Ma problem je u tome što on može protiv nekih igrača igrati ovako dobro, a protiv većine drugih ne može, ima ograničenja, šta da se radi. Najmanji je problem njemu dobro igrati protiv Nadala, dok recimo protiv Federera ili Đokovića nikada ne bi mogao biti na ovako visokom nivou.Effenberg je napisao/la:Dr. Fabio ga skoluje zasad, ostaje da vidimo hocel ga uspjeti odskolovati. Steta jbg sto ne moze ovako igrati redovnije bio bi dosad multislam pobjednik.
Puno iznenadjenja do sad, da li je doslo vrijeme da i ovaj dobije Rafu jednom?
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Ma ja bi volio da uzme Rafu ovdje samo da skine vise taj peh. Jbg nije uopste los igrac, dapace bolji je od dosta provala a eto nema pobjede ili pak samo jednu u toliko duela. Ne zasluzuje jbg toliko ponizenje. Cak je i Damir dobijao Rafu starog pushera! 
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Ko nema pobjeda protiv Rafe?Effenberg je napisao/la:Ma ja bi volio da uzme Rafu ovdje samo da skine vise taj peh. Jbg nije uopste los igrac, dapace bolji je od dosta provala a eto nema pobjede ili pak samo jednu u toliko duela. Ne zasluzuje jbg toliko ponizenje. Cak je i Damir dobijao Rafu starog pushera!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Sad sam provjeravao, zayebo sam se ipak. Zamjenio sam ga moze biti sa Kohlijem ili nekim drugim chokerom.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kakva je budala Fogmajstor 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Rafa ne umije vinera pogoditi jedina mu nada da Fabio grijesi ili chokira. Vidicemo ga u drugom setu, ali ovako ako nastavi gubi u 2 i to glat. Sto je najsmjesnije po njega ni Fabio nije aman nesto nemoguce dobar. Ali i to je dovoljno za sad.
Yebat će Fabio ovoj publici sve u toku meča u to sam siguran.

Nece Rafa stic' na tekmu. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
E moj Fabio! 
Pokloni levatu kad ne umije sam. Nemoj to jadan raditi! Hajde sad 5:5 0:40!
EDIT: Ma ja libo ga rinaka. Zasto se dzabe zayebavati i pobjedjivati, kad valja opet za dan se znojiti, bolje ispast i kuci. Nadal ce pobjediti ni na sta. Zalosno za tenis.
Pokloni levatu kad ne umije sam. Nemoj to jadan raditi! Hajde sad 5:5 0:40!
EDIT: Ma ja libo ga rinaka. Zasto se dzabe zayebavati i pobjedjivati, kad valja opet za dan se znojiti, bolje ispast i kuci. Nadal ce pobjediti ni na sta. Zalosno za tenis.
Pozdrav sa Haseta za SS ba kmecavce na celu sa sminkonijem
Ajmo Fabio
Kme kmee kmeee

Ajmo Fabio
Kme kmee kmeee
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ziku bodonje.

Razdragan sto mu Fabio pusta set. A gujica se stisla bila i bezbeli vec smisljao izgovore za ovako losu igru, a sad ga odjednom sreca pomilovala.
Samo jedna stvar je cinjenica sto jes jes, sljakerski tenis je stvarno otisao u zesci qurac kad i ovako loseg spinbota kakav je Nadal danas tesko da iko moze dobiti. Stvarno tragicno.
Razdragan sto mu Fabio pusta set. A gujica se stisla bila i bezbeli vec smisljao izgovore za ovako losu igru, a sad ga odjednom sreca pomilovala.
Samo jedna stvar je cinjenica sto jes jes, sljakerski tenis je stvarno otisao u zesci qurac kad i ovako loseg spinbota kakav je Nadal danas tesko da iko moze dobiti. Stvarno tragicno.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rafa osvaja i Madrid.Ovaj prvi meč je samo privikavanje na uvjete i teren na ovom turniru, jer bit' će to bolje iz meča u meč. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Da vidimo sad hoce li mu Fabio poklanjati i drugi set ili je bilo dosta poklona. Nadal danas ne zasluzuje pobjedu, moze on i pobjediti al ovo sto igra je obicna prdimahovina i vidim vec Murraya u formi koji ga moze ovdje dobro nalupati a i Thiema kako uzima svoj primat na sljaci. A i Djoko se sunja. Nije ovo onaj kralj sljake, Monaco i Barsa su zavarali sa onim miki maus zrijebovima!
nemoj Effe vise
Ma normalno, Fabio ko po obicaju jako nezgodan rival za Rafu, Rafi prvi mec, drugaciji, brzi uslovi.. samo nek se ovo proslo, vec sutra ce to biti dosta boljeRomagnoli13 je napisao/la:Rafa osvaja i Madrid.Ovaj prvi meč je samo privikavanje na uvjete i teren na ovom turniru, jer bit' će to bolje iz meča u meč.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mislim da je fabio drugi igrač kojeg Nadal mrzi.. Prvi je Robin
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nadal malo uzbudjen zbog vecerasnjeg meca, ali ce ga Kirdzo otresti u sljedecoj rundi ili kad vec igraju.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Opet bodi izroni sa sigurne distance ovako kad se mec ili set dobije. Ocitavao Fabio lekciju pa ne smjede da ne bi maca pregrizla jezika! 
Rafa kralj sljake, jes al u gujici s ovom igrom.
Rafa kralj sljake, jes al u gujici s ovom igrom.
ma stipu sad tenis, cire ti nime kako ste prošli u kupubodi123 je napisao/la:
nemoj Effe vise
Ma normalno, Fabio ko po obicaju jako nezgodan rival za Rafu, Rafi prvi mec, drugaciji, brzi uslovi.. samo nek se ovo proslo, vec sutra ce to biti dosta boljeRomagnoli13 je napisao/la:Rafa osvaja i Madrid.Ovaj prvi meč je samo privikavanje na uvjete i teren na ovom turniru, jer bit' će to bolje iz meča u meč.
ali nije strašno, uzeće rafa RG za utjehu
Prvi sam ja jos i prije ovog turnira najavio teske meceve, radi uslova koji su jako nezgodni, to sto ti mijenjas misljenja kako vjetar puse je druga stvar, ne igra se hendikep na Nadala u prvim mecevima turnira, to si valjda do sada trebao nauciti, zao mi je ako te skinuo.
Nebitno, 11-0 sljaka and counting..
@jeste
Sladje ce bit kad im titulu otmemo u Listici
Nebitno, 11-0 sljaka and counting..
@jeste
Sladje ce bit kad im titulu otmemo u Listici
Jesil konačno dočekao 90. minut na Hadisonu?bodi123 je napisao/la:Sladje ce bit kad im titulu otmemo u Listici
Odličan meč, odličan matchup imaju Don i Rafa, Don je propustio svoju priliku u prvom, u trećem je Rafa malo pojačao na 2-2 i to je bilo dovoljno. Odličan meč
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.