SlevinKelevra je napisao/la:Evo, odmah....belosevic28 je napisao/la:Je.bite, zasluzili smo !!!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Životni saputnik! 1921
Nije se ni pucalo više. Radovac kapiten.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Sloboda, obzirom da nece u Europu, ide za Kanadu. Bukvalno, a vala i figurativno.
Životni saputnik! 1921
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Evo, odmah....belosevic28 je napisao/la:Je.bite, zasluzili smo !!!

OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Da nisu pomogla braca iz obezbjedjenja ovo bi jos gore biloSlevinKelevra je napisao/la:Evo, odmah....belosevic28 je napisao/la:Je.bite, zasluzili smo !!!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jeste picke. Dozvoljavate da vas prcaju likovi koju su izgubili 3 razlike kuci, uz dva promasena jedanesterca.
Mogla bi ovo prva sezona u europi da bude, a da želim sve najgore Željezničaru, ali ne znam još, još ću razmisliti.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jeste picke. Dozvoljavate da vas prcaju likovi koju su izgubili 3 razlike kuci, uz dva promasena jedanesterca.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Momci iz obezbjedjenja prvi su put imali nesto drugaciji zadatak sem pukog stajanja. Zaduzeni su da drze koreografiju.

Mi ne trebamo razmisljati, mi vama zelimo sve najgore.BelminM23 je napisao/la:Mogla bi ovo prva sezona u europi da bude, a da želim sve najgore Željezničaru, ali ne znam još, još ću razmisliti.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jeste picke. Dozvoljavate da vas prcaju likovi koju su izgubili 3 razlike kuci, uz dva promasena jedanesterca.
Životni saputnik! 1921
- TobeYarabi
- Kontakt:
vi se pokusavate smijati ovom??SlevinKelevra je napisao/la:
uzivajte i prcajte nas sto je najveci klub u drzavi porazen, a horde su svjetlosnu godinu ispred svih vas zajedno
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Dal je moquce sta sam upravo procitao!TobeYarabi je napisao/la:vi se pokusavate smijati ovom??SlevinKelevra je napisao/la:
![]()
uzivajte i prcajte nas sto je najveci klub u drzavi porazen, a horde su svjetlosnu godinu ispred svih vas zajedno
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
- katzenbrummen
- Kontakt:
Pa ovo niti ima smisla, niti logike.TobeYarabi je napisao/la:vi se pokusavate smijati ovom??SlevinKelevra je napisao/la:
![]()
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Pravda za 'rajvoSa

- SlevinKelevra
- Kontakt:
SamoTravnik je napisao/la:Pravda za 'rajvoSa![]()

Ovo više nije ni smiješno.SlevinKelevra je napisao/la:Evo, odmah....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zao mi Slobode nece u evropu a ja konto pite ce zapet ako nista radi Ahmetovica Ivetica Sarica Beeekica a ono prc Milojka,savjet ne trosite se bezveze dole jer ce vas ovi nagazit,necet moc hodat na derbiju mislim jaranska je ipak smo komsije,sad mi je jasno da je Slavko dobar trener primjer komsije,nemoze se na 2 fronta jer ovi igraci jedva igraju i ovoj jadnoj ligi.
- TobeYarabi
- Kontakt:
sto? jel se pise naj veci ili najveci??katzenbrummen je napisao/la:Pa ovo niti ima smisla, niti logike.TobeYarabi je napisao/la:vi se pokusavate smijati ovom??SlevinKelevra je napisao/la:
![]()
Zao mi Slobode nece u evropu a ja konto pite ce zapet ako nista radi Ahmetovica Ivetica Sarica Beeekica a ono prc Milojka,savjet ne trosite se bezveze dole jer ce vas ovi nagazit,necet moc hodat na derbiju mislim jaranska je ipak smo komsije,sad mi je jasno da je Slavko dobar trener primjer komsije,nemoze se na 2 fronta jer ovi igraci jedva igraju i ovoj jadnoj ligi.
ma bolje je da niko i ne ide u Evropu, koliko god mi bili smijesni i vi i Zrinjski ste isto toliko, ne zna se ko je gori, bez 3-4 klasna pojacanja ni jedna ekipa nece proc vise od jednog pretkola, to je surova realnostAlipasino je napisao/la:Zao mi Slobode nece u evropu a ja konto pite ce zapet ako nista radi Ahmetovica Ivetica Sarica Beeekica a ono prc Milojka,savjet ne trosite se bezveze dole jer ce vas ovi nagazit,necet moc hodat na derbiju mislim jaranska je ipak smo komsije,sad mi je jasno da je Slavko dobar trener primjer komsije,nemoze se na 2 fronta jer ovi igraci jedva igraju i ovoj jadnoj ligi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Yebe mi se za pretkolo, hoću milion maraka.bodi123 je napisao/la:ma bolje je da niko i ne ide u Evropu, koliko god mi bili smijesni i vi i Zrinjski ste isto toliko, ne zna se ko je gori, bez 3-4 klasna pojacanja ni jedna ekipa nece proc vise od jednog pretkola, to je surova realnost
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.