Orangina85 je napisao/la:Ovo saopstenje grupe je sramota, bolje da se presutilo. Ne bih dalje nastavljao na tu temu. Sto se kupa i prve tekme tice mislim da je najbitnije da ne primimo gol, cak nisam nezadovoljan i rezultatom 0:0.
Za posjetu ne znam sta da ocekujem, sramota je sve ispod 10 milja, prvenstveno zbog Cale pa onda i ekipe jer odavno nisam srcanije/borbenije Sarajevo gledao.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Najdrazi su mi ovi pametni (naravno sarkastican san glede ovoga)pitic je napisao/la:I da tako bude, a ništa se na kraju ne osvoji prvi ćeš pljuvati po svemu što ima veze sa Sarajevom i udarati nove prognoze oko negative.Evander je napisao/la:Halalim kup za 3 boda u Mostaru!
Decko, jesi svijestan da ako ne dobijemo u Mostaru, da ce gamad doci na Kosevo da proslave titulu, a nas nece biti ni 5000? Zelis da ti se stoka razmili po Kosevu i da gore orgijaju?
Jesi svijestan ako budemo u prilici za titulu za derbi, da cemo se mi konacno dici nakon dugo vremena i da ce Sarajevo opet poceti zanimati raju, bar za tu utakmicu?
Kup je fino osvojiti, ali to je utjesna nagrada. Dokaz tome je da prizeljkujemo da nas bude 7,8 hiljada u srijedu. Dobijes li u Mostaru, bit ce nas 18000.Kontas razliku?
Nauci da u zivotu gledas malo stvari sire. Ti si ocito od onih koji vise vole sad 10KM da im neko da, nego da za mjesec dana umjesto toga dobiju 100KM.
I da se razumijemo. Ja cu "pljuvati" za stvari koje su nelogine i koje su lose, sve da duplu uzmemo. I da uzmemo tu duplu, ja evo sad kazem da smo mi katastrofa i da nam je ekipa ****. Kad mi budem dobri, kad se vidi napredak, sve da i nista ne osvojimo, ako neko zaista bude bolji, necu ni A reci.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 08 maj 2017, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Nece oni lahko dobiti Krupu,nema Zebe a tvrda utakmica koje je vecinom Zeba rjesavao(metalhege,radnik);-)
FK SARAJEVO.
Ima jos naivnih koji misle da ce meljovci se dovesti u situaciju da igraju postenu utakmicu?mma_hz je napisao/la:Nece oni lahko dobiti Krupu,nema Zebe a tvrda utakmica koje je vecinom Zeba rjesavao(metalhege,radnik);-)
Pa nisu veslo sisali. Naravno da ce to za svaki slucaj zavrsiti. Ovo je BiH. To bi svaka ekipa uradila u njihovoj situaciji, da se ne lazemo.
Naravno, bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Bolje je navijačima i klubu dati i taj Kup nego ništa. A, to da će neko orgijati po Koševu sa strane hoće qurac haj da i to vidimo.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 08 maj 2017, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
Zrinjski u KrupiEvander je napisao/la:Ima jos naivnih koji misle da ce meljovci se dovesti u situaciju da igraju postenu utakmicu?mma_hz je napisao/la:Nece oni lahko dobiti Krupu,nema Zebe a tvrda utakmica koje je vecinom Zeba rjesavao(metalhege,radnik);-)
Pa nisu veslo sisali. Naravno da ce to za svaki slucaj zavrsiti. Ovo je BiH. To bi svaka ekipa uradila u njihovoj situaciji, da se ne lazemo.
FK SARAJEVO.
- MaroonSquad
- Kontakt:
vaze li godisnje sad u srijedu protiv listice??
Zadnja izmjena: MaroonSquad, dana/u 08 maj 2017, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
Kao što sam u Tuzli vjerovao, vjerujem još više u Mostaru za pobjedu.
Biti će to dobra utakmica, neriješeno ne valja nikome.
Biti će to dobra utakmica, neriješeno ne valja nikome.
@mma_hz
Meljovci JAKO dobro podmazali krupu premijama.
Mislim da mi isto to mozemo uraditi i premirati ih?
Zrinjski sumnjam da ce vise, mislim da su se oni predali sa ovim i da nece vise bacati pare.
Meljovci JAKO dobro podmazali krupu premijama.
Mislim da mi isto to mozemo uraditi i premirati ih?
Zrinjski sumnjam da ce vise, mislim da su se oni predali sa ovim i da nece vise bacati pare.
Mi bolje igramo kad se protivnici otvore i napadnu nas.,.
To je jedini razlog sto igramo bolje na strani jer igraci tipa Hebibovic,Crnkic,Duljevic moraju imati prostora da bi igrali jer ne znaju drugacije..
Jedino sto me brine je taj nas eventualni umor i psihicka iscrpljenost nakon utakmice protiv Sirokog koja ce biti teska i fizicki i psihicki..
Mislim da u ovom trenutku ma koliko smjesno zvucalo imamo vise sanse da pobjedimo u Mostaru nego da se utakmica igra na AFH..
To je naravno samo moje misljenje.
To je jedini razlog sto igramo bolje na strani jer igraci tipa Hebibovic,Crnkic,Duljevic moraju imati prostora da bi igrali jer ne znaju drugacije..
Jedino sto me brine je taj nas eventualni umor i psihicka iscrpljenost nakon utakmice protiv Sirokog koja ce biti teska i fizicki i psihicki..
Mislim da u ovom trenutku ma koliko smjesno zvucalo imamo vise sanse da pobjedimo u Mostaru nego da se utakmica igra na AFH..
To je naravno samo moje misljenje.
FK SARAJEVO.
Jest svijesni ludnice za derbi, ako ne budemo zaostajali vise od 3 boda nakono slijedeceg kola?
Dajem glavu da cemo ih otresti ako nam budu u dometu od tri boda najvise.Evander je napisao/la:Jest svijesni ludnice za derbi, ako ne budemo zaostajali vise od 3 boda nakono slijedeceg kola?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jeste svijesni ludnice ako se ne osvoji ništa.Evander je napisao/la:Jest svijesni ludnice za derbi, ako ne budemo zaostajali vise od 3 boda nakono slijedeceg kola?
SRETAN BROJ - 1725
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma kup je nas milion posto. Sad dal cemo dobit ili ne u Mostaru.. Vidjet cemo. Ako dobijemo zrinjski ja sam uvjeren da dobijamo i u derbiju.pitic je napisao/la:Jeste svijesni ludnice ako se ne osvoji ništa.Evander je napisao/la:Jest svijesni ludnice za derbi, ako ne budemo zaostajali vise od 3 boda nakono slijedeceg kola?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nedamo vam titulu tu na Kosevu

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E moj Evanadee napravio bi klub tipa Slobode. Klasicni kompleksasi, nafuraj se protiv Sa a sto licence ne mozes dobiti nije bitno.pitic je napisao/la:I da tako bude, a ništa se na kraju ne osvoji prvi ćeš pljuvati po svemu što ima veze sa Sarajevom i udarati nove prognoze oko negative.Evander je napisao/la:Halalim kup za 3 boda u Mostaru!
ŠIROKI MORA PASTI!!!!!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
bordobijeli
- Kontakt:
Tako je !!! Hajde ljudi da se koncentrisemo na srijedu podici sto vise raje da dodje a o zrinjskom cemo u cetvrtak .zlo87 je napisao/la:ŠIROKI MORA PASTI!!!!!
Sve je to lijepo Evandere što si napisao i ja bi to volio, ali koliko je realno da uzmemo Zrinjskog poslije finala Kupa? Daj Bože..
Ovo pitam po ko zna koji put, zašto željezničar nije pobjedio slobodu, a također se pričalo da su protiv njih sredili unaprijed 6 bodova? Ne kažem da oni neće pobjediti Krupu, ali i ako pobjede, realno kvalitetnija su ekipa. Uostalom Krupa se još bori za evropu i tamo mogu dobiti veće pare nego od Megamixa.
Ovo pitam po ko zna koji put, zašto željezničar nije pobjedio slobodu, a također se pričalo da su protiv njih sredili unaprijed 6 bodova? Ne kažem da oni neće pobjediti Krupu, ali i ako pobjede, realno kvalitetnija su ekipa. Uostalom Krupa se još bori za evropu i tamo mogu dobiti veće pare nego od Megamixa.
SARAJEVO