Prva Liga FBiH 2016/2017
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2016/2017
Sa koliko ce se bodova moci ostat,jer gledam raspored bratstva i zabrinut sam,kuci igramo sa jedinstvom i rudarom i ako uzmemo tih 6 bodova i ovi trenutno 35 imali bi 41 pa se pitam da li ce biti dovoljno na strani nisam ni racuno igramo sa travnikom,sloga sh i radnicki,sjecam se da je se znalo ostat sa 39-40 bodova a vidim kao sigurni za ispadanje su n travnik,sema,radnicki,buducnost i peti se trazi od gorazda,jedinstva,bratstva,capljine,veleza ja mislim da sam dobro napiso a volio bi da mi neko objasni bolje ako sam ja blizu sto se tice analize
- 7aprildomemoj
No sikirikiado78 je napisao/la:Sa koliko ce se bodova moci ostat,jer gledam raspored bratstva i zabrinut sam,kuci igramo sa jedinstvom i rudarom i ako uzmemo tih 6 bodova i ovi trenutno 35 imali bi 41 pa se pitam da li ce biti dovoljno na strani nisam ni racuno igramo sa travnikom,sloga sh i radnicki,sjecam se da je se znalo ostat sa 39-40 bodova a vidim kao sigurni za ispadanje su n travnik,sema,radnicki,buducnost i peti se trazi od gorazda,jedinstva,bratstva,capljine,veleza ja mislim da sam dobro napiso a volio bi da mi neko objasni bolje ako sam ja blizu sto se tice analize
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Sa 43 ostaje se mislim 100% vjerovatno će biti rasipanja bodova na nerješenim pa možda bude i manje trebalo.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Kako vi ono kazete "brato" moj ja odgovorio na onaj njegov post na kojem on zeli da kaze da ste opasni po Bosnu V i Travnik kojima gostujete ako se ne varam, zato govorim na osnovu cega je on to zakljucio jer po mom vidjenju vaseg a gledao sam vase tri utakmice vi ste ekipa za sredine tabele ovog proljeca... Puno boljih ekipa ima od vas. Da osvojili ste bodove sto zbog rasporeda, srece znanja svega pomalo, zasluzeno, ali po mom misljenju da ste prosjek i da sa ovom ekipom nikada necete se vratiti nazad u PL .BMV22 je napisao/la:Evo ne može pastrmka da ti odgovori, bacio si ga u pravu depru tumačenjem statistike i tabele pa je morao otići čak i kd doktora da vidi jel on vidi dobro ili mu se sve ovo čini. Uzmi pogledaj tabelu jesenjeg dijela, a evo ti sad tabela nakon 10 kola proljetnjeg dijela, samo da ti napomenem nijedan klub koji je gostovao u Mostaru nije uputio ni najmanju žalbu ni na jednu utakmicu. E haj ti sad nama objasni kako je moguće da najuspješniji tim proljeća je tako loša ekipa ko što ti kažeš. I kako jedna tako uspješna ekipa u 10 kola može biti tanka skroz? Uz to ia gola razliku 21:9. Eto haj molim te pokušaj nam objasniti kako ti to vidiš, a odmah da ti kažem da bog da uvijek ovako tanki bili a ovako igrali. Živio ti i tvoja statistika.sodaacm je napisao/la:Sve mi ovo vise lici na grcevitu borbu za ne ulazak u PL ove sezone..
@pastrmka druze ja stvarno ne znam u kojem svijetu ti zivis pa si umislio da ste vi jaka ekipa...Realno daleko ste vi od ozbiljne ekipe , sto se tice zelenog terena. Da me OPET ne shvatite pogresno kad sam rekao kod zelenog terena ne aludiram da nesto stelite nego zelim da kazem da ste organizacijski klub najjaci ali da vam je ekipa trenutna, tanka skroz.
Mislim da ce trebati vise od 43 boda, zadnja tri kola ce biti "iznenadjujucih" gostujucih pobijeda kod ekipa koje i matematicki izgube sve sanse za opstanak ili im bodovi nisu potrebni.sviunapad1010 je napisao/la:Sa 43 ostaje se mislim 100% vjerovatno će biti rasipanja bodova na nerješenim pa možda bude i manje trebalo.
