NK Zvijezda Gradačac

ehaske
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ehaske » 07 maj 2017, 19:20

ludiloo je napisao/la:
ehaske je napisao/la:Ja i Ciroo nikakve vezee znacii... ne krivim Magazina, i mislim da svi igraci do kednog su zadovoljni sa njim od treninga pa fo ostalog, nesto ne stima u upravii, a igracima kasni plata 15 dana...
pa normalno da su zadovoljni, ko je gledo ijedan trening zna da cojk zna poso i radi dobro al zbog drugih stvari su rezultati u gostima takvi kakvi jesu...za razliku od jesenac igraci kod kuce grizu 90 min na terenu i napadaju sto nije bio slucaj kod Vojvode gdje nakon vodstva s opuste i ne znaju ni sami sta ce a to sto covjek nije krkan da na svaku skace sa klupe i glumi mangupa to je odraz kulture ;) ako protiv Rudara bude 100 ljudi na stadionu uprava moze da slavi :crazy:
upravo tako!!!

GradacacC
Kontakt:

Post Postao/la GradacacC » 07 maj 2017, 19:30

Kapetan je napisao/la:Ma sta bolan Magazin ni kriv ni duzan. Pa jbm ga ja za vrijeme utakmice nije ni jednom ustao sa klupe, sve mu idealno.Cijela igra se svela na dva covjeka Kolaka i Glisica ljudi se setali kroz odbranu i sve je to Magazinu oke bilo.
Kada mu se ne bi petljalo u sastav mozda bi se i borio. Ovako covjek sto da se nervira, kad dodje naredba odozgo ko pocinje utakmicu. A plata kasni vise od 15 dana gospodo. Pojedinim igracima je za mjesec i po samo po 50 ili 100km isplaceno.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 07 maj 2017, 19:48

Drugovi moji sve je dole popucalo kada je Cimos zavrnuo Pipu i kada su pojedini klosari poceli da tjeraju Nurdu. Da ne bude zabune Nurdo nije cvijecka. Ali mi smo sa njim jos mogli plivat u Premier ligi. Jer to je covjek koji zna marifetluke. Nama sad ponovo treba neko kao on. Neko ko ce se za sve pitati pa nek to bude i neko drugi ne mora Nurdo. Ne mozes ti nac nekog da daje svoje pare a olosi da sa tim raspolazu. Kao sto je to sad kod nas slucaj. Opstina daje a oyebine krcme. Imamo svuda oko nas primjer gdje se pita jedan a gdje mada. Svugdje gdje je masa to je otislo u ku rac. Imamo primjer iz komsiluka. Hajduk jedan clan jedan glas i takav gigant otiso u racku. A nasuprot Dinamo. Sve se pita baba Mamic i godinama se igra grupna faza evropskih takmicenja. Ja ssm za to uvijek za uspjesnog pojedinca da vodi klub i da se pita. A moje je da dodem na stadion platim kartu i bodrim svoj klub. A ne da vodim klupsku politiku kao sto je nasa klosarija htjela.

ehaske
Kontakt:

Post Postao/la ehaske » 07 maj 2017, 20:12

GradacacC je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:Ma sta bolan Magazin ni kriv ni duzan. Pa jbm ga ja za vrijeme utakmice nije ni jednom ustao sa klupe, sve mu idealno.Cijela igra se svela na dva covjeka Kolaka i Glisica ljudi se setali kroz odbranu i sve je to Magazinu oke bilo.
Kada mu se ne bi petljalo u sastav mozda bi se i borio. Ovako covjek sto da se nervira, kad dodje naredba odozgo ko pocinje utakmicu. A plata kasni vise od 15 dana gospodo. Pojedinim igracima je za mjesec i po samo po 50 ili 100km isplaceno.
Mozda mu je ovo sve i nastimano?! Jer mora doci neko ko ce slusati naredjenja vrha!

