Sent from my x600 using Tapatalk
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Pipo zvani Montella 
- LegendKiller
- Kontakt:
Danas gledam tekmu Atalante, kunem vam se da je Petagna bolji i od Bace i Lapadule, lik kad se zagradi kran ga ne može pomaci, a ima i solidnu tehniku i top u lijevoj nozi. Ko je njega otjerao a doveo nam matrija, pa kasnije lapadulu i slične treba odmah na strijeljanje.
Cristante također dobro igra, bolji od Pašalića i Polia sigurno.
Ja bi Petagnu vratio, svakako imamo neku klauzulu da ga možemo jefitnije dovesti.
Cristante također dobro igra, bolji od Pašalića i Polia sigurno.
Ja bi Petagnu vratio, svakako imamo neku klauzulu da ga možemo jefitnije dovesti.
Imamo 50% od njegovog sljedećeg transfera, tako da bi ga mi, ukoliko ga zelimo vratiti, dobili u pola cijene
Il Club più titolato al mondo!
Opet Inter i Fiorentina kiksali, samo da mi večeras ne pobijedimo i ostajemo u utrci da izbjegnemo EL 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
realno ljudi, petagna je materijal samo za back opciju, za vise od toga nije... a da li bi on pristao na tu ulogu u ovom momentu, cisto sumnjam, nije idiot.
ali zato mali cristante je bar duplo veci talenat nego lokateli kojeg smo tako lako otjerali da bi mogao igrati essien, muntari i slicne pi.cke materine
a mozda je dosad mogao biti neizostavni clan sredine milana.
bas gledam na instagramu kako je vec par igraca postavilo slike sa proslave skudeta 2011-e, koji se osvojio bas na danasnji dan
ali zato mali cristante je bar duplo veci talenat nego lokateli kojeg smo tako lako otjerali da bi mogao igrati essien, muntari i slicne pi.cke materine
bas gledam na instagramu kako je vec par igraca postavilo slike sa proslave skudeta 2011-e, koji se osvojio bas na danasnji dan
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: RE: Re: AC Milan
To je toRaonffa je napisao/la:Opet Inter i Fiorentina kiksali, samo da mi večeras ne pobijedimo i ostajemo u utrci da izbjegnemo EL
evo calabria se opet iznenadjujuce povrijedio, pocinje vadzajna 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Taj vadzajna, kako ga ti zoves, bez obzira kakav je, trenutno je nas najbolji bek
Il Club più titolato al mondo!
pa solidan je vadzajna, nista ja rek'o nisam 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jel' navijamo za nas ili za Romu?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Za Romu ofc. 
Odličan start.
Odličan start.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Navijamo za Dzeko da nam barem 3 uvalja i da kaze Monteli kako je ipak inteligentan napadac kakvog on nema trenutno u ekipi
Mi bolje igrano kad primimo go tako da se sad ocekeju uraganaski napadi 
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Kako mali brani
Hajde Edine, izbjegnimo LE!
navijamo za dzeku, neka ga zabije babuka jos jednom
ubaci i sarafija poslije, nek' se i on malo poprska po milanu
ovo je ozbiljno sramota, ajde razumijem da hoces izbjeci yebenu LE, ali zar na ovakav nacin
a mozda je ovo samo stvarno stanje stvari, pa se tjesimo...
ubaci i sarafija poslije, nek' se i on malo poprska po milanu
ovo je ozbiljno sramota, ajde razumijem da hoces izbjeci yebenu LE, ali zar na ovakav nacin
a mozda je ovo samo stvarno stanje stvari, pa se tjesimo...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ponizi nas Edine!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.