Mi odredujemo kotu na nas. Powered by Vincent Tan.muhamedhulk je napisao/la:Zanimljivo male kote na nas...jel' to oni nesto vise znaju od nas?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mi odredujemo kotu na nas. Powered by Vincent Tan.muhamedhulk je napisao/la:Zanimljivo male kote na nas...jel' to oni nesto vise znaju od nas?
Pobijedili smo i zadnju protiv listice na AFH kad je on sudio.PitarBordo je napisao/la:Zadnji put kad nam je finale sudio pobjedili smo na Bilinom.
Ja kazem da ce biti 12kMortemHz je napisao/la:7.000 je mjera, necemo bas cenera nagurati ja mislim, jesu pa postavio sam sliku jbtSarajlijica1946 je napisao/la: Ja ocekujem 10 000![]()
Ne popustam, necu da pregovaram ispod.![]()
Ja jednog vodim sa sobom, od mene dosta.![]()
Jesu odredili cijene?![]()
Sjever - 5 KM
Istok - 8 KM
Zapad - 10 KM
2:2 je bilo u Listici kad su ih "svalili u provaliju".bordoakapitar je napisao/la:Pobijedili smo i zadnju protiv listice ba AFH kad je on sudio.PitarBordo je napisao/la:Zadnji put kad nam je finale sudio pobjedili smo na Bilinom.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ne znam fakat otkud vam toliko pozitivnosti ali etoElCartel11 je napisao/la:Ja kazem da ce biti 12kMortemHz je napisao/la:7.000 je mjera, necemo bas cenera nagurati ja mislim, jesu pa postavio sam sliku jbtSarajlijica1946 je napisao/la: Ja ocekujem 10 000![]()
Ne popustam, necu da pregovaram ispod.![]()
Ja jednog vodim sa sobom, od mene dosta.![]()
Jesu odredili cijene?![]()
Sjever - 5 KM
Istok - 8 KM
Zapad - 10 KM
Jeste. I poslije toga je na AFH dobro sudio, kad smo pobijedili 2:0Sarajlijica1946 je napisao/la:2:2 je bilo u Listici kad su ih "svalili u provaliju".bordoakapitar je napisao/la:Pobijedili smo i zadnju protiv listice ba AFH kad je on sudio.PitarBordo je napisao/la:Zadnji put kad nam je finale sudio pobjedili smo na Bilinom.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Gledaj malo boljeSarajlijica1946 je napisao/la:MortemHz
Ja to nisam vidio ako mi vjerujes.![]()
Nije losa osmica istok, mjera.
Kad ne odspavam osam sati ne vidim nista.MortemHz je napisao/la:Gledaj malo boljeSarajlijica1946 je napisao/la:MortemHz
Ja to nisam vidio ako mi vjerujes.![]()
Nije losa osmica istok, mjera.
7 dostamma_hz je napisao/la:Sve ispod 10 milja je SRAMOTNO,SRAMOTNO I SRAMOTNO.![]()
![]()
![]()
Jok i kup i 3 bobe u Mostaru.Evander je napisao/la:Halalim kup za 3 boda u Mostaru!
+1Evander je napisao/la:Halalim kup za 3 boda u Mostaru!
Nikad, bas nikadEvander je napisao/la:Halalim kup za 3 boda u Mostaru!
Ne moze, a sumnjam da ce se i autima moci. Samo bus/kombi.Evander je napisao/la:Da li neko zna, moze li se tamo ociti na gostujucu tribinu, mimo autobusa i organizovane grupe?
E onda bez mene. A bilo bi dobro otici.Evolution87 je napisao/la:Ne moze, a sumnjam da ce se i autima moci. Samo bus/kombi.Evander je napisao/la:Da li neko zna, moze li se tamo ociti na gostujucu tribinu, mimo autobusa i organizovane grupe?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
StoMortemHz je napisao/la:7 dostamma_hz je napisao/la:Sve ispod 10 milja je SRAMOTNO,SRAMOTNO I SRAMOTNO.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Dave, dlakavijazavac, JavierBosnia, mnon46, SamoDaKazeem, tutankamon1905, ubipara, UltraSa46 i 102 gosta.