Zamisli koliko je Real mocan kad moze dat 50ak miliona za dijete koje utakmice odigralo nije i da mu bude potpuno svejedno hocel bit fail ili ne jer vec ima odlican mladi kostur ekipePoliceman je napisao/la:Vinicius je buducnostsigurno imaju razumno objasnjenje zasto je mali placen 50mil
ili kako oni to po novom vole reci "pametno kupovanje"
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Coentrao nije promašaj. I šta da čovjek kaže na to
Bgti mogu i ja iznijet argument da ni Gomes nije promašaj, ni Digne, pogotovo jer su tu tek jednu sezonu.
Ali Bale je plaćen 100 milijuna. Šta je donio konkretno Real Madridu osim titule Kupa kralja?
James je plaćen 80 milijuna, šta je donio konkretno Real Madridu? Pa nisu to cifre do 20-30 pa i 40 milijuna koje nekako i možeš opravdat.
Isto ko da ja krenem opravdavat Ibrahimovića, pa to je jedan od najboljih napadača ikada, ali je promašaj za Barcelonu.
Bgti mogu i ja iznijet argument da ni Gomes nije promašaj, ni Digne, pogotovo jer su tu tek jednu sezonu.
Ali Bale je plaćen 100 milijuna. Šta je donio konkretno Real Madridu osim titule Kupa kralja?
James je plaćen 80 milijuna, šta je donio konkretno Real Madridu? Pa nisu to cifre do 20-30 pa i 40 milijuna koje nekako i možeš opravdat.
Isto ko da ja krenem opravdavat Ibrahimovića, pa to je jedan od najboljih napadača ikada, ali je promašaj za Barcelonu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
@Nail je samo previše uzbuđen oko Thea, shvati ga.messilla je napisao/la:Iskrcati 20+ miliona za lijevog beka kad imas tri najmanje prioritetnije pozicije za pojacati bila bi glupost epskih razmjera. Ali pece nas ne mozemo da spavamo.
Hoćeš reći da su dali 50 miliona za 16-godišnjaka koji nema profesionalne utakmice u nogama ?Policeman je napisao/la:Vinicius je buducnostsigurno imaju razumno objasnjenje zasto je mali placen 50mil
@Sarma jel tačno ovo ili su slagali kao za klempu Bejla onomad
Coentrao je odigrao odlican dvomec protiv Bayerna 2014., pogotovo prvu utakmicu, i meni najvise zbog toga nije toliki promasaj. Govorimo o dvomecu gdje su svi ocekivali da ce Bayern zgazit Reala, a dogodilo se suprotno. Uostalom, nije bio ni doveden kao neki projicirani nosioc igre u buducnosti pored Marcela, godinama ponajboljeg lijevog beka svijeta.Lillard je napisao/la:Coentrao nije promašaj. I šta da čovjek kaže na to![]()
James i Bale nisu spektakularna pojacanja al nisu ni failovi. Bale ima 2 prilicno kvalitetne sezone i to prvu i proslu, dok je u preostale dvije vise smetao, to stoji. James je svaku priliku za igru itekako iskoristio. Govorimo o covjeku koji je ove sezone dvocifren po broju golova i asistencija, a igra na kapaljku. To za mene nije promasaj. Promasaj je kad Kaku platis velike pare pa ne isporuci nista. Promasaj je kad dadnes 35 miliona za Gomesa koji se boji lopte itd.
Btw za mene Ibra nije promasaj, covjek je itekako isporucio obzirom na to kakvu je ulogu imao.
Sta je 50mil kad su mocni
Ali koliko kao klub moras biti isfrustriran da platis balavca 50mil samo da ti se ponovo ne dogodi Neymar jer znaju da bi za godinu ili 2 ako bi od njega stvarno bilo nesto Barca kao i s Neymarom lagano zavrsili posao
Lijepi strah
Coentrao nije promasaj
Ali koliko kao klub moras biti isfrustriran da platis balavca 50mil samo da ti se ponovo ne dogodi Neymar jer znaju da bi za godinu ili 2 ako bi od njega stvarno bilo nesto Barca kao i s Neymarom lagano zavrsili posao
Lijepi strah
Coentrao nije promasaj
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Ovaj policajac je malo previse ku.rcevit za navijaca tima kojem je Real pokupio glavne zvijezda u zadnjih 15ak godina, a pokupit ce i Pogbu ako se Perezu digne ona stvar 
TIPICNI madridist kad ih raznesem u raspravi pocnu se koprcat nekim stvarima van teme
Pogba
u direktnom obracunu proslo ljeto ste ga ispusili ali nije vam dosta izgleda
I sto prije zavrsite posao oko Mbapea jer ako se United ukljuci bit ce
Pogba
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 09 maj 2017, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
A raznosis li ti ljudino pizze mozda?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Hames
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Svaki gol/asistencija milion vrijedan 
James
Jedna dobra sezona u kojoj nisu nista osvojili, druga sezona truba, treca sezona truba. Na kraju ove vjerovatno i ide i naravano da je u tom slucaju promasaj.
