Musa izgleda da će ispast, a možemo i mi ako izgubimo sve 3....)
Vitez dobije sve do kraja, mi izgubimo eto ga 35:35 hahaah...
Mozda smo previse lako pustili Stefija
EKONNP
Ako sportsport blokira link to je dailymotion com
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Svi spremni za Srijedu? Osim Barabana, al nije on bio ni u kombinacijama za prvih 11 mislim...
Ima li kakvih novosti,u,vezi njega? Kako mu je zglob?
NK Široki Brijeg
- Pantarei79
- Kontakt:
Bilo bi vrijeme da klub sredi tu PR službu pa da se ažurnost stavljaju obavijesti na službenu stranicu. Na tom polju vlada čisti amaterizam u klubu, a usudim se reći da je to i određeno nepoštivanje nas navijača. Pa jbt. šta ih košta stavit 2 **** rečenice vezano za Barbijevo stanje??? Ozljeda je takva i takva, ne može igrati toliko vremena.Evolve je napisao/la:Svi spremni za Srijedu? Osim Barabana, al nije on bio ni u kombinacijama za prvih 11 mislim...
Je li to toliko teško?!?!?!
G. Marquez
G. Marquez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.