Znam ja to, nije Birkirkara tako losa. Izbacise oni Hearts prosle godinescootzzZzTM87 je napisao/la:Kita Birkirkara , vlasnik milijarder kao kod fk torpeda vicent tan xD
NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
EKONNP
-
whiteknight
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Čestitam na zasluženoj pobjedi..."divovi" ispadoše manji od makova zrna 
Ps.Dobro odmorite igrače za uzvrat,nemoj da vam pada napamet protiv Viteza sljedeće kolo da igraju ovi standardni jer ćemo im noge polomit budu li u sastavu
Ps.Dobro odmorite igrače za uzvrat,nemoj da vam pada napamet protiv Viteza sljedeće kolo da igraju ovi standardni jer ćemo im noge polomit budu li u sastavu
Otac ulica mater Torcida...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zasluzena pobjeda, bravo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvala. Svaka čast.MortemHz je napisao/la:Zasluzena pobjeda, bravo.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Jedan od objektivnijih na ovom forumu[emoji3]
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Svi na doček!
- Evolve
- Kontakt:
Hvala na cestitkama svima!
Jos jednom, svim momcima, stozeru cestitke!
Policija je us.rala sto nisu dopustili nasim momcima da udju u SA, nekontam to nikako zivota mi....
Jos jednom, svim momcima, stozeru cestitke!
Policija je us.rala sto nisu dopustili nasim momcima da udju u SA, nekontam to nikako zivota mi....
NK Široki Brijeg
Bravo Široki
Tko dobije prve tri ekipe prvenstva za redom,
više nego zasluženo osvaja kup
Tko dobije prve tri ekipe prvenstva za redom,
više nego zasluženo osvaja kup
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- Evolve
- Kontakt:
Strašno dobro izgledamo nazad sa ova tri, ako izuzmemo par situacija u zadnjih 10tak min gdje smo nepotrebno se uvukli u naših 16m i nabijali loptu, stvarno sam super zadovoljan sa obranom.
Čabaraja opet u prilikama, nešto sam stvorio nešto suigrači. Imao je jednu odličnu al prebacio gol. Opet se pokazala ta njegova sebičnost na momente, imao je par prilika za odigrat, al dobro.
Kako stojimo sa kartonima? Doduše, ima sad protiv Viteza, može se tu pauzirat ako neko dobio treći.
17.05. SVI NA PECARU!!!
Čabaraja opet u prilikama, nešto sam stvorio nešto suigrači. Imao je jednu odličnu al prebacio gol. Opet se pokazala ta njegova sebičnost na momente, imao je par prilika za odigrat, al dobro.
Kako stojimo sa kartonima? Doduše, ima sad protiv Viteza, može se tu pauzirat ako neko dobio treći.
17.05. SVI NA PECARU!!!
NK Široki Brijeg
Menalo vam ne igra u uzvratu, ne moze cistiti kartone u kupu, samo se crveni moze ocistiti.
- Evolve
- Kontakt:
Misliš nemože se očistit u prvenstvu sa tri žuta ? Svašta...SemirSema je napisao/la:Menalo vam ne igra u uzvratu, ne moze cistiti kartone u kupu, samo se crveni moze ocistiti.
NK Široki Brijeg
Član 17.
Igrač koji dobije tri javne opomene na prvenstvenim utakmicama izdržava
automatsku kaznu zabrane igranja jedne utakmice samo na prvoj narednoj prvenstvenoj
utakmici.
Igrač koji dobije tri javne opomene na kup utakmicama izdržava automatsku kaznu
zabrane igranja jedne utakmice samo na prvoj narednoj kup utakmici.
Igrač koji dobije tri javne opomene na prvenstvenim utakmicama izdržava
automatsku kaznu zabrane igranja jedne utakmice samo na prvoj narednoj prvenstvenoj
utakmici.
Igrač koji dobije tri javne opomene na kup utakmicama izdržava automatsku kaznu
zabrane igranja jedne utakmice samo na prvoj narednoj kup utakmici.
Bravo za dečke, odličan rezultat za uzvrat. Ali nema opuštanja ni pomišljanja da smo već osvojili. Ima se još uzvrat odigrati i trebamo to maksimalno odradit kod kuće pred punom Pecarom da proslavimo uspješan kraj sezone koja nije nimalo obećavala.
Što se tiče utakmice, opet se pokazalo da nam igra s trojicom pozadi odgovara. Trojka Bralić-Pandža-Joja funkcionira savršeno i kad se doda motivacija kao što nas krasi u kupu, onda nam protivnici jako jako teško stvaraju prilike. Prema naprid smo imali još dosta situacija koje smo uz malo mirnoće, finoće u potezu mogli puno bolje riješiti pa riješiti pobjednika već u prvoj utakmici. Ali nema veze, grijota bi bilo išta zamjerati momcima nakon ovakvog rezultata.
Joja se preporodio, na ovoj poziciji igra fenomenalno cilu ovu polusezonu. Sigurno među top 3 naša igrača ove sezone. Svaka čast momčino. Općenito sam primjetio kako naši igraju muški, s mudima, sve ove kup utakmice. To je nešto bez čega u bh-nogometu ne možeš.
Nadam se da će Waga i Dino biti spremni za uzvrat, da imamo još koju opciju. Ajmo svi skupa zakucati Pecaru sljedeću srijedu i onda slavlje premještamo na most.
SAMO JEDNO IME ŠIROKI!!!
Što se tiče utakmice, opet se pokazalo da nam igra s trojicom pozadi odgovara. Trojka Bralić-Pandža-Joja funkcionira savršeno i kad se doda motivacija kao što nas krasi u kupu, onda nam protivnici jako jako teško stvaraju prilike. Prema naprid smo imali još dosta situacija koje smo uz malo mirnoće, finoće u potezu mogli puno bolje riješiti pa riješiti pobjednika već u prvoj utakmici. Ali nema veze, grijota bi bilo išta zamjerati momcima nakon ovakvog rezultata.
Joja se preporodio, na ovoj poziciji igra fenomenalno cilu ovu polusezonu. Sigurno među top 3 naša igrača ove sezone. Svaka čast momčino. Općenito sam primjetio kako naši igraju muški, s mudima, sve ove kup utakmice. To je nešto bez čega u bh-nogometu ne možeš.
Nadam se da će Waga i Dino biti spremni za uzvrat, da imamo još koju opciju. Ajmo svi skupa zakucati Pecaru sljedeću srijedu i onda slavlje premještamo na most.
SAMO JEDNO IME ŠIROKI!!!
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Šta reći posle onakve utakmice.
Ostavili smo Sarajevo prakticki bez sanse. Zasluge zbog toga idu vecinom Sablicu koji je postavio sjajnu formaciju otkad je dosao. Stojimo cvrsto i rijetko ko moze probit stoperski trojac. Corluka je dobio samopouzdanje i igra ko lav. Loncar jucer ponajbolji igrac na terenu uz Joju. Samo me muci taj Cabraja. Bez imalo rasprave on je igracina i iznad je ove lige bar za 2 razine sto se tice tehnike, brzina, snage, svega sto jedan napadc treba. Ali taj decko ima ozbiljnih problema. Igra sam, ne primjecuje suigrace u boljim pozicijama, promasuje prilike. Ako ga Sablic dovede u red imamo odlicnog igraca.
Ali sve u svemu momci kapa do poda.
AJMO SAD NAKRCATI PECARU
KUP JE NAŠ!
Ostavili smo Sarajevo prakticki bez sanse. Zasluge zbog toga idu vecinom Sablicu koji je postavio sjajnu formaciju otkad je dosao. Stojimo cvrsto i rijetko ko moze probit stoperski trojac. Corluka je dobio samopouzdanje i igra ko lav. Loncar jucer ponajbolji igrac na terenu uz Joju. Samo me muci taj Cabraja. Bez imalo rasprave on je igracina i iznad je ove lige bar za 2 razine sto se tice tehnike, brzina, snage, svega sto jedan napadc treba. Ali taj decko ima ozbiljnih problema. Igra sam, ne primjecuje suigrace u boljim pozicijama, promasuje prilike. Ako ga Sablic dovede u red imamo odlicnog igraca.
Ali sve u svemu momci kapa do poda.
AJMO SAD NAKRCATI PECARU
KUP JE NAŠ!
EKONNP
Steta za Menala ako je istina da mu je ovo sinoc bio treci zuti... Nadam se da ce Dino biti spreman za srijedu
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Svaka čast dečki , čestitam! Nego , sutra nemojte izvoditi juniore , prejaki su za nas , dajte pionire da njih pokušamo dobiti...
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
[emoji23] [emoji23] [emoji23]flek1950 je napisao/la:Svaka čast dečki , čestitam! Nego , sutra nemojte izvoditi juniore , prejaki su za nas , dajte pionire da njih pokušamo dobiti...
EKONNP
Trenutno korisnika/ca: zivimzaosjecaje i 20 gostiju.