Ja, kako vi kažete jarane moj, čovjek ima pravo misliti da smo opasni i za Real, to je naše mišljenje, niko se s tim ne mora slagat i niko nikog ne želi ubjeđivat po koga smo mi opsasni, to ostaje samo naše mišljenje, a teren će pokazat stvarno stanje. Ali evo kad se već ufaš da poznaješ fudbal i da pratiš ovo, nažalost opet ću te jarane argumentima zveknut po glavi. Dakle, raspored i sve drugo što si nabrojao nema veze sa formom ni sa bilo čim, svi igraju sa istim ekipama, neko prije neko kasnije a ti bi onda trebao znati kao dobar poznavalac ove maštovite igre da smo mi sa Travnikom igrali prvo kolo 0:0. Da smo imali jako teška gostovanja svim ekipama koje se bore za opstanak i da smo tu doživili samo jedan zaslužen poraz. Kući su nam redom dolazile sve ekipe koje se bore za ulazak uPL, ili su bili u vrhu tabele. Znači poslije travnika, Rudar 1:0, Bratstvo 2:1, Orašje 4:2, strašni Tuzla sisoje city 3:0 i ovo zadnje Goražde 4:0. Naša jedina looša partija je bila protiv Budućnosti, kako si ti vidio 3 i po čemu ti ove momke smatraš tako lošijim to je tvoje viđenje. Ali evo još jedan podatak sa jučerašnje utakmice. Utakmicu smo završili sa ovim igračima Abdihodžić 27g, Memić 22, Krcić 18, Mrgan 17, Zvonić 25, Rodrigo 22, Mujezinović 21, Isić 20g, Tatar 21, Handžić 22, Brandao 21. Oduzmi saberi podijeli pomnoži radi šta hoćeš ali šta ti očekuješ od ove omladine da čitavu polusezonu odigra u jednom tempu i pod ogromnim pritiskom. Ovo im je bilo neprocjenjivo kaljenje, ako se išta razumiješ u fudbal onda moraš znat da igrači u ovim godinama kad izguraju ovakvu polusezonu, mogu igrat samo na puno većem levelu. Znamo mi da nama fali još 2-3 igrača ali ne boj se i to ćemo srediti, a ti i dalje misli da smo loši, a ja ću i dalje molit boga da budemo ovako loši kao ovo proljeće i da na jesen isto ovako igramo. Da ne bi gnjavili druge od mene krajsodaacm je napisao/la:Kako vi ono kazete "brato" moj ja odgovorio na onaj njegov post na kojem on zeli da kaze da ste opasni po Bosnu V i Travnik kojima gostujete ako se ne varam, zato govorim na osnovu cega je on to zakljucio jer po mom vidjenju vaseg a gledao sam vase tri utakmice vi ste ekipa za sredine tabele ovog proljeca... Puno boljih ekipa ima od vas. Da osvojili ste bodove sto zbog rasporeda, srece znanja svega pomalo, zasluzeno, ali po mom misljenju da ste prosjek i da sa ovom ekipom nikada necete se vratiti nazad u PL .BMV22 je napisao/la:Evo ne može pastrmka da ti odgovori, bacio si ga u pravu depru tumačenjem statistike i tabele pa je morao otići čak i kd doktora da vidi jel on vidi dobro ili mu se sve ovo čini. Uzmi pogledaj tabelu jesenjeg dijela, a evo ti sad tabela nakon 10 kola proljetnjeg dijela, samo da ti napomenem nijedan klub koji je gostovao u Mostaru nije uputio ni najmanju žalbu ni na jednu utakmicu. E haj ti sad nama objasni kako je moguće da najuspješniji tim proljeća je tako loša ekipa ko što ti kažeš. I kako jedna tako uspješna ekipa u 10 kola može biti tanka skroz? Uz to ia gola razliku 21:9. Eto haj molim te pokušaj nam objasniti kako ti to vidiš, a odmah da ti kažem da bog da uvijek ovako tanki bili a ovako igrali. Živio ti i tvoja statistika.sodaacm je napisao/la:Sve mi ovo vise lici na grcevitu borbu za ne ulazak u PL ove sezone..
@pastrmka druze ja stvarno ne znam u kojem svijetu ti zivis pa si umislio da ste vi jaka ekipa...Realno daleko ste vi od ozbiljne ekipe , sto se tice zelenog terena. Da me OPET ne shvatite pogresno kad sam rekao kod zelenog terena ne aludiram da nesto stelite nego zelim da kazem da ste organizacijski klub najjaci ali da vam je ekipa trenutna, tanka skroz.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Bilo bi upitno šta bi bilo da ste išli u goste ovim iz vrha u tome je mislim stvar ovo što tvrdi @sodaacm.BMV22 je napisao/la:Ja, kako vi kažete jarane moj, čovjek ima pravo misliti da smo opasni i za Real, to je naše mišljenje, niko se s tim ne mora slagat i niko nikog ne želi ubjeđivat po koga smo mi opsasni, to ostaje samo naše mišljenje, a teren će pokazat stvarno stanje. Ali evo kad se već ufaš da poznaješ fudbal i da pratiš ovo, nažalost opet ću te jarane argumentima zveknut po glavi. Dakle, raspored i sve drugo što si nabrojao nema veze sa formom ni sa bilo čim, svi igraju sa istim ekipama, neko prije neko kasnije a ti bi onda trebao znati kao dobar poznavalac ove maštovite igre da smo mi sa Travnikom igrali prvo kolo 0:0. Da smo imali jako teška gostovanja svim ekipama koje se bore za opstanak i da smo tu doživili samo jedan zaslužen poraz. Kući su nam redom dolazile sve ekipe koje se bore za ulazak uPL, ili su bili u vrhu tabele. Znači poslije travnika, Rudar 1:0, Bratstvo 2:1, Orašje 4:2, strašni Tuzla sisoje city 3:0 i ovo zadnje Goražde 4:0. Naša jedina looša partija je bila protiv Budućnosti, kako si ti vidio 3 i po čemu ti ove momke smatraš tako lošijim to je tvoje viđenje. Ali evo još jedan podatak sa jučerašnje utakmice. Utakmicu smo završili sa ovim igračima Abdihodžić 27g, Memić 22, Krcić 18, Mrgan 17, Zvonić 25, Rodrigo 22, Mujezinović 21, Isić 20g, Tatar 21, Handžić 22, Brandao 21. Oduzmi saberi podijeli pomnoži radi šta hoćeš ali šta ti očekuješ od ove omladine da čitavu polusezonu odigra u jednom tempu i pod ogromnim pritiskom. Ovo im je bilo neprocjenjivo kaljenje, ako se išta razumiješ u fudbal onda moraš znat da igrači u ovim godinama kad izguraju ovakvu polusezonu, mogu igrat samo na puno većem levelu. Znamo mi da nama fali još 2-3 igrača ali ne boj se i to ćemo srediti, a ti i dalje misli da smo loši, a ja ću i dalje molit boga da budemo ovako loši kao ovo proljeće i da na jesen isto ovako igramo. Da ne bi gnjavili druge od mene krajsodaacm je napisao/la:
Kako vi ono kazete "brato" moj ja odgovorio na onaj njegov post na kojem on zeli da kaze da ste opasni po Bosnu V i Travnik kojima gostujete ako se ne varam, zato govorim na osnovu cega je on to zakljucio jer po mom vidjenju vaseg a gledao sam vase tri utakmice vi ste ekipa za sredine tabele ovog proljeca... Puno boljih ekipa ima od vas. Da osvojili ste bodove sto zbog rasporeda, srece znanja svega pomalo, zasluzeno, ali po mom misljenju da ste prosjek i da sa ovom ekipom nikada necete se vratiti nazad u PL .
Ali to je priča šta bi bilo kad bi bilo. Sad trenutno tabela govori sve.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- tuzlak1987
- Kontakt:

Liga je na nivou one PL od prije 10 godina, da nema domacih utakmica ne bi se niko od vodecih nalazio tu gdje se nalazi.
U gostima izgube pa se onda zale na sudjenje, a kod kuce samo znaju igrati kao i vecina ekipa u ligi.
