Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bosco
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Bosco » 16 avg 2010, 11:06

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ima li zivih ?

Ja zaglavio na menadzeru vec 3 sata doveo sam boga oca u celzi samo me abramovic iznervirao dao mi 41 milion na raspolaganje :x ali eto doveo sam par igraca
Ccc, kako te nije stid igrat sa Chelseajem. Ja volim slabije klubove i sad vodim legendarni Nottingham Forest, šesta mi sezona sad, igram u Premier ligi, borim se za goli opstanak. :D
Al' ne smijem ispast, jednom sam već ispao i to u drugoj sezoni, umal' nogu nisam dobio. ako ti treba koji igrač za FM samo javi.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 avg 2010, 11:28

analiticar_ je napisao/la:Hahaha nisam navikao da su Sarajlije tako gostoprimljive....Valjda nas i u Zelji dobro docekaju...Ici cemo na peticu u Zeljo 1 :D
Preskup je Željo za moj ukus, a garantujem da su ćevapi bolji kod Hodžića, Mrkve i Zmaja. Jest da su pretežno pitari, ali mogu proć :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 16 avg 2010, 11:34

Probao sam cevape i u Zelji i kod Hodzica i kod Mrkve,mada su meni kod Hodzica najbolji..Svi u Sarajevu kolko tolko govore da je Mrkva najbolji ali nije mi nesto,ili su mene zapali cevapi stari 20-ak dana :D

Ministre druze vidimol se u Srijedu ?
A C A B !

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 16 avg 2010, 11:35

MinistaR je napisao/la:
analiticar_ je napisao/la:Hahaha nisam navikao da su Sarajlije tako gostoprimljive....Valjda nas i u Zelji dobro docekaju...Ici cemo na peticu u Zeljo 1 :D
Preskup je Željo za moj ukus, a garantujem da su ćevapi bolji kod Hodžića, Mrkve i Zmaja. Jest da su pretežno pitari, ali mogu proć :mrgreen:
Ja sam prije uvijek isao kod Hodizca kad bih bio u SA, i bio sam prezadovoljan sa cjelokupnom uslugom, kvalitetom,cijenom i slicno... No jednom sam se potrefio ekstremno gladan, a malo su kasnili a i konobar je nesto pogrijesio sa narudzbama pa sam se posteno izgalamio na njega i na kraju sam im platio i nisam htio ni jesti....Od tada tamo i ne idem jer sam napravio cirkus...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 16 avg 2010, 11:37

analiticar_ je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:
Ja sam prije uvijek isao kod Hodizca kad bih bio u SA, i bio sam prezadovoljan sa cjelokupnom uslugom, kvalitetom,cijenom i slicno... No jednom sam se potrefio ekstremno gladan, a malo su kasnili a i konobar je nesto pogrijesio sa narudzbama pa sam se posteno izgalamio na njega i na kraju sam im platio i nisam htio ni jesti....Od tada tamo i ne idem jer sam napravio cirkus...
po meni najbolji

Mrkva 8-)
Hodzic
Ferhatovic
Zmaj
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 16 avg 2010, 11:38

Salcin tito !
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 16 avg 2010, 11:39

rob do bagro je napisao/la:Salcin tito !
Suha lepina...Beslic u Ze najbolji na planeti !!!!! Plafon, nema bolje !!!
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 avg 2010, 11:40

Ma kakvi, Bešlić i Piccolo trenutno su za klasu bolji od salčina.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 avg 2010, 11:42

Sve je to dure, ali je "Limenka" bila najbolja(prije nekih 10-ak godina). Ono je nevjerovatno kakvi su bili ćeLapi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 16 avg 2010, 11:43

Suha lepina...Beslic u Ze najbolji na planeti !!!!! Plafon, nema bolje !!!
Nije los ni Beslic a ni Sejo, medjutim kod Seje mali cevapi i lepine nekako, kao da nisam nista ni pojeo. Ali opet kkod Salcina su mi ukusniji cevapi a to da su suhe lepine pa reknes onoj da ti malo umoci :lol:

Bosco, Piccolo ma daj buraz, jednom sam kod njih narucio cevape preko puta dzamije na Odmutu, kada sam dosa kuci i sjeo za stol da ih se nakrham kad ono konac u cevapima, to mi se nije jednom desilo, tako da mi se gadi kod nji ici.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 avg 2010, 11:44

Cevapi kod Ferhatovica,Burek u "Bosni".Mrkva otkad je uveo kecap,majonezu,senf i pomfrit sa cevapima nikom odavde nije vise zanimljiv,prije je bio odlican imao najvece porcije a ista cijena kao kod konkurencije,sada ima najmanje porcije a najveca cijena.Najbolji cevap je bio u bivsem "Sportu" kod Sebilja,međutim kad su se poklali oko nasljedsva i zatvorili cevabdzinicu,izgubili sve svoje musterije.Sada Hodzic to drzi,cevap katasrtofa mastan,nidje veze sa sarajevskim cevapom,vise baca na Banjalucki il Travnicki.Dobra je pita i kod Sebilja,ona mala radnja između onih Donera ( :roll: ).
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 16 avg 2010, 11:45

hm,natjerali ste me da veceras iftarim cevape.....zelja me minula :mrgreen:

Ha,bili sad' mogli malo zamezetit

slika

PS:meni su bili dobri cevapi i u Dzeniti :D
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 16 avg 2010, 11:47

Kad smo vec kod cevapa ( joj gdje me nadjoste) da li vecina pravi na rostilju sa drvenim ugljem, dakle na lozenje ili na plinskim ili elektricnim rostiljima???

Meni jaran govori da neki koriste plinske rostilje, i ja mu ne vjerujem....

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 avg 2010, 11:48

Ali vidiš ja kupim tamo ćevape pa ispečem sam sebi po svom ukusu i nikad nisam imao problem, meni su uz Bešlića stvarno najbolji s tim što je Bešlić plafon ko što analitičar kaže. Prije je Salčin bio bog i batina, ali unazad 6-7 godina meni je Bešlić ubjedljivo najbolji i njegovi su ćevapi jedini koje mogu pojest, a da ih nisam sam sebi ispržio.

@analitičar
Ja njih na roštilju sa ugljem ispečem, budu ko bombona. :)

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 16 avg 2010, 11:50

Najbolji su cevapi kod Ihtijarevica,Osmice i Frljka.Vi pricajte sta god visocki cevapi su jedni od najboljiih u Bosni... :D ;)
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 16 avg 2010, 11:57

Bosco je napisao/la:Ali vidiš ja kupim tamo ćevape pa ispečem sam sebi po svom ukusu i nikad nisam imao problem, meni su uz Bešlića stvarno najbolji s tim što je Bešlić plafon ko što analitičar kaže. Prije je Salčin bio bog i batina, ali unazad 6-7 godina meni je Bešlić ubjedljivo najbolji i njegovi su ćevapi jedini koje mogu pojest, a da ih nisam sam sebi ispržio.

@analitičar
Ja njih na roštilju sa ugljem ispečem, budu ko bombona. :)
Ma znam, tope se u ustima..Strpas ga u usta i ne moras ni gristi..Sve samo ide, automatski....

Bio je Salcin br 1 mozda i u cijeloj Jugoslaviji sto se tice toga, no od kada su otvorili onaj restoran pored, kvalitet cevapa je naglo pao...Bio sam onako iz nostalije prije godinu dana kod njih ponovo, no nije to to...Ne mogu parirati sa Beslicem, ako ni ostatak BIH...Hvalili su mnogi travnicke cevape, i tamo sam obisao sve lokalne cevabdzince, ma jok, Beslic je kralj rostilja !!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 16 avg 2010, 12:01

Sto se tice Travnika,cevapi u restoranu Plava voda odron,al' bukvalno odron!
Dok su na izlazi iz Turbeta kod Bajra odlicni da prste pojedes 8-)

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 16 avg 2010, 12:02

Joj heboga sad ustado. :mrgreen: Nego sta ima kod vas.

Ma cevapi Tz centar limenka i lagano.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 16 avg 2010, 12:02

Hairlija je napisao/la:Sto se tice Travnika,cevapi u restoranu Plava voda odron,al' bukvalno odron!
Kod Bajra su premasni...A lepina ko hljeb....Taman za pruzne radnike da jedu na pauzi...

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 16 avg 2010, 12:05

Hairlija je napisao/la:Sto se tice Travnika,cevapi u restoranu Plava voda odron,al' bukvalno odron!
Kod Bajra su premasni...A lepina ko hljeb....Taman za pruzne radnike da jedu na pauzi...
A da vidis tek u Goradu,nevaljaju nista!
Ja mislim da ono ni Ahmo nebi jeo :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 6 gostiju.