Ovo u anale treba ućibodi123 je napisao/la:Da li je moguce da je ovo bukvalno jedini rezultat s kojim smo mogli izbaciti i sebe i komsije![]()
Kakvi smo mi samo majstori, balkanski narod, strasno
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Sto je najgore, sad ce hvalospjevi o treneru i generaciji u senzacionalističkim medijima, samo zbog ovog gola, a realno, loša generacija i jos losiji trener.
Ma nismo ni zaslužili proć kad smo od panjeva iraca izgubili 
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašno, ovo se može desiti jedino ekipama sa balkana, veliki smo majstori. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trebali smo ovo pobjediti 2 razlike, prilike Marusica, Sikanjica i Imamovica.
Ovo je kao prosle godine kad smo pobjedili Ukrajinu ali nista nije znacilo
Ovo je kao prosle godine kad smo pobjedili Ukrajinu ali nista nije znacilo
prethodnih 5 dana se kobajagi zgrazamo zbog pokusaja podmicivanja golmana Olimpica, a kad se nasi mladici casno i posteno bore za svoj dres i za sebe, i jos pobjede i tom pobjedom izbace protivnika koji je slucajno srbija, onda smo mi balkanski narod..nidje veze taj rezon!bodi123 je napisao/la:Da li je moguce da je ovo bukvalno jedini rezultat s kojim smo mogli izbaciti i sebe i komsije![]()
Volim te Bosno!!!
pobjeda koja nikome nista ne donosi i Irci ni krivi ni duzni prosli dalje. ko bi po vama bio bolje rjesenje od Malkocevica ?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Srbi su u svojim medijima uvjereni da su prošli 
Zasluzena pobjeda, moglo je i ubjedljivije na kraju. Steta sto nismo otisli dalje fkt jer evo Irci jesu a vjerujem da smo ipak bolji od njih.
Odose ljudi dalje jbte ni krivi ni duzni. xD
Odose ljudi dalje jbte ni krivi ni duzni. xD
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
ma nisi me shvatio, bezveze lupasxavi26 je napisao/la:prethodnih 5 dana se kobajagi zgrazamo zbog pokusaja podmicivanja golmana Olimpica, a kad se nasi mladici casno i posteno bore za svoj dres i za sebe, i jos pobjede i tom pobjedom izbace protivnika koji je slucajno srbija, onda smo mi balkanski narod..nidje veze taj rezon!bodi123 je napisao/la:Da li je moguce da je ovo bukvalno jedini rezultat s kojim smo mogli izbaciti i sebe i komsije![]()
nije mi namjera nikakvo namjestenje i postenje, samo se divim kako su narodi bivse Juge maleri vazda bili, pa bukvalno jedini rezultat s kojim smo mogli ispasti i mi i oni, nemamo srece i to je to
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne govorimo mi o tim stvarima, nego se smijemo kako smo u posljednjim minutama utakmice izbacili Srbiju, pa kasnije promašili priliku da mi odemo dalje, a paralelno sa tim poslali Irce u četvrtfinale, Irce koji su izgubili 7-0 od Njemačkexavi26 je napisao/la:prethodnih 5 dana se kobajagi zgrazamo zbog pokusaja podmicivanja golmana Olimpica, a kad se nasi mladici casno i posteno bore za svoj dres i za sebe, i jos pobjede i tom pobjedom izbace protivnika koji je slucajno srbija, onda smo mi balkanski narod..nidje veze taj rezon!bodi123 je napisao/la:Da li je moguce da je ovo bukvalno jedini rezultat s kojim smo mogli izbaciti i sebe i komsije![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
3 boda, Malklocevic cuva posao, cekamo sledecu generaciju!
Dakle Irska i mi 2:2 gol razlika
Srbija 1:1 i Irska ide dalje zbog medjusobnog jel tako?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sake Ferguson ima već dvije pobjede na Europskim prvenstvimaVucevich je napisao/la:3 boda, Malklocevic cuva posao, cekamo sledecu generaciju!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
tako je, nažalostbhsport je napisao/la:Dakle Irska i mi 2:2 gol razlika
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Nivo inteligencije njihovih medija je kao i uvijek na nevjerovatno visokom nivou.kovacic je napisao/la:Srbi su u svojim medijima uvjereni da su prošli
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I opet otisli na EP i jedan gol od top 8? U cemu je caka onda? Lose generacije i losi treneri sirom Evrope? U cemu je stvar?BIHpatriota je napisao/la:Sto je najgore, sad ce hvalospjevi o treneru i generaciji u senzacionalističkim medijima, samo zbog ovog gola, a realno, loša generacija i jos losiji trener.
Kadeti su dvije godine za redom medju 16 ekipa Evrope. To je vec neki kontinuitet. Ne znam sta neki ocekivaju, ali ako je nasa A repka medju 16 ekipa Evrope to je odlicno, to jos vise vazi za kadete koji imaju manje pomoci dijasporskih igraca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Zipa ovo, Irska nas mlatnula,ali eto nezasluzeno su prosli dalje, trebali bi mi. Eto Irska pusila 7-0 od Njemacke,a mi 5-0. Ne bi rekao mi dobili te Njemce. Irska je nas dobila u medjusobnom i to je jedino bitno. Vise bi nezasluzeno bilo da smo mi prosli,a Irska ispala u ovom slucaju. Ipak je Irska nas tukla,a ne mi njih. Pojedince molim da ne lupetaju bezveze o nekim kao nezasluzenim kombinacijama.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], EdinjoBos, napapijri1987 i 29 gostiju.