Uglavnom vidite sve po zelenilu.
Ja, kako vi kažete jarane moj, čovjek ima pravo misliti da smo opasni i za Real, to je naše mišljenje, niko se s tim ne mora slagat i niko nikog ne želi ubjeđivat po koga smo mi opsasni, to ostaje samo naše mišljenje, a teren će pokazat stvarno stanje. Ali evo kad se već ufaš da poznaješ fudbal i da pratiš ovo, nažalost opet ću te jarane argumentima zveknut po glavi. Dakle, raspored i sve drugo što si nabrojao nema veze sa formom ni sa bilo čim, svi igraju sa istim ekipama, neko prije neko kasnije a ti bi onda trebao znati kao dobar poznavalac ove maštovite igre da smo mi sa Travnikom igrali prvo kolo 0:0. Da smo imali jako teška gostovanja svim ekipama koje se bore za opstanak i da smo tu doživili samo jedan zaslužen poraz. Kući su nam redom dolazile sve ekipe koje se bore za ulazak uPL, ili su bili u vrhu tabele. Znači poslije travnika, Rudar 1:0, Bratstvo 2:1, Orašje 4:2, strašni Tuzla sisoje city 3:0 i ovo zadnje Goražde 4:0. Naša jedina looša partija je bila protiv Budućnosti, kako si ti vidio 3 i po čemu ti ove momke smatraš tako lošijim to je tvoje viđenje. Ali evo još jedan podatak sa jučerašnje utakmice. Utakmicu smo završili sa ovim igračima Abdihodžić 27g, Memić 22, Krcić 18, Mrgan 17, Zvonić 25, Rodrigo 22, Mujezinović 21, Isić 20g, Tatar 21, Handžić 22, Brandao 21. Oduzmi saberi podijeli pomnoži radi šta hoćeš ali šta ti očekuješ od ove omladine da čitavu polusezonu odigra u jednom tempu i pod ogromnim pritiskom. Ovo im je bilo neprocjenjivo kaljenje, ako se išta razumiješ u fudbal onda moraš znat da igrači u ovim godinama kad izguraju ovakvu polusezonu, mogu igrat samo na puno većem levelu. Znamo mi da nama fali još 2-3 igrača ali ne boj se i to ćemo srediti, a ti i dalje misli da smo loši, a ja ću i dalje molit boga da budemo ovako loši kao ovo proljeće i da na jesen isto ovako igramo. Da ne bi gnjavili druge od mene krajBMV22 je napisao/la: Kako vi ono kazete "brato" moj ja odgovorio na onaj njegov post na kojem on zeli da kaze da ste opasni po Bosnu V i Travnik kojima gostujete ako se ne varam, zato govorim na osnovu cega je on to zakljucio jer po mom vidjenju vaseg a gledao sam vase tri utakmice vi ste ekipa za sredine tabele ovog proljeca... Puno boljih ekipa ima od vas. Da osvojili ste bodove sto zbog rasporeda, srece znanja svega pomalo, zasluzeno, ali po mom misljenju da ste prosjek i da sa ovom ekipom nikada necete se vratiti nazad u PL .
Care mislit i srat nije isto a vi ste tarabe to je ocito a mi smo sa duplo mladjom ekipom imali 14 utakmica bez poraza pa Boga za jaja nismo hvatali kao vi. Vozdra
za ostale nisam siguran, ali rudar kući preloštuzlak1987 je napisao/la:
Liga je na nivou one PL od prije 10 godina, da nema domacih utakmica ne bi se niko od vodecih nalazio tu gdje se nalazi.