Baleu kad saberes sve kvalitetne utakmice u Realu, mozda dodjes do jedne kvalitetne sezone ali i to je upitno. Ali on ce ostati vjervatno tako da ima priliku da opravda svoj status. Trenutno, promasaj.
Jedna dobra sezona u kojoj nisu nista osvojili, druga sezona truba, treca sezona truba. Na kraju ove vjerovatno i ide i naravano da je u tom slucaju promasaj.
Baleu kad saberes sve kvalitetne utakmice u Realu, mozda dodjes do jedne kvalitetne sezone ali i to je upitno. Ali on ce ostati vjervatno tako da ima priliku da opravda svoj status. Trenutno, promasaj.
Bolje Viniciusa za 50 nego Pogbu za 105.Epidaurus je napisao/la:Zamisli koliko je Real mocan kad moze dat 50ak miliona za dijete koje utakmice odigralo nije i da mu bude potpuno svejedno hocel bit fail ili ne jer vec ima odlican mladi kostur ekipePoliceman je napisao/la:Vinicius je buducnostsigurno imaju razumno objasnjenje zasto je mali placen 50mil
Za ovog se brazilca covjek bar moze nadati da ce bit nesto od njeg,od Pogbe se mozes nadat da ce imat drugu frizuru iduce utakmice.
Nikad se necu moc dovoljno nazahvaljivat Bogu sto Florentino odustade od debila.
Dogodino u Unitedu, Liverpoolu ili nekom sličnom nebitnom klubu.Besic je napisao/la:
Hames
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Besic je napisao/la:..
ama boli me qrac, znam šta sam vidio. Prvu sezonu zakucao, drugu ima LP u svom cvu , gdje je dao neki doprinos u ranijim fazama iste, treću sezonu daje dobar doprinos u La Ligi .Kawhi je napisao/la: Dogodino u Unitedu, Liverpoolu ili nekom sličnom nebitnom klubu.
Što onRajaz je napisao/la:
Njega ne mirišem baš, Henrichs mi je mnogo draži.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kad udjete u Ligu Prvaka mozemo diskutovat, do tada vam ostaju ova nizerazredna takmicenja i diskusija koju ce frizur Pogba slijedecu napraviti.Policeman je napisao/la:TIPICNI madridist kad ih raznesem u raspravi pocnu se koprcat nekim stvarima van teme
Pogbau direktnom obracunu proslo ljeto ste ga ispusili ali nije vam dosta izgleda
Spominjao se nekada prošle sezone. Tehnički i profilom je najbliži Alvesu od svih koji se spominju u zadnjih par mjeseci. Imao sam želju gledati ga na Camp Nou, ali pojma nemam šta se dešava s njim u zadnje vrijeme i koliko je napredovao. Bayern mi takođe nije jasan, Lahm odlazi, ostaju deficitarni desno, a oni guše Kimmicha i ganjaju nekakve Walkere po Engleskoj pored ovog momka.Besic je napisao/la:Što onRajaz je napisao/la:da se ne pominje gdje možda kod vas.
Njega ne mirišem baš, Henrichs mi je mnogo draži.
Pa oni su ga otjerali prije dvije godine
tog istog Weisera, njihovo dijete faktički.
Zato mi i nisu jasni.Besic je napisao/la:Pa oni su ga otjerali prije dvije godinetog istog Weisera, njihovo dijete faktički.
Barcelona s Grimaldom, Bayern s Weiserom. I to u momentu kada i jedni i drugi ostaju bez bekova koji su obilježili zadnju deceniju.
Auf pravo pece i boliNail for Real je napisao/la:Pece vas zato sto je Barca bila u prici za njegovo dovodjenja ali decko odabrao Real, i gle cuda, odmah nije nista posebno.
Ja jos uvijek ronim suze zbog Andre Gomesa, silno ste nas tu zajebali.
Znamo da ste silno uzbuđeni zbog Thea, ali malo smirite doživljaje
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.