Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

Los*Blancos
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los*Blancos » 16 avg 2010, 12:19

Ozil nije trosenje para..sigurno da ima ugovr jos 3,4 godine za njega bi trazili 45 milll od RM..e to bi bilo trosnje para a 14 mill eura za M.Ozila ;) ;)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 16 avg 2010, 12:32

Özil da el "sí" al Real Madrid

slika

http://www.marca.com/2010/08/16/futbol/ ... 34520.html
U kratkom prevodu : Ozil rekao DA Real Madridu. Dogovor s Werderom će biti postignut danas, transfer bi trebao biti realizovan u noći s ponedeljka na utorak !
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 16 avg 2010, 12:40

Los*Blancos je napisao/la:Ozil nije trosenje para..sigurno da ima ugovr jos 3,4 godine za njega bi trazili 45 milll od RM..e to bi bilo trosnje para a 14 mill eura za M.Ozila ;) ;)
Ali ja se bojim da nece prodati Van der Vaarta :x

@gero - nije ni real sto je nekad bio

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 16 avg 2010, 12:46

Ne znam dal li je Ozil pravi za vas pa gdje da igra kad vi imate veznih igraca na bacanje ali hajde :D
Glory Glory Man United !!! :D

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 16 avg 2010, 13:17

Na njegovoj poziciji ima Canales i Vaart (AMC).
Ako kažemo da može igrati lijevo krilo onda samo DI MARIA.
Mislim da je dečko pravo rješenje za vezni red Reala, polivalentan je i mislim da će se dobro uklopiti.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 16 avg 2010, 14:39

I sta onda kad se vrati Kaka? Gdje cemo sa njim jadnikom. Godinu dana je trpio povrede i igranje na poziciji krila zbog nedostatka krilnih napadaca i sad kad su oni dosli dovodimo i dva ofenzivna veznjaka :roll:

Ima li vas zainteresovani za pridruzivanje na forum RealMadridBalkan.org? Trebao bi uskoro poceti sa radom

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 avg 2010, 14:40

Brnjoo je napisao/la:I sta onda kad se vrati Kaka? Gdje cemo sa njim jadnikom. Godinu dana je trpio povrede i igranje na poziciji krila zbog nedostatka krilnih napadaca i sad kad su oni dosli dovodimo i dva ofenzivna veznjaka :roll:

Ima li vas zainteresovani za pridruzivanje na forum RealMadridBalkan.org? Trebao bi uskoro poceti sa radom
zainteresovan
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 16 avg 2010, 15:11

Drago mi je da ima ljudi na koje se moze racunati :) Forum ce biti otvoren za par dana pa cete na pp dobiti link.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 16 avg 2010, 15:30

Ma ni sam Mourinho i Real neznaju vise sta ce ! Dodje Ozil ode VDV , mar otci minimum 2 DM jer ih imate trenutno 5 ! Znaci Momo i lass su kandidati mozda i Gago !
Opet previse Real kupuje , sada istina za manje para , ali opet je tu u rotacijij previse dobrih igraca !

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 16 avg 2010, 15:47

Andres je napisao/la:Ma ni sam Mourinho i Real neznaju vise sta ce ! Dodje Ozil ode VDV , mar otci minimum 2 DM jer ih imate trenutno 5 ! Znaci Momo i lass su kandidati mozda i Gago !
Opet previse Real kupuje , sada istina za manje para , ali opet je tu u rotacijij previse dobrih igraca !
I ti sad hoćeš reći da to škodi timu.
Pa to samo može donijeti dobro, da svaki igrač pruža 120 % na terenu, da pogine da bi igro u prvom timu jer nema zagarantovano mjesto..