U gostima izgube pa se onda zale na sudjenje, a kod kuce samo znaju igrati kao i vecina ekipa u ligi.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Soda 7 pobjeda 2 remija i poraz. 2 remija, jedan protiv Travnika na nenormalnoj buri a drugi protiv Radnickog gdje smo do 85 minute imali 0:2. Izvini Otmar Hitzfelde nismo te prepoznali. Otvori nam oči kao i širokom forumskom auditoriju
De bola niko nije pisao da cemo satrat Bosnu ili Gosk ali posto smo najbolja ekipa uz Slogu u proljetnom dijelu sa nizom od 12 bodova u zadnje 4 tekme valjda je ocekivat dobar otpor Veleza. Logicno jer smo u strasnoj formi
De bola niko nije pisao da cemo satrat Bosnu ili Gosk ali posto smo najbolja ekipa uz Slogu u proljetnom dijelu sa nizom od 12 bodova u zadnje 4 tekme valjda je ocekivat dobar otpor Veleza. Logicno jer smo u strasnoj formi
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Real iz Vrapcica , nisam vas prepoznao,,, Moje duboko izvinjenje , visosti, velicanstveni.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Soda 7 pobjeda 2 remija i poraz. 2 remija, jedan protiv Travnika na nenormalnoj buri a drugi protiv Radnickog gdje smo do 85 minute imali 0:2. Izvini Otmar Hitzfelde nismo te prepoznali. Otvori nam oči kao i širokom forumskom auditoriju![]()
![]()
![]()
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Morala nas je prepoznati takva fudbalska persona iz tog starog fudbalskog "grada" Lukavca. Ta ćemo mi seljaci iz vrapčića juče počeli ići na utakmice i pratit fudbal. Izvini brato sto sam pokusao uci u fudbalsku raspravu. Bio sam pjansodaacm je napisao/la:Real iz Vrapcica , nisam vas prepoznao,,, Moje duboko izvinjenje , visosti, velicanstveni.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Soda 7 pobjeda 2 remija i poraz. 2 remija, jedan protiv Travnika na nenormalnoj buri a drugi protiv Radnickog gdje smo do 85 minute imali 0:2. Izvini Otmar Hitzfelde nismo te prepoznali. Otvori nam oči kao i širokom forumskom auditoriju![]()
![]()
![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- ASD
- Kontakt:
Mozda po namjestanju, po kvaliteti je nivo kantonalne lige od prije 10 godina.tuzlak1987 je napisao/la:
Klasicna arogancija,prepotentnost , zar smo sta drugo ocekivali ovde od tebe? Ja definitivno nisam. Kao sto prije napisah zbog vas takvih, ljudi poceli da mrze nekada najomiljeniji klub u staroj Yugi.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Morala nas je prepoznati takva fudbalska persona iz tog starog fudbalskog "grada" Lukavca. Ta ćemo mi seljaci iz vrapčića juče počeli ići na utakmice i pratit fudbal. Izvini brato sto sam pokusao uci u fudbalsku raspravu. Bio sam pjansodaacm je napisao/la:Real iz Vrapcica , nisam vas prepoznao,,, Moje duboko izvinjenje , visosti, velicanstveni.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Soda 7 pobjeda 2 remija i poraz. 2 remija, jedan protiv Travnika na nenormalnoj buri a drugi protiv Radnickog gdje smo do 85 minute imali 0:2. Izvini Otmar Hitzfelde nismo te prepoznali. Otvori nam oči kao i širokom forumskom auditoriju![]()
![]()
![]()
De bola niko nije pisao da cemo satrat Bosnu ili Gosk ali posto smo najbolja ekipa uz Slogu u proljetnom dijelu sa nizom od 12 bodova u zadnje 4 tekme valjda je ocekivat dobar otpor Veleza. Logicno jer smo u strasnoj formi![]()
![]()
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Cuj arogancija i prepotencija sto sam te išamarao argumentima da u proljetnom dijelu imamo 7 pobjeda,dva remija i poraz na tvoje nebuloze da je ova ekipa za sredinu ove lige. Valjda smo trebali imat 10 pobjeda i gol razliku 36:2 . Smjesan si i opet kazem nisam napisao da cemo poderat Bosnu ili Gosk ali realno Velez je ekipa koja moze pomrsit racune i jednim i drugim. Iskljucivo iz dobre igre i postenog pristupa svakoj tekmi
