Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ma cisto sumnjam i za Oparea. Brzo ce proci ta buy-back klauzula a mi u timu vec imamo Ramosa i navalili su i na ovog Maicona
- Los*Blancos
- Kontakt:
Joj brejanje jesti pametan likBrnjoo je napisao/la:Ma cisto sumnjam i za Oparea. Brzo ce proci ta buy-back klauzula a mi u timu vec imamo Ramosa i navalili su i na ovog Maicona
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Uvijek bio. Ti vjerujes u povratak Oparea
Ti ne znas ni gdje je otisao 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Brnjoo je napisao/la:Uvijek bio. Ti vjerujes u povratak OpareaTi ne znas ni gdje je otisao
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Jedan covjek iz uprave, rekao je Perezu: "Sentimiento se ne moze kupiti"
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Da nije Ceric jeebo te on
- Los*Blancos
- Kontakt:
e neka ti znasBrnjoo je napisao/la:Uvijek bio. Ti vjerujes u povratak OpareaTi ne znas ni gdje je otisao
- Los*Blancos
- Kontakt:
Prva ponuda od 9 mill eura odbijena, Madrid poslao 2 ponudu 14 mill eura...M.Ozil rekao "DA" Real Madridu, W.Bremen ima 48h da odg
M:Real Madrid mu nudi godisnju platu od 5 mill eura
M:Real Madrid mu nudi godisnju platu od 5 mill eura
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 16 avg 2010, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa Brnjoo ebo te on ko je napisao onaj kriticki clanak na blogeru?Brnjoo je napisao/la:Tebar ima 24 godine i igrac je koji se nikad nije uspio probiti u Realovu momcad. Forsiran je do maksimuma, ali opet je samo nesto pokazivao u Castilli. Real je imao ugovor s njim i zeljeli su ga prodati. SAd, kad bi s njim raskinuli ugovor on bi otisao dzabe, ali su ga dali za 100 eura da bi ga kasnije mogli vratiti ako zele jer ima buy-back klauzula na dvije godine. Ako se razgira, to im je osiguranje da ce ga dovesti za oko 1000 eura.Monolog je napisao/la:@Brnjo(najozbiljniji si ovdje), šta je ovo sa Perezom? Prošle sezone je ušao u istoriju kao čovjek koji je doveo Ronalda za 94 miliona Eura, a sada ulazi u anale prodajom nekog dječaka za čitavih 100 Eura. Je li to njegova neka furka ili je nešto drugo u pitanju?
Valjda si shvatio sta sam htio reci.
Znaci nije nikakva furka niti bilo kakva pogreska, nego ja bih rekao, pametan potez. Igrac je koji ne bi mogao ni otici za velike pare, a kad ga vec imaju namjeru poslati iz kluba, zasto da ne, 100 eura i ako dobro zaigra vratimo ga nazad, u sto cisto sumnjam
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
I ovaj Ozil mi se cini kao vrlo blizak transfer Real Madridu. Nije ovdje slucaj kao sa Maiconom, ovdje imamo igraca koji takodjer zeli u Real ali koji sa klubom ima ugovor na jos godinu dana. Ipak, ja sam nekako uvjeren da ga necemo dovesti iako na stranicama ASa i Marce pise kako ce se transfer najvjerovatnije realizirati u narednim satima.
Ja mislim da cemo ipak postici dogovor s njim pa da cemo ga dovesti naredne sezone, jer ocito Werder nema namjeru prodati igraca. Valjda su pametni i znaju da niko nece dati vise od 20 miliona eura za Ozila koji ima jos godinu dana ugovora, a vec su odbili 15 miliona od Reala cime su naglasili da zele dosta vise
@Nail - Samo se prevodi onako kako pise. Uostalom, na oba mjesta sam vec rekao da ga sigurno necemo vratiti, tako da...
Ja mislim da cemo ipak postici dogovor s njim pa da cemo ga dovesti naredne sezone, jer ocito Werder nema namjeru prodati igraca. Valjda su pametni i znaju da niko nece dati vise od 20 miliona eura za Ozila koji ima jos godinu dana ugovora, a vec su odbili 15 miliona od Reala cime su naglasili da zele dosta vise
@Nail - Samo se prevodi onako kako pise. Uostalom, na oba mjesta sam vec rekao da ga sigurno necemo vratiti, tako da...
