Postao/la PitarBordo » 10 maj 2017, 20:32
Šta je bilo opet vas diglo, prenjelo, pa sad vas "spustili?" Ova ekipa ne može dva vezana treninga uspješno odraditi kamoli dvije akcije ili ne daj Tito dvije utakmice. Pa i protiv Slobode je patnja bila, srećom dali gol u 20. sekundi bukvalno 90+ minuta i tu nismo mogli meda.
Ovo danas smiješno, neko lopte ošutati nema snage, pola onih naših "udaraca na gol" bi mene bilo stid unijeti u statistiku, bukvalno pas golmanu bilo.
Jedina dobra stvar danas je Radovac, pravo fino je odigrao, nadam se da nije bljesak, kakvu loptu posla na Crnkića - jedini je danas bio primi loptu, pogleda pa je doda, ovi ostali k'o konji samo u travu gleda, dignuti glavu ili tražiti loptu nuklearna fizika.
Na sjeveru haman pa 30 minuta "ooooo dajte goooo" uz onaj uspavanka ritam, također danas podbacili, kontao sam nakon onog incidenta da će danas prekucati barem oni.
Nemamo uigrane akcije. Jedne. A i ono što Čala postavi je davno pročitano, mislim da jedino Vlado Jagodić nije znao da uradi ono što su svi ostali protiv Čale u zadnjih tuce utakmica uradili.
Penal ne znam da li je bio, ali olako je pao i ja mu ne bih svirao iskreno, isto je desilo se i prošlu tekmu, jednostavno ne gleda lik da da gol nego ide bukvalno na penal.
Još jednom Radovac danas solidan, pravo mi drago, barem ovako da ulazi i igra ja zadovoljan. Naravno pod uslovom da prvi tim i struka budu upgradeovani.
To "odmarali se mjesec dana za ovu tekmu" okačite mačku o rep, ako naši igrači ne mogu da iznesu ovaj tempo onda ne vidim koji kurrac se plaćaju? Čuj došao neko "odmorniji" i zato je pobjedio... Sve nakvi albiji niko da podvuče crtu.
Samo Saraj'vo.