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Kakvim ba ti argumentima pricas ? Pa jel ti stvarnom mislis da smo mi glupi i slijepi ne vidimo tvoje postove ovde na forumu? Jel ti mislis ja donosim taj zakljucak na osnovu tvoja zadnja dva tri posta? Care moj ja ti prije dva mjeseca napisao kako ste vi , pojedini navijaci Veleza ovde na forumu toliko prepotetni da nam je muka otvarati ovaj forum ovde a niko ni da mu kaj. Da li ti mislis da mi nismo vidjeli na drugim PDFovima kako si pisao za nas, i ostale ekipe s TK te za druge ekipe iz ove kaljuz lige. Ja jedva cekam da odete u PL samo radi vas jer smo svaku hebenu temu unistili svojim sranjiiima. Samo pokazi malo respekta jer ove vukojebine kako si nas nazvao vise puta obezbjedjuju tvojoj nani , deki , peMzije brooto moj .NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj arogancija i prepotencija sto sam te išamarao argumentima da u proljetnom dijelu imamo 7 pobjeda,dva remija i poraz na tvoje nebuloze da je ova ekipa za sredinu ove lige. Valjda smo trebali imat 10 pobjeda i gol razliku 36:2 . Smjesan si i opet kazem nisam napisao da cemo poderat Bosnu ili Gosk ali realno Velez je ekipa koja moze pomrsit racune i jednim i drugim. Iskljucivo iz dobre igre i postenog pristupa svakoj tekmi
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Stani znaci tvoji argumenti koje si upotrijebio da je Velez ekipa za sredinu tabele 1 lige federacije su potkovani s tim da ti ne odgovara moj nacin pisanja i moje misljenjesodaacm je napisao/la:Kakvim ba ti argumentima pricas ? Pa jel ti stvarnom mislis da smo mi glupi i slijepi ne vidimo tvoje postove ovde na forumu? Jel ti mislis ja donosim taj zakljucak na osnovu tvoja zadnja dva tri posta? Care moj ja ti prije dva mjeseca napisao kako ste vi , pojedini navijaci Veleza ovde na forumu toliko prepotetni da nam je muka otvarati ovaj forum ovde a niko ni da mu kaj. Da li ti mislis da mi nismo vidjeli na drugim PDFovima kako si pisao za nas, i ostale ekipe s TK te za druge ekipe iz ove kaljuz lige. Ja jedva cekam da odete u PL samo radi vas jer smo svaku hebenu temu unistili svojim sranjiiima. Samo pokazi malo respekta jer ove vukojebine kako si nas nazvao vise puta obezbjedjuju tvojoj nani , deki , peMzije brooto moj .NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj arogancija i prepotencija sto sam te išamarao argumentima da u proljetnom dijelu imamo 7 pobjeda,dva remija i poraz na tvoje nebuloze da je ova ekipa za sredinu ove lige. Valjda smo trebali imat 10 pobjeda i gol razliku 36:2 . Smjesan si i opet kazem nisam napisao da cemo poderat Bosnu ili Gosk ali realno Velez je ekipa koja moze pomrsit racune i jednim i drugim. Iskljucivo iz dobre igre i postenog pristupa svakoj tekmi
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Da prosjek ste to smo se svi uvjerili ali definitivno niste top 5 ekipa u ovoj ligi kao sto ti aludiras i to ove sezone koja je ubjedljivo najnekvalitetnija i neregularnija u zadnjih desetak sezona. Na kraju krajeva eto ostavite ovu ekipu i sledece sezone pa cemo svi zajedno uvjeriti da necete biti ni izbliza konkurent za PL na zelenom terenu, Jedino u cemu ste najjaci u samopromociji tu ste cak u top 5 u BH trenutno. A najjaci ste u pisanju sraaanja ovde po forumima tu ste definitivno number one u BH.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Stani znaci tvoji argumenti koje si upotrijebio da je Velez ekipa za sredinu tabele 1 lige federacije su potkovani s tim da ti ne odgovara moj nacin pisanja i moje misljenjesodaacm je napisao/la:Kakvim ba ti argumentima pricas ? Pa jel ti stvarnom mislis da smo mi glupi i slijepi ne vidimo tvoje postove ovde na forumu? Jel ti mislis ja donosim taj zakljucak na osnovu tvoja zadnja dva tri posta? Care moj ja ti prije dva mjeseca napisao kako ste vi , pojedini navijaci Veleza ovde na forumu toliko prepotetni da nam je muka otvarati ovaj forum ovde a niko ni da mu kaj. Da li ti mislis da mi nismo vidjeli na drugim PDFovima kako si pisao za nas, i ostale ekipe s TK te za druge ekipe iz ove kaljuz lige. Ja jedva cekam da odete u PL samo radi vas jer smo svaku hebenu temu unistili svojim sranjiiima. Samo pokazi malo respekta jer ove vukojebine kako si nas nazvao vise puta obezbjedjuju tvojoj nani , deki , peMzije brooto moj .NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj arogancija i prepotencija sto sam te išamarao argumentima da u proljetnom dijelu imamo 7 pobjeda,dva remija i poraz na tvoje nebuloze da je ova ekipa za sredinu ove lige. Valjda smo trebali imat 10 pobjeda i gol razliku 36:2 . Smjesan si i opet kazem nisam napisao da cemo poderat Bosnu ili Gosk ali realno Velez je ekipa koja moze pomrsit racune i jednim i drugim. Iskljucivo iz dobre igre i postenog pristupa svakoj tekmiej konverzacija zavrsena
i imas druze opciju ignore. Stavis me u nju,ili ne citas moje postove,ako nesto uvredljivo napisem prijavis me. I meni se ne svidja 90 % forumasa i nebuloza,uvreda koje procitam pa iskuliram ali to mi nije razlog da mi frustracija od njih bude ne potkovan argument. Ziv i zdrav bio i uzivaj
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Pusti ba argumente više. Ovdje ste svakom loncu poklopac na svakom pdf se qrcite. Nisam bio ni protiv Veleža ni za Velež, smatram da trebate igrati PL zbog tradicije prije svega ali ako ste svi kao Vi ovdje na forumu onda ste malograđani mrtvi. Ponašate se toliko bahato i prepotentno da sam i ja kao @sodaacm reagovao na temi Sloge kada ste provocirali tamo. Na argumente drugih obično odgovarate sa (mamlazeee, bolidu, beeee, meeee itd da ne spominjem sve epitete vaše, koje koristite u nemoći izražavanja misli kroz pisanje). Išli ste toliko daleko da se jedan vaš forumaš radovao što je izgorio Bingo u Mostaru samo zato jer ste tada igrali sa Slogom.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj arogancija i prepotencija sto sam te išamarao argumentima da u proljetnom dijelu imamo 7 pobjeda,dva remija i poraz na tvoje nebuloze da je ova ekipa za sredinu ove lige. Valjda smo trebali imat 10 pobjeda i gol razliku 36:2 . Smjesan si i opet kazem nisam napisao da cemo poderat Bosnu ili Gosk ali realno Velez je ekipa koja moze pomrsit racune i jednim i drugim. Iskljucivo iz dobre igre i postenog pristupa svakoj tekmi
Od tih 7 pobjeda jedino ste dobili u gostima Jedinstvo i to na sumnjiv način. Dobili ste 5 kući i jednu u Novom Travniku koja je odgođena ni zbog čega valjda da se ne umarate bezveze tamo. Sa Travnikom kući 0:0, protiv Rudara i Bratstva na guzove 1:0 i 2:1. Da ste išli u goste ovim što su vama dolazili ne bi imali ovoliko bodova to je sigurno to je poenta što je pisao @sodaacm, a vi se odmah palite i pucate "argumente". Realno vam je sreća što je ovakav raspored bio pa su vam dolazili timovi iz vrha u Vrapčiće inače bi sa ovim timom igrali iduće sezone sa Turbinom i Klisom, plus je sreća što ove godine izgleda je borba za ne ulazak u PL, nikome se ne ulazi. Bosna će mislim početi puštati bodove već protiv Budućnosti iduće kolo koliko su zainteresovani. Imate vi još borbe do opstanka jer sa dvije domaće još koje imate niste sigurni da ćete ostati trebaju vam bodovi iz Čapljine, Visokog ili Gabele da osigurate 100%.
Evo zbog čega je odgođena utakmica u N.Travniku pa prosudite, a kako se igralo taj dan u Sarajevu Sema-Kakanj.
http://www.novitravnik.ba/klub-nk-novi- ... atan-ulaz/
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 08 maj 2017, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.