Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Pa protiv nas poginete na terenu...to vam je utakmica sezone.... 
Ma sve ok, milanski klubovi su ocajni,al ove priče o fuziji klubova mogu past na pamet samo nekom dijetu koje nema smisla za trolanje.
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Poginu svi protiv vas, al' vas mi dobijemo jer smo kvalitetnijijelle je napisao/la:Pa protiv nas poginete na terenu...to vam je utakmica sezone....
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma i ja sam rekao,to su forumske gluposti,nema nista od fuzije.
Steta sto vam ne daju u Lp da nas zaustavite...jer ne vidim ko drugi mozeRaonffa je napisao/la:Poginu svi protiv vas, al' vas mi dobijemo jer smo kvalitetnijijelle je napisao/la:Pa protiv nas poginete na terenu...to vam je utakmica sezone....
Yebo LP, mi osvojili troduplo više puta LP nego vi moj @jellejelle je napisao/la:Steta sto vam ne daju u Lp da nas zaustavite...jer ne vidim ko drugi mozeRaonffa je napisao/la:Poginu svi protiv vas, al' vas mi dobijemo jer smo kvalitetnijijelle je napisao/la:Pa protiv nas poginete na terenu...to vam je utakmica sezone....
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne znam onda sto mi jos osvajamo Seriu A ipak imamo troduplo vise od vas.....umjesto da vam se sklonimo s puta ko vi nama u Lp bratski...jesu nasi ****... 
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sreća Džeko riješio, šta bi Milan da je Totti ušao, sami bi popadali i pustili velikana da zabije. Ovako se ne mora znojiti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Naravno da nije razlog.tuzlak1987 je napisao/la:Po meni ako je to razlog onda 13 poraza Intera nije vrijedno toga, Inter ipak vazi za veliki klub i ne bi trebao da sabotira sam sebe radi 6 utakmica Evropa lige.Fantasista je napisao/la:Inter i Milan se i dalje kolju ko će da izbjegne LE, na kraju će Milan ni kriv ni dužan morati da igra.
13 poraza, ode to u historijske knjige za sva vremena.
Da probamo sa trenerom kad već ne ide sa igračima iz LaziaChinaglia je napisao/la:duhovit decko heheBiscione je napisao/la:Chini dajte nam Simonea kad nam već Ateltico ne da Simeonea![]()
Simone je gospodin i smeker od glave do pete![]()
Nego,vidim da je priličan strah i dalje prisutan na temi.To je dobro.Da ste svjesni kako stvari stoje.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pa sta se cudis..tako je bilo i prije...nerezonski dovedu igrace, potrose pare i krive sve oko sebe za neuspijeh..JuventinoVero je napisao/la:Inter je nešto najbolje što se dešava u serie a ove sezone..svaku utakmicu se zabavim , nevjerovatno nesposoban tim, ne znam kako im uspijeva svake sezone biti sve gori a da ulagaju sve vise para..
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
Zar nisi primjetio, cim se Juve zainteresuje za nekog igraca, ovi ponude tri puta vise..
Evo opet su 30tak bodova iza...i nece ih biti sramota poceti pricu o sudijama..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Dje im cudo od djeteta GabiGoL ...novi Ronaldo 
- KingJamesMVP
- Kontakt:
trpa Neymarovu seku, dobro je njemu, para ide, yebe ga sejelle je napisao/la:Dje im cudo od djeteta GabiGoL ...novi Ronaldo
LeBron James
Dobro je njemu...al sta bi s Interom....jest ih Marotta navuko , ko u najboljim danima kad je navuko Romu da baci 30 mil na Iturbea nama ispred nosaKingJamesMVP je napisao/la:trpa Neymarovu seku, dobro je njemu, para ide, yebe ga sejelle je napisao/la:Dje im cudo od djeteta GabiGoL ...novi Ronaldo
Milanski klubovi ' ginu ' protiv Juventusa, dok se u ostalim duelima brukaju. Nek im bude i slijedeca sezona ovako uspjesna. 
Zadnja izmjena: Nedved11, dana/u 07 maj 2017, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Milan 
Ponizavanje 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Znači kineske blizance puni roma i napoli redovno već godinama, sa laziom, torinom, sampdoriom igraju tijesne mečeve a oni bi da konkurisu juventusu..a ispod časti im da igraju LE.
Neko stvarno živi u prošlosti.
Neko stvarno živi u prošlosti.
#ALLEGRIOUT
Ko plitak potokManuel je napisao/la:Ponizavanje
Mada bi imali puno vise problem sa crotoneom nego sa ovakvim milanom
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Pa bez ikakvog sprdanja vise smo imali problema sa Crotoneom na njihovom terenuNedved11 je napisao/la:Ko plitak potokManuel je napisao/la:Ponizavanje![]()
Mada bi imali puno vise problem sa crotoneom nego sa ovakvim milanom
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Ovo smo vam poklonili pošto ste bolji ljudi od Napolitanaca 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.