Ne znam zasto, ali tako mislim

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
ma kakv brose basket..ne doalzi nitko iz brose basketa..šampioni je napisao/la:kako se zove taj iz brose basketa????
Grgat je 2. opcija pod košem , jer će vjerojatno u većini tekmi vanka igrati Darko-Novak a doma Darko-Grgat , pogledaj samo od kad je Vela došao koliko je Grgat igrao u tekmama vanka (jako malo) , i neko moje mišljenje je da bi i ove sezone trebalo biti tako . A igrati jednu tekmu u 10 dana ( kad sve sabereš) njemu nije problem sigurno .neno#4 je napisao/la:Ja se i dalje ne mogu oteti dojmu da Grgat nece moci ove godine da iznese to na pravi nacin...
Ne znam zasto, ali tako mislim![]()
![]()
pa ti si spomenuo taj klub, nisam jaKevin je napisao/la:ma kakv brose basket..ne doalzi nitko iz brose basketa..šampioni je napisao/la:kako se zove taj iz brose basketa????
Vjerovatno si upravu, sjecam se ja utakmica sa Cedevitom i Olimpijom na strani, nije to nikakav problem, ali puno je lakse da se igra kada znas da si ti nominalno drugi centar, i sta god da uradis, dobro je. Da li je Novak spreman za 5 - 10 kvalitetnih minuta NLB - a, mislim da nije....kksiroki je napisao/la:Grgat je 2. opcija pod košem , jer će vjerojatno u većini tekmi vanka igrati Darko-Novak a doma Darko-Grgat , pogledaj samo od kad je Vela došao koliko je Grgat igrao u tekmama vanka (jako malo) , i neko moje mišljenje je da bi i ove sezone trebalo biti tako . A igrati jednu tekmu u 10 dana ( kad sve sabereš) njemu nije problem sigurno .neno#4 je napisao/la:Ja se i dalje ne mogu oteti dojmu da Grgat nece moci ove godine da iznese to na pravi nacin...
Ne znam zasto, ali tako mislim![]()
![]()
ovaj je naveo jacobson, ja pogledao eurobasket i nasao tu dvojicu, i onda nakon nekoliko saznam da od toga nema nista i da play uopce nije amer..šampioni je napisao/la:pa ti si spomenuo taj klub, nisam jaKevin je napisao/la:ma kakv brose basket..ne doalzi nitko iz brose basketa..šampioni je napisao/la:kako se zove taj iz brose basketa????![]()
![]()
![]()
![]()
Opet kažem čekam neku potvrdu , a čovjek je igrao finale PH valjda bi onda trebao biti pojačanje .šampioni je napisao/la:ajd reci tko je, oće biti pojačanje po tebi????
dobar? :Ošampioni je napisao/la:predpostavljam onda tko je...v.m....jesam u pravu??? heheh....bit ce dobar
S obzirom da ste ovdje pisali da vam je budzet smanjen, mislim da boljeg niste mogli dovesti. Ako nista, ima nekog iskustva, valjace da pomogne mladjim.eric_cantona je napisao/la:dobar? :Ošampioni je napisao/la:predpostavljam onda tko je...v.m....jesam u pravu??? heheh....bit ce dobar
a ne znam, ne ulijeva mi povjerenje, losa mu je statistika jako ( u NLB ligi oko 6 poena, 2 skoka, 2 asistencije), naravno, mislim losa za prvog playa.. a za drugog? ovaj transfer mi na to mirise zapravo
al zivi bili pa vidili
Potrudi se pročitati stranicu dvije prije ove i sve ti lijepo piše .ŽeljkoB je napisao/la:U kom sastavu će HKK Široki igrati naredne sezone... ima li kakvih stranaca na probi?
to sam sve iščitao ima li još kakvih novihkksiroki je napisao/la:Potrudi se pročitati stranicu dvije prije ove i sve ti lijepo piše .ŽeljkoB je napisao/la:U kom sastavu će HKK Široki igrati naredne sezone... ima li kakvih stranaca na probi?
Nema ništa novo roster je zaključen .ŽeljkoB je napisao/la:to sam sve iščitao ima li još kakvih novihkksiroki je napisao/la:Potrudi se pročitati stranicu dvije prije ove i sve ti lijepo piše .ŽeljkoB je napisao/la:U kom sastavu će HKK Široki igrati naredne sezone... ima li kakvih stranaca na probi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.