PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
narodniheroj
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ja mislim da u istoriji fudbala nije postojala smiješnija grupa od fukara 
Zar sarkazam nije ocit?zlo87 je napisao/la:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- TobeYarabi
- Kontakt:
burek pita, sarajevu dupla kruna, zelji kita
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHATobeYarabi je napisao/la:burek pita, sarajevu dupla kruna, zelji kita
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
- TobeYarabi
- Kontakt:
jesi li slavio juce?scootzzZzTM87 je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHATobeYarabi je napisao/la:burek pita, sarajevu dupla kruna, zelji kita![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- MocMahale444
Nemoj Sabrina plakat. Ženski klub nije njegov.
Ahahahhahahahhahahahahahhahahahaha
Ahahahhahahahhahahahahahhahahahaha
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- PticaSelica1921
- Kontakt:
- sarajevo46
- Kontakt:
5%irfo je napisao/la:
Cega 5% doce raje bruka ja prvi dolazim a kolko znam svi koje znam isto tako e sad najbolje vam je da ne dolazite na zapad jer necete imat mjesta.Nemam sal nemam zastavau a volim Zelju vise od svega tako da tih 5% mozes zaboravit a ovakvih ko ja znas i sam kolko ima.
- TobeYarabi
- Kontakt:
koliko su realne price da zeljescar mjenja ime u nk trgovac?
vec se razgovaralo sa policijom, svi navijaci sa obiljezjebm plavih, koji se grupisu na dio zapada prema jugu bit ce odstranjeni uz policijsku pratnju i dobit ce prekrsajne prijave zbg ugrozavanja sigurnosti navijaca FKSAlipasino je napisao/la:Cega 5% doce raje bruka ja prvi dolazim a kolko znam svi koje znam isto tako e sad najbolje vam je da ne dolazite na zapad jer necete imat mjesta.Nemam sal nemam zastavau a volim Zelju vise od svega tako da tih 5% mozes zaboravit a ovakvih ko ja znas i sam kolko ima.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne smijes nositi ni plave carape!Pantelija je napisao/la:vec se razgovaralo sa policijom, svi navijaci sa obiljezjebm plavih, koji se grupisu na dio zapada prema jugu bit ce odstranjeni uz policijsku pratnju i dobit ce prekrsajne prijave zbg ugrozavanja sigurnosti navijaca FKSAlipasino je napisao/la:Cega 5% doce raje bruka ja prvi dolazim a kolko znam svi koje znam isto tako e sad najbolje vam je da ne dolazite na zapad jer necete imat mjesta.Nemam sal nemam zastavau a volim Zelju vise od svega tako da tih 5% mozes zaboravit a ovakvih ko ja znas i sam kolko ima.
Stavicu plavi **** pa ko hoce nek provjerava jesam li strumf.
Uprava FKS je prilozila policiji sve sto se desavalo sa njihovim navijacima, bacanje suzavca na sjever, bacanje bombe na djecije igraliste, lomljenje stolica na kosevu, tuce na istoku i jugu, gadjanje bakljama nasih naviajca na sjeveru grbavice i na istoku i zapadu koseva, postavljanje bombi na grbavici, narkomani i dileri koji vode tribinu iizrazili su visoku dozu zabrinutosti zza miroljubive porodicne navijace na zapadu koji dolaze na utakmicu sa porodicom djecom, unucima....
policija je shvatila i pored ostalih rjesenja moguce je da polovina zapada k jugu budee zatvorena
policija je shvatila i pored ostalih rjesenja moguce je da polovina zapada k jugu budee zatvorena
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Moj Alipašino, nećeš ti niđe.

Kakvo ce pisanje biti po pitarima kad nas bude vise na derbiju 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nije vam to Grbavica da se igrate delegata.irfo je napisao/la:Kakvo ce pisanje biti po pitarima kad nas bude vise na derbiju
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
TorpedoTobeYarabi je napisao/la:koliko su realne price da zeljescar mjenja ime u nk trgovac?
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.