TeaM87 je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
TeaM87 je napisao/la:

TobeYarabi je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:
Ne kontam sto ti je zalosno, meni je bas godra sto im je komplekse nabio. Oni bi utrpanog i sve njegove kineze i njihove pare dali za Amara da ih povede u osvajanje trofeja. Posto znaju da ne mogu, a jos kad vide ciji su, gjde su, sta su, onda su jos i dobri kakvi bi mogli bitiTeaM87 je napisao/la:zalosno majke mi kakve vam je komplekse covjek nabio, al nije ni cudo kad ima titula ko i mladji sarajevski kluba uskoro ce vas i Stevo stic
ovo je naravno upuceno pitarima, sa ostalima se nema smisla raspravljati uopste
hahahahaTobeYarabi je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:
Medikament je napisao/la:mi ćemo vam platiti nišane ako Bog da. ništa se ne sikirajte, halal bilo...avenija je napisao/la:Mi smo im prvi poklonili stolicu , halal bilo..Sarajlijica1946 je napisao/la:Poceli vas i zenicani prcati. Sta ce tek biti kad podapisu repogram. Sta kaze onaj Dzenisu, ponesi tu stolicu.
Sretno sutra protiv Mladosti u finalu kupa!
O kakvim ti sehidima pricas, u nekim momentima te uopste ne razumijem... Ovaj drugi dio je standardna prica, k*rva o postenju...Medikament je napisao/la:
nemoj me ba citirati, šehidio si sinoć. da imaš obraza ne bi više nosa pomolio ovamo.
Mladost smo savladali.avenija je napisao/la:Mi smo im prvi poklonili stolicu , halal bilo..Sarajlijica1946 je napisao/la:Poceli vas i zenicani prcati. Sta ce tek biti kad podapisu repogram. Sta kaze onaj Dzenisu, ponesi tu stolicu.
HzHercegovac je napisao/la:♥FKS♥
Hvala dragom Bogušto sam navijač FK SARAJEVO i što su nam legende časni i pošteni ljudi
.
♥FKS♥
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Celik ne zasluzuje biti sahranjen kao neki insanski klub. Prvo cemo ih u otvorenom sanduku gurnuti sa litice da i rahmetli Celika ubijemo, zatim ga spaliti na lomaci i na kraju izgoretinu politi krecom i baciti u sumu.Medikament je napisao/la:mi ćemo vam platiti nišane ako Bog da. ništa se ne sikirajte, halal bilo...avenija je napisao/la:Mi smo im prvi poklonili stolicu , halal bilo..Sarajlijica1946 je napisao/la:Poceli vas i zenicani prcati. Sta ce tek biti kad podapisu repogram. Sta kaze onaj Dzenisu, ponesi tu stolicu.
ta "njuska" ima vise titula od vaseg klubamma_hz je napisao/la:Sto bi rekao Ebe..Evolution87 je napisao/la:
Kakva njuska jbt
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
"GLEDAO SAM ANIMAL PLANET"![]()
Ja koliko sam upoznat Mladost Listica je u finalu ili su kao lazni Mostarci opet mjenjali imena i tradiciju i historiju?Sarajlijica1946 je napisao/la:Mladost smo savladali.avenija je napisao/la:Mi smo im prvi poklonili stolicu , halal bilo..Sarajlijica1946 je napisao/la:Poceli vas i zenicani prcati. Sta ce tek biti kad podapisu repogram. Sta kaze onaj Dzenisu, ponesi tu stolicu.
Sretno sutra protiv Mladosti u finalu kupa!![]()
Zahvaljujem.
E kad je i virti smijesno onda nema daljeVirtu4l je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:![]()
![]()
Sreća pa si vezan, tačno me prepadneš kad' zarežiš.
Nakon dominacije na terenu i tribinama, onda slijedi dominacija na PL prepucavanjima vas koji ste redovni tamo sa ove teme.
a zipa ovog cukija, navija sa sigurne udaljenostiVeoma iskusno druže Virto, već vidim kako jašu one koji su najavili sve i svašta, a tim im osvoji 0 trofeja na kraju sezone. Ne bih im bio u koži
sacekaj samo dok lazni mostarci, beztrofejici i cernobilci dodju sa svojim kandidatimasviunapad1010 je napisao/la:Takmičenje sarajevskih pichkica ko ima ružnije "legende"![]()
Zasad neriješeno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.