- Los*Blancos
- Kontakt:
Ako igrac zeli da ide iz kluba. W.Bremenu je najbolje da ga proda
A Ozil je pametan sto nije produzio ugovr..ne kao nas Dzeko
Ozil da je produzio trazili bi za njega 40 tak mill a ne 18

- Nail for Real
- Kontakt:
Ma prodace ga oni, igrac nezadovoljan, godinu dana ugovora, bolje im je da nesto zarade nego da ga puste praznih saka. Volio bih natpis za 2,3 dana na realmadrid.com: Ozil is new madridista!Los*Blancos je napisao/la:Ako igrac zeli da ide iz kluba. W.Bremenu je najbolje da ga proda![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Samo nam Ozil fali da komp.ekipu za sezonu...bili bi prejaki na kontra napad formacija 4-3-3Nail for Real je napisao/la:Ma prodace ga oni, igrac nezadovoljan, godinu dana ugovora, bolje im je da nesto zarade nego da ga puste praznih saka. Volio bih natpis za 2,3 dana na realmadrid.com: Ozil is new madridista!Los*Blancos je napisao/la:Ako igrac zeli da ide iz kluba. W.Bremenu je najbolje da ga proda![]()
![]()
- Nail for Real
- Kontakt:
Nemoj mi samo 4-3-3Los*Blancos je napisao/la:Samo nam Ozil fali da komp.ekipu za sezonu...bili bi prejaki na kontra napad formacija 4-3-3Nail for Real je napisao/la:Ma prodace ga oni, igrac nezadovoljan, godinu dana ugovora, bolje im je da nesto zarade nego da ga puste praznih saka. Volio bih natpis za 2,3 dana na realmadrid.com: Ozil is new madridista!Los*Blancos je napisao/la:Ako igrac zeli da ide iz kluba. W.Bremenu je najbolje da ga proda![]()
![]()
Mesut Ozil, nuevo jugador del Real MadridNail for Real je napisao/la:Ma prodace ga oni, igrac nezadovoljan, godinu dana ugovora, bolje im je da nesto zarade nego da ga puste praznih saka. Volio bih natpis za 2,3 dana na realmadrid.com: Ozil is new madridista!Los*Blancos je napisao/la:Ako igrac zeli da ide iz kluba. W.Bremenu je najbolje da ga proda![]()
![]()
Nema sanse da igramo sa klasicnom 4-3-3 formacijomLos*Blancos je napisao/la: Samo nam Ozil fali da komp.ekipu za sezonu...bili bi prejaki na kontra napad formacija 4-3-3Bolje da smo doveli Ozila prvo, nego Di Mariu, ali ocigledno bi bilo da smo puno cekali sa Di Mariom otisao bi u Eng.ligu bilo je puno zaintr...a i njegov menager Mendes je puno olaksao njegov transfer u RM jer je menager i od Mourinha,CR,Pepe..
Ozil iako dodje, onda ce to biti trosenje para jer je ovaj mali Canales bisan
- Nail for Real
- Kontakt:
Ja ne znam spanski ka' vi pa pratim na engleskoj straniciBrnjoo je napisao/la:Mesut Ozil, nuevo jugador del Real MadridNail for Real je napisao/la:Ma prodace ga oni, igrac nezadovoljan, godinu dana ugovora, bolje im je da nesto zarade nego da ga puste praznih saka. Volio bih natpis za 2,3 dana na realmadrid.com: Ozil is new madridista!Los*Blancos je napisao/la:Ako igrac zeli da ide iz kluba. W.Bremenu je najbolje da ga proda![]()
![]()
Ne vjerujem ja da ce od toga nesto biti, i ako bude, bit ce to danas ili sutra najkasnije.
Nema sanse da igramo sa klasicnom 4-3-3 formacijomLos*Blancos je napisao/la: Samo nam Ozil fali da komp.ekipu za sezonu...bili bi prejaki na kontra napad formacija 4-3-3Bolje da smo doveli Ozila prvo, nego Di Mariu, ali ocigledno bi bilo da smo puno cekali sa Di Mariom otisao bi u Eng.ligu bilo je puno zaintr...a i njegov menager Mendes je puno olaksao njegov transfer u RM jer je menager i od Mourinha,CR,Pepe..
Ozil iako dodje, onda ce to biti trosenje para jer je ovaj mali Canales bisan
Kaka, V.Vaart, Canales-sve odlicni igraci koji igraju ofanzivnog veznog. Veznih igraca nam ne manjka, napadac je potreban, mada nebi bilo lose da Ozil dodje.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Samo nam Ozil fali da komp.ekipu za sezonu...bili bi prejaki na kontra napad formacija 4-3-3
[/quote]
Nemoj mi samo 4-3-3
. Ako bi nekim slucajem osvojili nekoliko trofeja, odma' bi bilo od Barcinih navijaca kopirate nas
[/quote]
@Nail
Mou je u Chelziju cesto igrao na kontru kroz formaciju 4-3-3..Robenn sa krila
evo i u Interu je radio Pandev,Milito,Eto..samo sto su njegova 2 krilna igraca puno rade u sredini..a u kontri vrlo ebeni
u nas bi mogli CR,Ozil(Di Maria)..a kao klasicna 9 Pipita o Karim
.naravno lako je o tome sad govoriti sezona je duga, ni sam Mou nezna sta se sve moze desiti, naravno tu su Pedro Leon(Di Maria) o Canales(Kaka
) formacija bude kao uvijek 4-4-2 
Nemoj mi samo 4-3-3
@Nail
- Nail for Real
- Kontakt:
Nemoj mi samo 4-3-3Los*Blancos je napisao/la:Samo nam Ozil fali da komp.ekipu za sezonu...bili bi prejaki na kontra napad formacija 4-3-3
@Nail
Shvatam ja, ali samo kazem da bi bilo komentara od ovih ne-fasista
- Los*Blancos
- Kontakt:
Nije to kopiranje, kad bi Ozil presao u Madrid, imali bi krilene ..koliko smo ih prosle godine imali??
Marcelo morao igrati 
A vi to ne volite.Brnjoo je napisao/la: Ozil iako dodje, onda ce to biti trosenje para
Kako Marca piše, prva ponuda Reala je glatko odbijena (9 mio), sada su poslali drugu (14 miliona). Sve je dogovoreno sa igračem, čeka se samo odgovor Werdera. Mislim da će se ovo vrlo brzo riješiti.

Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.