Slazem se. Tehnicki smo bili jaci i od Irske u barazu u seniorskoj konkurenciji,pa opet isto labud.Cartman je napisao/la:Problem je sto mi mislimo da ako smo tehnicki jaci od nekoga to znaci i da smo bolji od njih generalno. A tehnika je samo jedan dio fudbalske igre. Taktika, mentalitet i fizicka sprema nas redovno yebe.sekretar je napisao/la:Zipa ovo, Irska nas mlatnula,ali eto nezasluzeno su prosli dalje, trebali bi mi. Eto Irska pusila 7-0 od Njemacke,a mi 5-0. Ne bi rekao mi dobili te Njemce. Irska je nas dobila u medjusobnom i to je jedino bitno. Vise bi nezasluzeno bilo da smo mi prosli,a Irska ispala u ovom slucaju. Ipak je Irska nas tukla,a ne mi njih. Pojedince molim da ne lupetaju bezveze o nekim kao nezasluzenim kombinacijama.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
Da srpski mediji ne znaju..SPORT
SERVISI
ŠOK: Kadeti ispali golom u poslednjem minutu!
Autor: ****
24
Neočekivan rasplet po selekciju koju vodi Perica Ognjenović.
Fudbal | 10.05.2017. | 13:46 > 13:56
Perica Ognjenović
Izvor:MN Press
Kadetska reprezentacija Srbije nije se plasirala u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Hrvatskoj. Iako se očekivalo da "orlići" neće imati većih problema da prođu kroz grupu, posebno posle startne pobede nad Republikom Irskom (1:0), usledio je šokantan rasplet situacije...
Golom Armina Imamovića u poslednjem minutu, Bosna i Hercegovina je savladala Srbiju 1:0 i omogućila Republici Irskoj da se uprkos debaklu protiv Nemačke (0:7) plasira u narednu fazu.
Nemci će dalje kao provplasirani sa maksimalnih devet bodova i fantastičnom gol-razlikom 15:1, dok su Irci zauzeli drugo mesto zahvaljujući najboljem učinku u krugu tri selekcije s istim brojem bodova.
KONAČNA TABELA GRUPE C:NEMAČKA 9, REPUBLIKA IRSKA 3, Bosna i Hercegovina 3,Srbija 3.
Eto, iako su naši fudbaleri doživeli najblaži poraz od Nemačke (1:3, BiH izgubila 0:5), koštala nas je neefikasnost... Ircima je za prolaz bila dovoljna pobeda protiv BiH 2:1.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Kakvi klocevi u taborima reprezentacija BiH i Srbije umjesto da se dogovore da u prvih 5 minuta bude 1:1 pa ko koga oni odigraju jedini rezultat koji izbacuje obje ekipe 
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Po uefinoj stranici mi smo prošli dalje

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa logično je. Jer treba se graditi gol razlika između bih i Irske...Unofficialpage je napisao/la:Po uefinoj stranici mi smo prošli dalje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
qledam i ne vjerujemUnofficialpage je napisao/la:Po uefinoj stranici mi smo prošli dalje
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Ovdje čovjek ne može biti pametan nikako, ne govorim o Bosni i Hercegovini, nego inače kad se nađu ovakvi zatvoreni krugovi. Najbitnije da si ti iznad crte, pa kako god.
Još nas Jesenice i Litvanija bole.
Još nas Jesenice i Litvanija bole.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Greska je to
MES QUE UN CLUB!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A i ovo piše

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la:Po uefinoj stranici mi smo prošli dalje
Zamisli mi prosli dalje a Malkocevic izjavio:

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pivopija je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Po uefinoj stranici mi smo prošli dalje
Zamisli mi prosli dalje a Malkocevic izjavio:
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
1.Higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question;
BiH - 3
Irska - 3
Srbija - 3
2.Superior goal difference resulting from the group matches played among the teams in question;
BiH - 2-2 (0)
Irska - 2-2 (0)
Srbija - 1-1 (0)
3.Higher number of goals scored in the group matches played among the teams in question;
BiH - 2
Irska - 2
Srbija - 1
Srbija otpada.
4.If, after having applied criteria 1 to 3, teams still have an equal ranking, criteria 1 to 3 are reapplied exclusively to the group matches between the teams in question to determine their final rankings. If this procedure does not lead to a decision, criteria 5 to 9 apply;
5.Superior goal difference in all group matches;
BiH - 2-7 (-5)
Irska - 2-9 (-7)
Mi imamo bolju gol razliku i trebali smo proci dalje. Koja kradja, J*** ti UEFA mater.
BiH - 3
Irska - 3
Srbija - 3
2.Superior goal difference resulting from the group matches played among the teams in question;
BiH - 2-2 (0)
Irska - 2-2 (0)
Srbija - 1-1 (0)
3.Higher number of goals scored in the group matches played among the teams in question;
BiH - 2
Irska - 2
Srbija - 1
Srbija otpada.
4.If, after having applied criteria 1 to 3, teams still have an equal ranking, criteria 1 to 3 are reapplied exclusively to the group matches between the teams in question to determine their final rankings. If this procedure does not lead to a decision, criteria 5 to 9 apply;
5.Superior goal difference in all group matches;
BiH - 2-7 (-5)
Irska - 2-9 (-7)
Mi imamo bolju gol razliku i trebali smo proci dalje. Koja kradja, J*** ti UEFA mater.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Nasi mediji su objavili da nismo prosli, a uefa da smo prosli , kome sad vjerovat? 
Realno bi trebalo da mi prođemo, jer su tri ekipe imale isti broj bodova, a i ne vidim da igdje u ovim pravilima piše međusobni duel
edit: očito ipak ima
edit: očito ipak ima
Zadnja izmjena: SemirSema, dana/u 10 maj 2017, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Irska prošla dalje, dzabe se nadate. A izjava sakiba je prilično glupa, jer ga je najlosija ekipa totalno zaustavila. U toj utakmici naši skoro ništa nisu napravili i samo su loptu nabijali bez mozga. Irci su prošli, malo sretno, ali su prošli i to se broji. Ne treba ih podcijenivati zbog toga.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
A evo mozes nam objasniti kako su prosli , kada na uefa.com stoji da smo mi prosli?dino-92 je napisao/la:Irska prošla dalje, dzabe se nadate. A izjava sakiba je prilično glupa, jer ga je najlosija ekipa totalno zaustavila. U toj utakmici naši skoro ništa nisu napravili i samo su loptu nabijali bez mozga. Irci su prošli, malo sretno, ali su prošli i to se broji. Ne treba ih podcijenivati zbog toga.
Evo ključne rečenice. Kriteriji 1 je međusobni duel, i Irska prolaziIf, after having applied criteria 1 to 3, teams still have an equal ranking, criteria 1 to 3 are reapplied exclusively to the group matches between the teams in question to determine their final rankings.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Evo i rezultati prebacili da je bosna prosla sta se desava?
A nista evo ispravljeno je ipak irska dalje

A nista evo ispravljeno je ipak irska dalje

ne idemo dalje, gleda se medjusobni omjer
da smo zabili jos jedan od tih 10 prilika, mozda bismo isli
da smo zabili jos jedan od tih 10 prilika, mozda bismo isli
Zar se ne gleda medjusobni omjer tri ekipe sa dva boda akoje isti broj bodova, gol razlika i broj postignutih golova, tada je logicno ukupna gol razlika.