La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Policeman
Kontakt:

Re: La Liga

Post Postao/la Policeman » 09 maj 2017, 21:39

70 za Jamesa :lol: ako uzmu i 50 od bilo koga ja se dozivotno odjavljujem s foruma :lol:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 maj 2017, 21:41

anonymousHD je napisao/la:James neće za 50 miliona? Jesi dobar? Bayern i Manchester United će dati 70+ miliona za njega.
Oće oće :wave:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 09 maj 2017, 21:42

Pa ti levati su dali dvije najvece plate u EPL-u Rooneyu i Ibrahimovicu da bi se borili za sesto mjesto.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 09 maj 2017, 21:46

Al lik fakat ubjedjen da Real za Jamesa i Balea ne moze dobit vise od 100 miliona :rol:

Bale je najbolji otocki igrac i ocajne ekipe ko sto je Utd jedva cekaju da ga pokupe i nahypaju ga dodatno, dok je James apsolutno WC igrac al u Realu jednostavno nema pozicija za njega po ovome sto se trebutno igra. Ja bi bio najsretniji da momak ostane jer je igracina samo takva.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 09 maj 2017, 21:46

bar ne daju Norveskom wonderkidu 4mil godisnje :lol: ili ne kupuju amatere od 16g iz Brazila za 50mil :lol:

dok Carvajal igra za 2 mil :lol:
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 maj 2017, 21:49

Bale je sklon povredama to će sigurno uticati na cijenu a James pa možda pola sume od koje je došao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 09 maj 2017, 21:50

Jel ti to Perez pokazao ugovor wonderkinda?

Jbg nekom najbolji desni bek na svijetu igra za 2 miliona, neko placa Lingarda 6 miliona

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 09 maj 2017, 21:54

Mozambik je napisao/la:Jel ti to Perez pokazao ugovor wonderkinda?

Jbg nekom najbolji desni bek na svijetu igra za 2 miliona, neko placa Lingarda 6 miliona
jel to tebi Ed pokazao ugovore Ibre I Rooneya? :lol:

pa ako je najbolji bek svijeta valjda je zasluzio da igra za vecu platu gdje je sad ona prica o "hijerarhiji" u klubu :kafa:
MrUnited,OfficialAgent.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 09 maj 2017, 21:58

Pa u hijerarhiji je tu gdje jeste, domaci igraci uvijek imaju manje plate od marketinski isplativijih zvijezda. Ne volim sto je tako, al to je politika kluba koja funkcionise fantasticno. Carvajal gine svaku utakmicu a finansije Reala su bolje nego ikada.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 maj 2017, 22:29

madridist je napisao/la: Pa ako ce United iskrcati barem 70 ,a hoce za Jamesa
Izgleda vi bolje znate od nas koga ćemo dovesti :mrgreen:

Realno nama James nije potreban, samo bi dodatno gomilali igrače na toj njegovoj poziciji, izuzev ako ne bi bio nekih 30-40 mil onda bi se i mogao dovesti, dok je Bale druga priča, za njega vjerujem da bi Woody odriješio kesu, ali obzirom da ste nas već odbijali, a i on sam, onda je trenutni izbor Griezmann :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 maj 2017, 22:41

James je bolji igrač o Balea i kad god ga Real bude prodavao, može za njega uzeti skoro isti novac koji ga je platio. Pa momak ima samo 25 godina, a ove sezone je fantastično iskoristio i ono malo minuta što je dobio. Fenomenalan igrač koji jednostavno nema toliko prostora kod Zidanea.U bilo kojem drugom timu na planeti bi bio u prvih 11.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 09 maj 2017, 22:44

Lillard je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:James neće za 50 miliona? Jesi dobar? Bayern i Manchester United će dati 70+ miliona za njega.
Oće oće :wave:
Znaš ti u kakvom svijetu živiš? Jedan Sterling košta 70 miliona, da jedan James koji igrau Real Madridu košta 50 miliona. Momak ti živiš u zabludi.
James želi u Bayern, Real ga želi u United u dealu De Gee. ;)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 maj 2017, 22:48

United neće dati toliko sigurno, jer ide po Greizmanna, a David može za pare ili Kroosa :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 maj 2017, 22:50

rio_Ferdy88 je napisao/la:United neće dati toliko sigurno, jer ide po Greizmanna, a David može za pare ili Kroosa :kafa:
Francuski Beckham David ne ide nigdje ovo ljeto. :stop:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 maj 2017, 22:53

Romagnoli13 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:United neće dati toliko sigurno, jer ide po Greizmanna, a David može za pare ili Kroosa :kafa:
Ne bih bio toliko siguran, istrošeno i pročitano mi djeluju pod Cholom, a ne zna se ni hoće li on ostati, vjerujem da bi njima dobro došla ta stotka, zbog novog stadiona, ali glavni preduslov će svakako biti ulazak Uniteda u LP, bez toga teško.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 09 maj 2017, 22:59

James za De Geu i 20 miliona, poslusajte sta vam ja kazem.

Bale je bolji igrac od Jamesa, ali ga Pero mora sto prije prodati radi povreda.

Kovacic i Danilo promasaji, ma hajte molim vas. :facepalm:

Prvi ce igrati vise kad se Modric oprosti od vrhunskog fudbala, a drugi je ionako doveden da bude zamjena. Ko je mislio da on moze biti bolji od Carvajala, taj nije normalan.

Unitedu je bolje dati stotku za Balea nego za Griezmanna. Nije Francuz za engleske pasnjake. :wave: A velska ubleha je dar s neba za to podneblje.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 maj 2017, 22:59

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:
Ne bih bio toliko siguran, istrošeno i pročitano mi djeluju pod Cholom, a ne zna se ni hoće li on ostati, vjerujem da bi njima dobro došla ta stotka, zbog novog stadiona, ali glavni preduslov će svakako biti ulazak Uniteda u LP, bez toga teško.
Nekako sam uvjeren da će Cholo i Griezmann ostati još jednu sezonu, upravo zbog novog stadiona. Ali eto, vidjet' ćemo šta će se dešavati tokom ljeta.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 09 maj 2017, 23:00

Cholo ce ostati jos jednu godinu sigurno, upravo zbog stadiona i Griezman sa njim. Nije sigurno al vjerujem da ce ostati jos jednu godinu. Girezmanu se bas ne ide u kisni Manchester, kao i vecini igraca sa Iberijskog poluotoka.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 maj 2017, 23:20

Pa James se sam dovede u situaciju da mora iskorištavati minute protiv timova iz donjeg dijela tabele. Igrač kojem je konstantnost strani pojam.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 maj 2017, 23:28

Mozambik je napisao/la:Cholo ce ostati jos jednu godinu sigurno, upravo zbog stadiona i Griezman sa njim. Nije sigurno al vjerujem da ce ostati jos jednu godinu. Girezmanu se bas ne ide u kisni Manchester, kao i vecini igraca sa Iberijskog poluotoka.
A realno, gdje god da ode nece mu biti dobro kao u Atleticu - gdje ima kultni status, potpuno odriješene ruke, navijaci ga obožavaju, igraci ga slušaju, sad i novi stadion.
Jedino neko zasićenje ili veca lova ga može natjerati da ode.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Rivaldinho i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []