bit' će čudo ako završi prvi jer imaju težak raspored, al' zato će ingvajn po običaju natrpati crotone i bolognu
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
nije džeko ništa više promašivao nego jedan icardi, mertens, beloti, higuain kroz čitavu sezonu, sve je to tu negdje u liniji kad se zbroji.
bit' će čudo ako završi prvi jer imaju težak raspored, al' zato će ingvajn po običaju natrpati crotone i bolognu
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Raspucao se i Mertens, vec dva gola, sad je na 24. Pet igraca u tijesnoj trci, bice neizvjesno do samog kraja.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Odlazak u to smeće od kluba jedna je od najvećih njegovih grešaka. Konstantno su srali i pljuvali po njemu kako je spor, kako ima "touch of an elephant", kako je Samaras broj 2...Eto im sad, nek plaču i cvile pič.ka im materina šugava.calcio je napisao/la:Stara dobra vremena kada su uzimali titule u Engleskoj. Nesto ga cesto spominju u zadnje vrijeme, da im nije filozof na klupi pomislio bi da ga zele nazad... ali nije on Pepov tip igraca.BelminM23 je napisao/la:
Ne može City, a da se ne sjeti Edina.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Firauni nadam se da CE Dzeko napustit Romu jer ovi su slicni Sitiju firauni Ali Zabarski.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Danas ima šansu da se odvoji na listi strijelaca napokon i napravi korak ka osvajanju Capocannoniere-a i to protiv svog nesuđenog tima. Nadam se da će explodirati i da će riješiti večeras utakmicu te ušutkati kritičare koji se svaki put izmigolje iz rupa kada treba kenjati.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nije odavno, hajmo Edine!!Amsterdam1312 je napisao/la:Danas ima šansu da se odvoji na listi strijelaca napokon i napravi korak ka osvajanju Capocannoniere-a i to protiv svog nesuđenog tima. Nadam se da će explodirati i da će riješiti večeras utakmicu te ušutkati kritičare koji se svaki put izmigolje iz rupa kada treba kenjati.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Idemo Edine. Sve su ti se zvijezde naklonile. 
Kao i proslo i pretproslo kolo pa nista.Sarajlijica1946 je napisao/la:Idemo Edine. Sve su ti se zvijezde naklonile.
Nadati se da ce veceras prokinuti.
- Goalgetter
- Kontakt:
On se "Ispuhao" nakon utakmice protiv Pescare i onog incidenta sa Spalletijem, pa onda ovaj poraz u derbiju. Nadam se da ce jos jednom uhvatiti zaleta. 
Ajmo najveći. 
Imam osjecaj da ce veceras 2 komada zabiti.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Da li ima neko kvalitetan link za utakmice da proslijedi?
http://ysihd.me/soccer/coelho41 je napisao/la:Da li ima neko kvalitetan link za utakmice da proslijedi?
Dole pri dnu imaju dva linka, kako vidjoh. Mozes nastimati i rezoluciju koja ti odgovara, u zavisnosti od brzine neta i graficke.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Pivopija je napisao/la:Imam osjecaj da ce veceras 2 komada zabiti.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sto bi rekli Englezi "massive game" Idemo Babuka. 
Neka on da tri, a Milan četiri gola. 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- BenjooJutub
- Kontakt:
Meni na MacBooku ne radi link, zna li neko zbog čega?Federer17 je napisao/la:http://ysihd.me/soccer/coelho41 je napisao/la:Da li ima neko kvalitetan link za utakmice da proslijedi?
Dole pri dnu imaju dva linka, kako vidjoh. Mozes nastimati i rezoluciju koja ti odgovara, u zavisnosti od brzine neta i graficke.
http://www.****.me/soccerBenjooJutub je napisao/la: Meni na MacBooku ne radi link, zna li neko zbog čega?
Probaj ovdje naci odgovarajuci, meni su na mobu uvijek radili.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ajmo, veceras cetiri komada 
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ja eto hiljaduSlevinKelevra je napisao/la:Ajmo, veceras cetiri komada
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, bhfanatic14, cicmic7771, EdinjoBos, General505, Google Adsense [Bot], Halima, izet fazlinovic, legendarnadruga, random11, Scholl, Shevko, soxx i 95 gostiju.