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 16 avg 2010, 16:42

_BooS_ je napisao/la:
Andres je napisao/la:Ma ni sam Mourinho i Real neznaju vise sta ce ! Dodje Ozil ode VDV , mar otci minimum 2 DM jer ih imate trenutno 5 ! Znaci Momo i lass su kandidati mozda i Gago !
Pa to samo može donijeti dobro, da svaki igrač pruža 120 % na terenu, da pogine da bi igro u prvom timu jer nema zagarantovano mjesto..
naravno da skodi..svake godine mijenjanje tima je previse..trener bude i ode, pa dodje novi pa dok on nadje tim..nigdje veze..
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 avg 2010, 17:10

Ma Oezila pod hitnodovest i gdje ste vi vidjeli da on igra krilo klasični ofanzivni veznjak sa sjajnim zadnjim pasom(tipa Sneijder bolji od njega i Xavi za par godina će biti bolji od njega)a to što u Moua svi moraju igrati sve je dobro za Oezila jer se voli izvlačiti na krilo ili ići skroz u napad ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 16 avg 2010, 17:54

Znas ti sta je on za Sneidera ???? K U R C I N A !
VDV i Kaka su klasa za njega !

btw: svake godine izrotira se 5 igrac , normalno da se tim nemoze uigrat ! I ti mi pricas o tome da mozes samo jaci bit !

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 16 avg 2010, 18:01

_BooS_ je napisao/la:
u RM odavno ne ginu cast izuzecima..samo lovu pokupe, neki igraci ni nezaju vrijednost kluba, ne postuju nista :mrgreen:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 16 avg 2010, 18:04

Evo W.Bremen vrsi jos veci pritisak na RM, jutros se M.Ozil uslikao sa cijelom ekipom za pocetak nove sezone :evil: :evil: :evil: zele 18,20 mill ali dobice kitu sljedece godine, a oni nisu bas klub koji je najboljoj ekonom..situaciji u Njemackoj :mrgreen:

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 16 avg 2010, 18:05

Los*Blancos je napisao/la:
_BooS_ je napisao/la:
u RM odavno ne ginu cast izuzecima..samo lovu pokupe, neki igraci ni nezaju vrijednost kluba, ne postuju nista :mrgreen:
Za to jedino grivac moze bitri Real i niko vise !

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 16 avg 2010, 18:06

Ma nije to samo u RM, u puno klubova ima toga ;) npr.Atl.Madrid..
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 16 avg 2010, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 avg 2010, 18:07

Los*Blancos je napisao/la:Evo W.Bremen vrsi jos veci pritisak na RM, jutros se M.Ozil uslikao sa cijelom ekipom za pocetak nove sezone :evil: :evil: :evil: zele 18,20 mill ali dobice kitu sljedece godine, a oni nisu bas klub koji je najboljoj ekonom..situaciji u Njemackoj :mrgreen:
Sacekaj srijedu,ako bude igrao sad u pretkolu LP nece vam doci...a igrat ce :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 16 avg 2010, 18:10

miky_hz je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:Evo W.Bremen vrsi jos veci pritisak na RM, jutros se M.Ozil uslikao sa cijelom ekipom za pocetak nove sezone :evil: :evil: :evil: zele 18,20 mill ali dobice kitu sljedece godine, a oni nisu bas klub koji je najboljoj ekonom..situaciji u Njemackoj :mrgreen:
Sacekaj srijedu,ako bude igrao sad u pretkolu LP nece vam doci...a igrat ce :P
Pa nece nigdje, nece ga ni Barca, ni Man.Unt, ni Chelzi za 18 mill a da neigra u LP ;) ;) ali onda moze usmeno se dogovoriti sa igracem, RM mu je vec ponudio 5 mill godisnje, a W.Bremenu kita sljedece godine :lol: :lol: npr.Ballack je otisao dzaba iz Bayerna nisu ga zeljeli prodati :mrgreen: :mrgreen: daje igrac zadovoljan u klubu i zeli ostati produzio bi ugovor, ali igrac zeli veci rang..tako je i sa Ballackom bilo bice i sa ovim izgleda sljedece sezone..nije Ozil glub da produzi ugovor, trazili bi onda 40 mill kao sto za naseg Dzeku traze ovi vukovi :mrgreen: :mrgreen:

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 17 avg 2010, 00:44

jbt na forumu sve vrhunski treneri
ekonomi svjetske klase
da neko cita ovo rekao bi da se skupljaju najpametniji ljudi u fudbalu

eto bas vi znate sta ce murinju 5 krilnih 4 vezna ili 9 napadaca
da znate kao sto znate na football manageru 2010 vec bi trenirali vrbanjusu a ne ovdje baljezgali

onaj tamo na temi barce pominje pep-a kao kloca :shock:
ovdje uporedjuju sve sa svacim
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []