Pantelija je napisao/la:
policija je shvatila i pored ostalih rjesenja moguce je da polovina zapada k jugu budee zatvorena
Ako hoćemo neke koristi od tih 5%, onda je to pod obavezno. I na ostalim utakmicama je svejedno zatvoreno.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Pantelija je napisao/la:
policija je shvatila i pored ostalih rjesenja moguce je da polovina zapada k jugu budee zatvorena
Sarkazam je za malo inteligentnije. On i neije da ga svako razumije, inace ne bi bio sarkazam.DoeTz je napisao/la:Zar sarkazam nije ocit?zlo87 je napisao/la:
Sto te ovaj Tobe zaskace. Mora da je dobio instrukcije.scootzzZzTM87 je napisao/la:TorpedoTobeYarabi je napisao/la:koliko su realne price da zeljescar mjenja ime u nk trgovac?
ma nisam ja to znao, hvala vamProbisvjet je napisao/la:Sarkazam je za malo inteligentnije. On i neije da ga svako razumije, inace ne bi bio sarkazam.DoeTz je napisao/la:Zar sarkazam nije ocit?zlo87 je napisao/la:
U Banja Luci bilo odavno, sarkazam ocigledan. Samo nacionalno neopterecena grupa moze da barata ovim, a inteligentniju furku jos odavno nisam vidioVirtu4l je napisao/la:zlo87 je napisao/la:![]()
ma i kad su psovali Sarajevo protiv Srbije, a aplaudirali himnoj Srbije i to je bio sarkazamMedikament je napisao/la:kažu sarkazam a grupu im vode sanel, indir, joge, koji pojma nemaju ni šta je to. kontaju da je sarkazam grad u turskoj![]()
![]()
Nemoj Sabrina plakat, ženski klub nije njegovirfo je napisao/la:
"U novu sezonu zajedno ćemo jači, bićemo prvi a i kupa osvajači."Zeljo92 je napisao/la:Kad procitam anamo na pitarskom dijelu foruma kako ce uzet duplu krunu meni ih zao bude, gori su od MACMUDAN i Majkl the almighty
Srednjoskolac, kupanje i mrs na spavanje, realan si ko derPchi.FrancescoTotti je napisao/la:"U novu sezonu zajedno ćemo jači, bićemo prvi a i kupa osvajači."Zeljo92 je napisao/la:Kad procitam anamo na pitarskom dijelu foruma kako ce uzet duplu krunu meni ih zao bude, gori su od MACMUDAN i Majkl the almighty
Koliko fk sloboda ima trofeja?FrantoBauzek je napisao/la:Sarkazam je kada se napise da ce Zeljo zasluzeno uzeti titulu ove sezone ili da je zasluzeno tu gdje jestNeka hvala, ali ne bih da mi takvi pisu o moralnim vrijednostima i nacelima.
Postenom covjeku nece biti gust slaviti ovu titulu, vjerovatno ima i poneki takav medju plavima![]()
Pitagorinu teoremu ne mogu objasniti ljudima, koji to nisu shvatili ni kada su za dvicu odgovarali. Ko ima kapacitet, shvatit ce. Ko nema kapacitet, nece shvatiti. Pa ko shvati, shvati
"U novu sezonu zajedno ćemo jači, bićemo prvi a i kupa osvajači."Zeljo92 je napisao/la:Srednjoskolac, kupanje i mrs na spavanje, realan si ko derPchi.FrancescoTotti je napisao/la:"U novu sezonu zajedno ćemo jači, bićemo prvi a i kupa osvajači."Zeljo92 je napisao/la:Kad procitam anamo na pitarskom dijelu foruma kako ce uzet duplu krunu meni ih zao bude, gori su od MACMUDAN i Majkl the almighty
Koliko FK Zeljeznicar je puta izbacen iz lige zbog namjestanja, a koliko puta nije "uhvacen"?Zeljo92 je napisao/la:Koliko fk sloboda ima trofeja?FrantoBauzek je napisao/la:Sarkazam je kada se napise da ce Zeljo zasluzeno uzeti titulu ove sezone ili da je zasluzeno tu gdje jestNeka hvala, ali ne bih da mi takvi pisu o moralnim vrijednostima i nacelima.
Postenom covjeku nece biti gust slaviti ovu titulu, vjerovatno ima i poneki takav medju plavima![]()
Pitagorinu teoremu ne mogu objasniti ljudima, koji to nisu shvatili ni kada su za dvicu odgovarali. Ko ima kapacitet, shvatit ce. Ko nema kapacitet, nece shvatiti. Pa ko shvati, shvati
Kakav samar.FrancescoTotti je napisao/la:"U novu sezonu zajedno ćemo jači, bićemo prvi a i kupa osvajači."Zeljo92 je napisao/la:Kad procitam anamo na pitarskom dijelu foruma kako ce uzet duplu krunu meni ih zao bude, gori su od MACMUDAN i Majkl the almighty
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.