Mitrovic nije igrao nikako u Madjarskoj ligi a Supic je primio cak 3 golova u svom Javoru iz Ivanjice.anlayan je napisao/la:evo vidimo izgleda je mitroic jos povrijedjen ostali smo na supicu i nurkovicu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Mitrovic nije igrao nikako u Madjarskoj ligi a Supic je primio cak 3 golova u svom Javoru iz Ivanjice.anlayan je napisao/la:evo vidimo izgleda je mitroic jos povrijedjen ostali smo na supicu i nurkovicu
Mitrovic nije igrao nikako u Madjarskoj ligi a Supic je primio cak 3 golova u svom Javoru iz Ivanjice.Tarik14 je napisao/la:anlayan je napisao/la:evo vidimo izgleda je mitroic jos povrijedjen ostali smo na supicu i nurkovicu
Savez je trazio da Ramovic plati pare ako hoce da igra za BIH.delija je napisao/la:pa sto ciro ne zove seada ramovica iz norveske.sigurno je bolji od ove nase alternative.bio je i proglasen najboljim golmanom u norveskoj.evo i link sa njegovim odbranama..
ima strasne reflekse
i mi se onda nadamo da cemo otici negdje...Tarik14 je napisao/la:Savez je trazio da Ramovic plati pare ako hoce da igra za BIH.delija je napisao/la:pa sto ciro ne zove seada ramovica iz norveske.sigurno je bolji od ove nase alternative.bio je i proglasen najboljim golmanom u norveskoj.evo i link sa njegovim odbranama..
ima strasne reflekse
Ma znam i to je zaista zalosno.delija je napisao/la:i mi se onda nadamo da cemo otici negdje...Tarik14 je napisao/la:Savez je trazio da Ramovic plati pare ako hoce da igra za BIH.delija je napisao/la:pa sto ciro ne zove seada ramovica iz norveske.sigurno je bolji od ove nase alternative.bio je i proglasen najboljim golmanom u norveskoj.evo i link sa njegovim odbranama..
ima strasne reflekse
tarik, izgleda da ti gramatika nije jaca stranaTarik14 je napisao/la:Jednostavno netrebamo da vec sebe vidimo kao pobjednici u Genku inace cemo imati veliko i neugodno iznenadenje. To smo mogli sami vidjeti u Istanbulu.
amir je napisao/la:Mitrovic nije igrao nikako u Madjarskoj ligi a Supic je primio cak 3 golova u svom Javoru iz Ivanjice.Tarik14 je napisao/la:anlayan je napisao/la:evo vidimo izgleda je mitroic jos povrijedjen ostali smo na supicu i nurkovicu
Kakve veze ima to sto je primio 3 gola, po tvoma onda znaci Del Boske nece zvati Kasiljasa jer je primio 4 gola od Liverpula, a real ce otpustit Ksiljasa sto je primio 4 gola,
Pricate o Supicu a nemate pojma kao ni ja, ni kako brani ni nista, niste ga ni vidjeli a pricate price, bezvezne
a jbt i drzavu i sve kad oni za 5 dana daju nekome drzavljanstvo, poput ovoga supica, a ne mogu dati Skoki, Williamsu, Rovcaninu i onoj svjetskoj ili evropskoj prvakinji u nekom sportu, neznam sad tacno...Principatus je napisao/la:Bar su uspijeli da srede papire, Supic je dobio nase drzavljanstvo, prije toga je imao samo srpsko, sada duplo.
Covjek vazi kao najbolji u svojoj momcadi, koja bas meni se cini po rezultatima nije najaca u davanju golova. Ali posto kao vecina ovdje nisam vidio njegove igre, samo mogu nagadjati. Probati ga treba, mozda se covjek pokaze stvarno interesantan za nas, a motivisan na igru protiv Belgije je jako. Ima(o) je uostalom bolji prosjek od Mitrovica.
Uostalom ovdje su njegove igre i primljeni golovi:
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... daten.html
slazem se, ako nam je vec sudbina da ce on braniti ne treba stavljati neki pritisak, a cisto sumnjam da je on taj veliki golman kojeg i srbija trazi, meni se cini da sam cito da je to neki veliki talentat i da je mladji golman...a ovog supica moram jednom gledati, ja mislim da rts1 prenosi jednu utakmicu...pa mozda i bude...bila je juce jedna samo neznam tacno koja...ako to neko prati neka javi kad ima..Principatus je napisao/la:E **** Zeljo, sta ces. Samo ako Supic bude branio, a meni se cini da ce to biti taj slucaj, nebi valjalo da medije stvaraju nekakav pritisak protiv njega. Naprimjer ovaj clanak kako je on "torpedisan" u zadnjoj igri. Kao sto sam rekao, djeluje veoma motivisan, mozda covjek stvarno pruzi dobru igru pa imamo novu zamjenu. Pitam se da li je to isti golman koga je htjela i srpska repka pa je Ciro rekao da se time ne da ucjenjivati, ili je to tada bio neko drugi?
A sto se tice da nije u najmladjim godinama, ja ne mislim da je to lose za golmana. U njemackoj repki su igrali Koepke, Kahn pa Lehman. Tek sada Adler brani kao mlad golman. Ali znam na sta ti hoces, da se Supic nije vec u mladim godinama dokazao. Nek se dokaze u Belgiji i ja sam zadovoljan, mozda postan nas van der Saar, visok jeste.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.