Ohrabruju rijeci trenera da, poslije osigurane Evrope, cilj je sad titula(e). I sve ce dati da to i ispune. Napokon da se i o titulama prica
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najbitnija je sad tekma u srijedu. Bilo kakva pobjeda je pozeljna, idealna bi bila bez primljenog gola. Ipak, uski je sve podredio Kupu, i ukupno su blagi favoriti, cisto radi 'svjezine'. A na Mehmedu i momcima je da pokazu koliko mogu u dvomecu, i jesu li zreli (i trener i igraci) za titulu.
Ohrabruju rijeci trenera da, poslije osigurane Evrope, cilj je sad titula(e). I sve ce dati da to i ispune. Napokon da se i o titulama prica
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pobjedom u srijedu motivisu se i Krupa, Radnik i Sloboda da do kraja igraju 100%.MortemHz je napisao/la:Treba im sloziti pet komada i tako rijesiti jedan trofej odmah
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ja mislim samo da se dva zadnja kola igraju u isto vrijemeMortemHz je napisao/la:Trebalo bi, uvijek je tako bilo.hzzavidovici je napisao/la:Da li se utakmice u zadnja tri kola igraju u isto vrijeme?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Krupa ne bas..Sabinho je napisao/la:Pobjedom u srijedu motivisu se i Krupa, Radnik i Sloboda da do kraja igraju 100%.MortemHz je napisao/la:Treba im sloziti pet komada i tako rijesiti jedan trofej odmah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne igra him Baraban. Nisam pratio toliko Siroki ali je jedan od boljih igraca.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ivan? To onaj sto su ga jucer skrsili?Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne igra him Baraban. Nisam pratio toliko Siroki ali je jedan od boljih igraca.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Da, to su nama prisili. Pitari su krivi.MortemHz je napisao/la:Ivan? To onaj sto su ga jucer skrsili?Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne igra him Baraban. Nisam pratio toliko Siroki ali je jedan od boljih igraca.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad sam vidio da je odigrao 19 utakmica, dosta standardan ali imaju boljih i sa vecom minutazomSarajlijica1946 je napisao/la:Da, to su nama prisili. Pitari su krivi.MortemHz je napisao/la:Ivan? To onaj sto su ga jucer skrsili?Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne igra him Baraban. Nisam pratio toliko Siroki ali je jedan od boljih igraca.
- robertkosar
- Kontakt:
Fudbal nam je dobro u kurcu sa ovim mulcima koji sa 16 g imaju menadzere a znanje u nogama za fudbal 0 bodova

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ponavljam, nisam pratio toliko Siroki ali je ovaj igrac ostavio fin utisak kad god sam gledao. Uvijek je agresivan, lomi cuvara na granici kartona. Meni se svida kako igra, drago mi je sto ga nece biti protiv nas iskreno da ti kazem.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fino onda, zatvoris malog Menala i na konju si
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Al Bekic bi njega cuvao, znas koji bi to stres bio.MortemHz je napisao/la:Fino onda, zatvoris malog Menala i na konju si
Hodza ako bude zdrav Menalo nema sta traziti po njegovoj strani.
Sta mislis golmana kojeg ce izvesti? Adilovic ili Pavlovic.
Protiv Sirokog cemo imati prilika, vise nego oni siguran sam. Realizacija se mora popraviti ako mislimo osvojiti kup. Iskreno se nadam da cemo dobiti bez primljenog gola. Ako nam ne daju gol u srijedu kup je nas.
Ne mora Čala bit madžioničar, al' ja smatram da s našim igračima treba samo lijepo popričat i utuvit im u glavu da budu manje sebični. Posebno Nermin i Hebib. Protiv Slobode sam izdvojio 4 šanse gdje su ova dvojica pokušavali šutat/driblat u situaciji kad su u petercu imali slobodne igrače, samo da su digli glavu. Samo da imaju taj instinkt, bilo bi sve barem 30% bolje. Takve stvari odvajaju jednog Cimirota koji je veličina od Hebibovića koji to nažalost nikad neće bit' (konkretno, situacija iz utakmice za titulu kad Cimiju dolazi lopta na nekih 10 metara od gola, on diže glavu i proigrava usamljenog Velkoskog).
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pavlović naravnoSarajlijica1946 je napisao/la:Al Bekic bi njega cuvao, znas koji bi to stres bio.MortemHz je napisao/la:Fino onda, zatvoris malog Menala i na konju si![]()
Hodza ako bude zdrav Menalo nema sta traziti po njegovoj strani.![]()
Sta mislis golmana kojeg ce izvesti? Adilovic ili Pavlovic.
Mislim da ovde pored Dulje, Marka, Bojana spadaju i Kovacevic, Ivetic,Novakovic te donekle Dušan, ostalo slobodo nabiti nogom u dupe.ledesma je napisao/la:A zašto mi uvijek imamo neki razlog za neuspjeh, te umor, te pritisak, te kiša, te ovo te ono?? Zna se ko je kriv što imaš samo 12 eventualno 13 igrača koji konstantno igraju, o tome se trebalo misliti ranije. Pritisak, svi hoće da budu profi kad su pare u pitanju i ugovori, a kad treba biti profi u poslu onda šip.ak.hilmo je napisao/la:Moguće je da da uzmemo oba trofeja, ili samo jedan, ali isto tako je moguće da ostanemo i bez ijednog. Možda nam je ovo zadnje, nažalost, i najizglednije jer se jedino mi borimoo za oba fronta i omor nas je davno stigao. Ako se to desi sigurno će razočarenje biti veliko, ali nije ova sezona uopće loša. Naravno nije ni dobra, mnogo turbulencija i problema, oskudan kadar i povrh svega smo tu dje jesmo. Treba sagledati stvari realno.
Nakon završetka sezone što prije se odmoriti od razočarenja ili slavlja i što bolje se pripremiti za evropske utakmice.
I ranije sam rekao da sam ja već zadovoljan, jer je to taj limit ekipe(izuzev Dulje, Marka, Bojana) neće biti razlog ni umor ni pritisak, več koliko do kraja možeš...
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
Pavlović, Novaković i Ivetić bi morali bit u najužoj konkurenciji za Ismirov trofej. Ako već ne dobije Čala kao što je predlagano, što je takođe odlična ideja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sviđa mi se ideja za Čalu samo sto se to nije nikad treneru dodijelilo
nadam se da ce otici Pavloviću nagrada, svakako ce rekord oboriti u nasoj dugogodisnjoj historiji
To je najrealniji rezultat, iako ja vjerujem u 2:0, no najvažnije je neprimiti gol.MortemHz je napisao/la:Volio bi da pobijedimo 1:0
A ako kojim slučajem osvojimo duplu krunu, treba cijeloj generaciji odat počast. Na trofeju napisat' Generacija 16/17 i poslat ga u klupske prostorije (kao što je Zvezda generaciju '91. stavila rame uz rame sa 5 'Zvezdinih zvezda').MortemHz je napisao/la:Sviđa mi se ideja za Čalu samo sto se to nije nikad treneru dodijelilonadam se da ce otici Pavloviću nagrada, svakako ce rekord oboriti u nasoj dugogodisnjoj historiji
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bejker, napapijri1987, skoJaa, trunks1946 i 114 gostiju.