Pa bar si ti ovdje koliko-toliko pametan i onda izvalis i podrzis ovakvu glupostVirtu4l je napisao/la:Nije isključeno da im Zrinjski da bodove, nevezano za kup. Mađarima treba čudo da osvoje titulu.Zenzo je napisao/la:Bas ce Zrinjski dati tri bod Sarajevu i odsutati od titule da bi Siroki uzeo kup, hrvati jesu ali nije im bas ljubav na tom nivou.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
- escobarpablo
- Kontakt:
normalno da se ne tresete, kad ste poklopili sudijsku organizacijugrbavicka je napisao/la:evo svi se tresemo od strahaescobarpablo je napisao/la:Al ga Husara pristavi manjejakima![]()
Samo suri fakti.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- TobeYarabi
- Kontakt:
Sutra pocinje hrvatsko proljece. Tri najveca hrvatska kluba u bih krecu u ofanzivu protiv najveceg fudbalskogkluba u bih, FKS 
On pametan hahahazagorski je napisao/la:Pa bar si ti ovdje koliko-toliko pametan i onda izvalis i podrzis ovakvu glupostVirtu4l je napisao/la:Nije isključeno da im Zrinjski da bodove, nevezano za kup. Mađarima treba čudo da osvoje titulu.Zenzo je napisao/la:Bas ce Zrinjski dati tri bod Sarajevu i odsutati od titule da bi Siroki uzeo kup, hrvati jesu ali nije im bas ljubav na tom nivou.![]()
- Neandertalac
- Kontakt:
Za tebe je doktor nauka! I nije poltron kao ti.hilmo je napisao/la: On pametan hahaha
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Medikament
- Kontakt:
eki hilme žetona na prepucavanjima 
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Evo Tobe od mene kladara;TobeYarabi je napisao/la:Sutra pocinje hrvatsko proljece. Tri najveca hrvatska kluba u bih krecu u ofanzivu protiv najveceg fudbalskogkluba u bih, FKS
Ako Sarajevo uzme Duplu ,ja cu godinu dana nositi avatar po tvojoj zelji.
A ako ostanete bez ijednog trofeja ove godine ti ces nositi godinu avatar po mojoj zelji.
Jel posteno?
U srcu nosim te ja ! 1921
ahahahahaha treba postaviti kakvu sliku gole trebe i hilmo će odmah pobjeći sa prepucavanjaMedikament je napisao/la:eki hilme žetona na prepucavanjima
- Medikament
- Kontakt:
evo slike, ode hilmo
sloboda72 je napisao/la:
Uhh ja se duboko ispričavam doktoru nauka..Neandertalac je napisao/la:Za tebe je doktor nauka! I nije poltron kao ti.hilmo je napisao/la: On pametan hahaha
Imate mahanje
Nemoj bježati hilmo kada si tek došao. Ima li šta na belegiju de ti nama reci? 
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Veliki selam @hilmoSDA, pitarskom brisacu postova !
Dobro nam dosao !
Dobro nam dosao !
Životni saputnik! 1921
- Neandertalac
- Kontakt:
"Ispričaji" se kući kad dođeš. Sram te bilo!hilmo je napisao/la:Uhh ja se duboko ispričavam doktoru nauka..Neandertalac je napisao/la:Za tebe je doktor nauka! I nije poltron kao ti.hilmo je napisao/la: On pametan hahaha
Imate mahanje![]()
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Prvi poltron foruma dođe ovdje samo kad sam ja tema, treba to zaslužiti drugoviMedikament je napisao/la:eki hilme žetona na prepucavanjima
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To je bas fina,starinska 'rvatska rijec. Hilmo se samo koristio maternjim jezikom vecine navijaca kluba koji je nekada igrao NDH ligu,da ga bolje razumiju 
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Il" ga zejtinom namazite il' ga cupajte van ,samo mu jos jedna tena viri ,druga valjda ostala u Tuzli na ogradizagorski je napisao/la:To je bas fina,starinska 'rvatska rijec. Hilmo se samo koristio maternjim jezikom vecine navijaca kluba koji je nekada igrao NDH ligu,da ga bolje razumiju
U srcu nosim te ja ! 1921
Gledaj čopora kerova kako odmah čovjeka napadoše! Završeno već u Mostaru, a? Vnago lobotomizirana! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Gdje onaj sa platama. 
Sto bas Hodzu nade, da je neko drugi povjerovao bih ti. jedini lik koji zna centrirati u ekipi, jel vam to vuna sto imamo takvog.
Sto bas Hodzu nade, da je neko drugi povjerovao bih ti. jedini lik koji zna centrirati u ekipi, jel vam to vuna sto imamo takvog.
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Ja debila braco mila...
Polomise se zivi da za zavrse utakmicu u Krupi, a prozivaju Sarajevo i Zrinjski. Cuj prodali kup Sirokom Brijegu za bodove protiv Zrinjskog?!?!
Hahahahahahaha
O **** li vas Risto Djogo da vas ****. Ne znam jeste li gluplji ili bezobrazniji?!
Polomise se zivi da za zavrse utakmicu u Krupi, a prozivaju Sarajevo i Zrinjski. Cuj prodali kup Sirokom Brijegu za bodove protiv Zrinjskog?!?!
Hahahahahahaha
O **** li vas Risto Djogo da vas ****. Ne znam jeste li gluplji ili bezobrazniji?!
Sta je ovo azmir doso po naplatu dugova
sta kazu nece on nikad trazit svoja tri miliona
sta kazu nece on nikad trazit svoja tri miliona
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.