nezz meni taj montolivo nije nesto....kad vec imaju novca zasto onda ne potraze nekog drugog na toj poziciji...citao sam nesto kao da se zanimaju i za Ledesmu...jeste da je stariji (27g) ali odlican je!!! a inace ima Cambiaso i Motta nezz sta ce im Montolivo....Interista di cuore je napisao/la:danas se spominje Montolivo ko moguce pojacanje u sredini...ovo bi po meni bilo odlicno,meni je on igracina. ponuda je valjda 12 miliona + Obinna + Mancini na posudbu. uh kako bi volio da on dodje
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
-RIVALDO-
- Interista di cuore
- Kontakt:
a i ja mislim da ne treba veznjak,al eto ovi su zapeli da dovedu jednog...a Montolivo je meni drag pa bi zato volio da on dodjesenad_flamin je napisao/la:nezz meni taj montolivo nije nesto....kad vec imaju novca zasto onda ne potraze nekog drugog na toj poziciji...citao sam nesto kao da se zanimaju i za Ledesmu...jeste da je stariji (27g) ali odlican je!!! a inace ima Cambiaso i Motta nezz sta ce im Montolivo....Interista di cuore je napisao/la:danas se spominje Montolivo ko moguce pojacanje u sredini...ovo bi po meni bilo odlicno,meni je on igracina. ponuda je valjda 12 miliona + Obinna + Mancini na posudbu. uh kako bi volio da on dodje
inace, Lorenzo Crisetig iz Primavere je postao najmladji igrac koji je debitova za U21 repku u historiji...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo, danas(konačno)ostajete bez Balotellija. Visina odštete je 28 miliona Eura, a on bi u sljedećih pet godina zarađivao po 3.5 miliona Eura godišnje. Ako mene pitate, sjajan potez. Iako je nesumnjivo veliki talenat, on je i veliki neradnik i buntovnik. Sumnjam da će se toliko naigrati u Cityju koji je prepun napadača i krilnih igrača, no opet, ostaje nam da vidimo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Balonji sretan put i neka na drugom mjestu baca dres.Ono protiv Barcelone je neoprostivo.
Pa nije ih stid jer pretezno na ovom forumu navijaci juventusa su maloljetna djecurlija koja pise gluposti ,zato nosikiriki jer imaju kompleks od intera niko nije gonio mafijasku organizaciju juventusa da steli utakmice da su bili posteni bili bi sada sa interom najjaci klub u italiji.
Samo jedan klub Velež Mostar
hvala Moratiju sto se rijesio manekena, valjda ce u engleskoj da mu se stese karakter,
nista Internazionale nije slabiji bez njega.
nista Internazionale nije slabiji bez njega.
- Interista di cuore
- Kontakt:
slazem se s tobom,bez obzira na talenat neke stvari mu se ne mogu oprostit...cijena je 28 miliona + bonusi,tako da ce to izac na preko 30 mil sto je mislim odlicna cijena za jednog 20-godisnjaka...Monolog je napisao/la:Evo, danas(konačno)ostajete bez Balotellija. Visina odštete je 28 miliona Eura, a on bi u sljedećih pet godina zarađivao po 3.5 miliona Eura godišnje. Ako mene pitate, sjajan potez. Iako je nesumnjivo veliki talenat, on je i veliki neradnik i buntovnik. Sumnjam da će se toliko naigrati u Cityju koji je prepun napadača i krilnih igrača, no opet, ostaje nam da vidimo.
ponovo se kuha oko Cassana,kako bih volio da on zaigra u Interu...
- senad_flamin
- Kontakt:
hehe e sad znam zasto su prodali onog Fossatia Milanu...i on je bio dobar ali eto izgleda ima jos bolji...jbg i meni je bilo cudno sto inter pusti Fossatia....5.400.000e nije malo za igraca od 17 god.Interista di cuore je napisao/la:a i ja mislim da ne treba veznjak,al eto ovi su zapeli da dovedu jednog...a Montolivo je meni drag pa bi zato volio da on dodjesenad_flamin je napisao/la:nezz meni taj montolivo nije nesto....kad vec imaju novca zasto onda ne potraze nekog drugog na toj poziciji...citao sam nesto kao da se zanimaju i za Ledesmu...jeste da je stariji (27g) ali odlican je!!! a inace ima Cambiaso i Motta nezz sta ce im Montolivo....Interista di cuore je napisao/la:danas se spominje Montolivo ko moguce pojacanje u sredini...ovo bi po meni bilo odlicno,meni je on igracina. ponuda je valjda 12 miliona + Obinna + Mancini na posudbu. uh kako bi volio da on dodje
inace, Lorenzo Crisetig iz Primavere je postao najmladji igrac koji je debitova za U21 repku u historiji...od ovog momka se ocekuju velike stvari u buducnosti...
