PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Mislis da se ja sad zajebavam ko ranije? Niko ti ne brani misli sta hoces ali sacekaj malo, sve ces vidjeti kad vam nestane para za potplacivanje porezne 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Najveca legenda FK Sarajeva je Admir Husaric... cijene ga vise nego Papeta, Musemica, Paju i ostale...
Msm karakter tog covjeka, strucnost, pismenost, moralnost itekako odgovara klubu cija je legenda...
Gospoda sa Grbavice je davno sutnula seljacinu i provincijalca... ovakve karikature i njuske ozbiljno narusavaju kredibilitet kluba...
Msm karakter tog covjeka, strucnost, pismenost, moralnost itekako odgovara klubu cija je legenda...
Gospoda sa Grbavice je davno sutnula seljacinu i provincijalca... ovakve karikature i njuske ozbiljno narusavaju kredibilitet kluba...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Tako zivot funkcionise. Skontat ces kad zaradis prvu platu, neko daje starcima, neko zeni, neko menaderu. Sta Hodza radi sa svojim parama nit me zanima, nit cu ga prozivati dok odraduje posao na terenu!Zeljo92 je napisao/la:Mislis da se ja sad zajebavam ko ranije? Niko ti ne brani misli sta hoces ali sacekaj malo, sve ces vidjeti kad vam nestane para za potplacivanje porezne
ps: sta kaze ne izlazi na centarsuteve i cener je tvoj
Menadzeru, sebi i...? Da on full platu dobije na racun na banci on je ne bi dijelio na 3 dijela, on dobije svoj dio, menadzer svoj dio od kluba a treci dio kome? Mala svota novca odlazi na Hodzicev racun, tacno na koliko je i prijavljena njegova plataSarajlijica1946 je napisao/la:Tako zivot funkcionise. Skontat ces kad zaradis prvu platu, neko daje starcima, neko zeni, neko menaderu. Sta Hodza radi sa svojim parama nit me zanima, nit cu ga prozivati dok odraduje posao na terenu!Zeljo92 je napisao/la:Mislis da se ja sad zajebavam ko ranije? Niko ti ne brani misli sta hoces ali sacekaj malo, sve ces vidjeti kad vam nestane para za potplacivanje porezne
ps: sta kaze ne izlazi na centarsuteve i cener je tvoj
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Ne možeš ovo nikako pisati dok ti je najveća legenda Ivica lopov!Kompromis je napisao/la:Najveca legenda FK Sarajeva je Admir Husaric... cijene ga vise nego Papeta, Musemica, Paju i ostale...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
ovako je i matic mariso ivicutuzlak1987 je napisao/la:
SILVIJA SEKACIC - ZELJEZNICAR NIJE SAMO FUDBAL VEC STIL ZIVOTA I PONASANJA!
Nakon prgavaca Stanica, Lendrica, Kjosevskog, Ludog Blagoja i Podbratka Zeljina porodica je dobila jos jednog clana.
Ivici su podmetnulijoker90 je napisao/la:Ne možeš ovo nikako pisati dok ti je najveća legenda Ivica lopov!Kompromis je napisao/la:Najveca legenda FK Sarajeva je Admir Husaric... cijene ga vise nego Papeta, Musemica, Paju i ostale...
Ali je Ivica poslije pokazao ko je i sta je, te se izdigao iznad ove mocvare zvane BIH... i postao najcjenjeniji trener i sportski radnik u BiH... i jedan od najcjenjenijih na Balkanu... sto se ne bi moglo reci za necije legende koje se i ne spominju... tabu tema i strogo zabranjena rijec je npr spomenuti papeta na kosevu... udaraju odmah zbog tog...
Doduse jedino se admir husaric spominje... kao legendarni univerzalac... uz abdulaha ibrakovica i najveci...
- TobeYarabi
- Kontakt:
i amaru su podmetnuli..takva je to familija, svi im podmecuKompromis je napisao/la: Ivici su podmetnuli![]()

Jedino što mu je podmetnuto je lijevi aperkat koji mu je podmetnuo Matić koji nije dao na svoj klub! Ko danas zna za tog Matića od prosječnih Željovaca? Rijetko ko! A za prevaranta svi znaju, smatraju ga većim od kluba! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ko je Izlija... obican moderator na tom forumu... to je bio i prije odlaska uvazenih forumasa sa ovog foruma na taj.. to znam jer sam i ja tamo pisao i prije tog famoznog transfera forumasa...
A uz to svi tadasnji moderatori su bili pitari... ako nisi upucen nemoj ni pisati... ukljucujuci i izliju...
Golemi Ivice veci si od FK Sarajeva... a o sinu nema potrebe ni pisati... trofejniji za 15 godina karijere nego Sarajevo u cjelokupnoj svojoj historiji dugoj 71 ili 75 godina, ovisi kako koji navijac uzima....
A uz to svi tadasnji moderatori su bili pitari... ako nisi upucen nemoj ni pisati... ukljucujuci i izliju...
Golemi Ivice veci si od FK Sarajeva... a o sinu nema potrebe ni pisati... trofejniji za 15 godina karijere nego Sarajevo u cjelokupnoj svojoj historiji dugoj 71 ili 75 godina, ovisi kako koji navijac uzima....
Mogao bi ih uskoro i Stevo Nikolić prestići po titulama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Sta kaze brat Denchi? Ne popusta,zadrt u gluposti.
Gdje su nam prijatelji iz FK OveSezneSmoPrvaciKonacno ?
Imam jednu muzicku,moze li od Rimomira Plavog onu :
Znam za jedaaan graad,zove se Brabonjaaak
Uz rijeci podrske ;nada umire zadnja hehe
I ako moze jos za kraj od @Denchi za Jahica ;
Gde god pooodjeeem tebiiii ideeeeem
Na tu kaaaruuuuu sve me vuuuuceeeee
(Nemojte sta zahatariti
)
Pozdrav sa vrha
Gdje su nam prijatelji iz FK OveSezneSmoPrvaciKonacno ?
Imam jednu muzicku,moze li od Rimomira Plavog onu :
Znam za jedaaan graad,zove se Brabonjaaak
Uz rijeci podrske ;nada umire zadnja hehe
I ako moze jos za kraj od @Denchi za Jahica ;
Gde god pooodjeeem tebiiii ideeeeem
Na tu kaaaruuuuu sve me vuuuuceeeee
(Nemojte sta zahatariti
Pozdrav sa vrha
U srcu nosim te ja ! 1921
- escobarpablo
- Kontakt:
Al ga Husara pristavi manjejakima
Samo suri fakti.
Samo suri fakti.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- Medikament
- Kontakt:
zaboravio je go protiv slobode dok je igrač ležao na travi i bio životno ugrožen.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
evo svi se tresemo od strahaescobarpablo je napisao/la:Al ga Husara pristavi manjejakima![]()
Samo suri fakti.
45515
Eno kinezi daju kup za tri boda u Mostaru, to je pravi takmičarski duh, bravo momci 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Medikament
- Kontakt:
a bolesti 
sloboda72 je napisao/la:
Bas ce Zrinjski dati tri bod Sarajevu i odsutati od titule da bi Siroki uzeo kup, hrvati jesu ali nije im bas ljubav nije na tom nivou.
- Zeljeznicar -
Nije isključeno da im Zrinjski da bodove, nevezano za kup. Mađarima treba čudo da osvoje titulu.Zenzo je napisao/la:Bas ce Zrinjski dati tri bod Sarajevu i odsutati od titule da bi Siroki uzeo kup, hrvati jesu ali nije im bas ljubav na tom nivou.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Kakvo darovanje bodova, nisu valjda picajzle pa pobio bi ih argetaš.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.