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 07 maj 2017, 21:56

combe je napisao/la:Drugovi moji sve je dole popucalo kada je Cimos zavrnuo Pipu i kada su pojedini klosari poceli da tjeraju Nurdu. Da ne bude zabune Nurdo nije cvijecka. Ali mi smo sa njim jos mogli plivat u Premier ligi. Jer to je covjek koji zna marifetluke. Nama sad ponovo treba neko kao on. Neko ko ce se za sve pitati pa nek to bude i neko drugi ne mora Nurdo. Ne mozes ti nac nekog da daje svoje pare a olosi da sa tim raspolazu. Kao sto je to sad kod nas slucaj. Opstina daje a oyebine krcme. Imamo svuda oko nas primjer gdje se pita jedan a gdje mada. Svugdje gdje je masa to je otislo u ku rac. Imamo primjer iz komsiluka. Hajduk jedan clan jedan glas i takav gigant otiso u racku. A nasuprot Dinamo. Sve se pita baba Mamic i godinama se igra grupna faza evropskih takmicenja. Ja ssm za to uvijek za uspjesnog pojedinca da vodi klub i da se pita. A moje je da dodem na stadion platim kartu i bodrim svoj klub. A ne da vodim klupsku politiku kao sto je nasa klosarija htjela.
zato je Hajduk najgledani tim lige dok Dinamo spada u prciju s malim klubovima ni njegovi navijaci ga vise ne vole na taj naci imas istragu **** kolko je zavrno para sa famelijom preko Dinama sve u ime patriotizma neka hvala mislim da to niko ne bi zelio...eno sad prepustio titulu svojoj filiji kojoj posudjuje pare preko svojih nekih "firmi" na malti i ostalim zabcima :crazy:

ehaske ako je to tako sta cekaju navijaci il moraju sad da sute da ne bi neko po labrnji dobijo??? ovo je sad pravo pitanje nesto tu ne stima il se oci mazu navijacima il sad moraju sutit :hmmmmm:

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 07 maj 2017, 22:16

Drug moj Dinamo i Hajduk sam naveo cisto onako da kazem da masa nigdje nije donijela dobra. A to o gledanosti samo se titule broje prijatelju. Za par godina se pita koliko klub ima titula a ne gledalaca. A i Dinamovi navijaci su se nakon odredenog vremena poceli vracati na stadion. Pravi navijaci ce uvijek pratiti klub bez obzira ko ga vodi. Jer navijas za klub a ne za ljude u njemu. I na kraju rezultati su svugdje u svijetu mjerilo za broj gledalaca u zavisnosti od ambicija kluba. Uzmi i kod nas broj gledalaca prije 5-6 godina i sad. Bez obzira sto je tad bio Nurdo seljak bivalo je po 2000-2500 a sad 100-150.
A to sto pozivas navijace ne znam koje ne mislis valjda na 20-ak djecice koji dole dodu navijat. To se treba carsija pokrenut i pritisnut opstinu-nacelnika da pokusa napravit neke promjene. Da probaju vratit neke ljude ili uvesti nove. Kada su znali kupit poene na izborima nek to sada vrate. Do prije par godina nisi znao sta bi prije pogledo vikendom do ovog jada i cemera koji je sada.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 07 maj 2017, 22:41

Od ove polusezone da smo uzeli 3 boda protiv capljine,3 protiv seme ,3 protuv jedinstva 3 protiv lukavca,sad bi bili u borbi za 1 mjesto,ocigledno da nije cilj da se udje,nebi me cudilo da se rudaru dadni 3 boda a dobijemo banovice u banovicima
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 07 maj 2017, 22:42

vracaju se da ga konacno smjene mada nece jos dugo **** uspjeh ako nemas s kim to proslavit a kad ode vidit ces gomile milionskih dugova al necemo o tom raspravljat imamo razlicita misljenja i nek stane tu....mislim na te navijace nekad sam bio dio toga zadnjih par godina ne al ta djecica izdvajaju iz svog dzepa vise para nego ijedan simpatizer kad idu na gostovanja al definitivnu ni tu nesto ne stima...pusti ti carsiju ta carsija je uvijek laprdala ko i sad sto laprdamo ovdje na forumu a oni su jedini koji mogu nesto pokrenut da budemo iskreni

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 07 maj 2017, 23:02

ludiloo je napisao/la:vracaju se da ga konacno smjene mada nece jos dugo **** uspjeh ako nemas s kim to proslavit a kad ode vidit ces gomile milionskih dugova al necemo o tom raspravljat imamo razlicita misljenja i nek stane tu....mislim na te navijace nekad sam bio dio toga zadnjih par godina ne al ta djecica izdvajaju iz svog dzepa vise para nego ijedan simpatizer kad idu na gostovanja al definitivnu ni tu nesto ne stima...pusti ti carsiju ta carsija je uvijek laprdala ko i sad sto laprdamo ovdje na forumu a oni su jedini koji mogu nesto pokrenut da budemo iskreni
Ni meni nije cilj raspravljati se. Svako ima svoje misljenje i to treba postovati.
Ali mislim da bi se svi u jednom trebali sloziti da ovako u Zvijezdi vise ne ide. Nesto pod hitno treba mijenjati pa taman kad bi krenuli od nule i ispali u kantonalnu. Ni sam vise nisam pametan kako ali neke nacine treba nac.
Sa ovim ljudima ovako vise ne ide.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 08 maj 2017, 00:30

Koga samo titule i uspjesi vode na stadion - daleko mu oci bile od istog

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 08 maj 2017, 07:42

Narod hoce pozitivnu priču program za budućnost klub na zdravim nogama primjer sada Velez sto radi

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 08 maj 2017, 07:59

Neki ovdje ocigledno nisu dobro razumijeli. Uspjesi zavisno od ambicija. Nama se cilj bio plasirati u premier ligu. I uspjeli smo. Nakon toga cilj nisu bile nikakve titule nego stabilan premierligas. Narod je to prepoznao i stadion je uvijek bio podobro popunjen. Tad su se radi Zvijezde subotom masale svadbe i dzenaze, ljudi bjezali sa posla radi tekme. Sto ovaj gore napisa pozitivna prica koju mi trenutno nemamo.
I prvi put kada smo ulazili prvu polusezonu nismo uspjeli ali narod nije odustao pa je drugu stadion bio jos posjeceniji. I nije bilo yebenog gostovanja gdje nas nije bilo u najmanju ruku vise nego sad na svakoj domacoj utakmici.
To je bilo iz eazloga jer se vjerovalo ljudima koji su tad vodili klub. Ovim sada vise niko ne vjeruje. I to je poenra cijele price.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 10 maj 2017, 11:39

Rade se reflektori ns pomocnom.

fender13
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la fender13 » 10 maj 2017, 12:17

zmajevac je napisao/la:Rade se reflektori ns pomocnom.
Slike ?

ehaske
Kontakt:

Post Postao/la ehaske » 10 maj 2017, 17:44

Za par dana bi trebalo biti postavljanje reflektora na pomocnom... i pomocni je i top stanju... Magazin ostaje trener do kraja sezone, vratio ga dio uprave, frka ispala oko Zdravka trenera golmana, navodno da je menadzer nekim igracima i u dogovoru sa Durgutom oni moraju igrat, na sta Magazin nije htio pristati...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 10 maj 2017, 17:54

Kod nas yebe lud zbunjenog. Podjeljena uprava, podijeljen strucni stab, igraci, navijaci. Imal sta da nije podijeljeno. Iz uprave se oglase nekim saopstenjem svake prestupne godine. Stranica vise i ne postoji.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 10 maj 2017, 18:20

fender13 je napisao/la:Narod hoce pozitivnu priču program za budućnost klub na zdravim nogama primjer sada Velez sto radi
+1
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 10 maj 2017, 20:56

I tom zdravku treba mamu jbt.a amir me necudi,nije dzabe dobio nadimak clanarina,kao i kadija,
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 13 maj 2017, 17:05

Vodimoooo 1:0 brzi

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 13 maj 2017, 18:29

ponovo prazan gol, ovaj put Caba.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.