-RIVALDO-
- Interista di cuore
- Kontakt:
senad_flamin@
Fossati je zvijer drug,al et navija za Milan i nije htio produzit ugovor (imo samo jos godinu ) pa su ga vama prodali...njega inace smatraju nasljednikom Pirla.isplatice vam se te pare,ako pokaze barem dio potencijala koji ima...
Fossati je zvijer drug,al et navija za Milan i nije htio produzit ugovor (imo samo jos godinu ) pa su ga vama prodali...njega inace smatraju nasljednikom Pirla.isplatice vam se te pare,ako pokaze barem dio potencijala koji ima...
-----------------JC--------------------------
Maicon-----Samuel-----Lucio-----Zanetti
---------Cambiasso--Motta----------------
Eto'o-------------Sneijder----------Pandev
---------------------Milito-------------------
Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine
Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ovo se zove TSUNAMI u Serie APortillo je napisao/la:-----------------JC--------------------------
- Interista di cuore
- Kontakt:
konacno je zvanicno... City je na svojoj stranici objavio da je Balotelli njihov igrac.nek mu je sa srecom,mogo je bit legenda Intera,al ipak neke stvari mu se nisu mogle oprostit...ciao Mario 
- Los*Blancos
- Kontakt:
ma ebes, papak..uvalili ste im gaInterista di cuore je napisao/la:konacno je zvanicno... City je na svojoj stranici objavio da je Balotelli njihov igrac.nek mu je sa srecom,mogo je bit legenda Intera,al ipak neke stvari mu se nisu mogle oprostit...ciao Mario
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Za koji minut meč sa Milanom za pobjedu na TTC,Sneijder pogodio za pobjedu nad Juveom.Ne bi trebalo biti problema sa Milanom koji je dobio Juve na penale.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Juveta dobili 1:0 golcinom Sneijdera,a s Milanom 0:0 evo ide na penale...
[youtube][/youtube]
EDIT : dobili smo Milan na penale,Trofeo Tim je nas
[youtube][/youtube]
koja golcina, za pamcenje
- Unforgotten
- Kontakt:
Hebote, ja sam mislio da ovo ima samo na FMInterista di cuore je napisao/la:Juveta dobili 1:0 golcinom Sneijdera,a s Milanom 0:0 evo ide na penale...
[youtube][/youtube]
A sto se tice Crisetiga, nadam se da cemo od njega napokon dobiti jednog mladog vezistu iznase skole
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Jojj, Milan i Juve ne mogu uzet ni ove seoske turnire.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Portillo je napisao/la:Jojj, Milan i Juve ne mogu uzet ni ove seoske turnire.
ruralni turniri i kojekakvi kupovi kraljevi se zbivaju u spaniji
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
UEFA nominirala kandidate za najboljeg nogometaša godine
Iz Europske nogometne federacije (UEFA) objavili su skraćeni popis od 12 nominiranih nogometaša koji kandidiraju za osvajanje nagrade za najboljeg nogometaša godine...
Čast nominiranja kandidata pripala je 16-orici trenera momčadi koje su prošle momčadi nastupile u nokaut fazi natjecanja Lige prvaka.
Najviše nominiranih ima aktualni europski prvak Inter, čak petoricu igrača (Julio Cesar, Lucio, Maicon, Wesley Sneijder, Diego Milito), Barcelona ima četiri kandidata (Victor Valdes, Gerard Pique, Xavi, Lionel Messi), dok je po jedan igrač nominiran iz Lyona (Hugo Lloris), Bayerna (Arjen Robben) i Manchester Uniteda (Wayne Rooney).
Po tri igrača nominirana su u kategoriji za najboljeg vratara, braniča, veznjaka, odnosno napadača, a ime pobjednika bit će objavljeno 26. kolovoza u Monacu prilikom ždrijeba skupina za sljedeću sezonu Lige prvaka.
Iz Europske nogometne federacije (UEFA) objavili su skraćeni popis od 12 nominiranih nogometaša koji kandidiraju za osvajanje nagrade za najboljeg nogometaša godine...
Čast nominiranja kandidata pripala je 16-orici trenera momčadi koje su prošle momčadi nastupile u nokaut fazi natjecanja Lige prvaka.
Najviše nominiranih ima aktualni europski prvak Inter, čak petoricu igrača (Julio Cesar, Lucio, Maicon, Wesley Sneijder, Diego Milito), Barcelona ima četiri kandidata (Victor Valdes, Gerard Pique, Xavi, Lionel Messi), dok je po jedan igrač nominiran iz Lyona (Hugo Lloris), Bayerna (Arjen Robben) i Manchester Uniteda (Wayne Rooney).
Po tri igrača nominirana su u kategoriji za najboljeg vratara, braniča, veznjaka, odnosno napadača, a ime pobjednika bit će objavljeno 26. kolovoza u Monacu prilikom ždrijeba skupina za sljedeću sezonu Lige prvaka.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.