Idi u wc povrati , bit ce ti lakse, prestat ce ti muka bitiTobeYarabi je napisao/la:Da imate veci stadion mozda bi se i vas nekad moglo ovoliko skupiti. Npr lad igrate europske utakmice bilo bi vas skoro ko nas protiv neke tamo listiceMedikament je napisao/la:koga lažeš ba![]()
ostavili ste prazan prostor da se preko povuče šetalica i da se raširite
znao sam da je ovaj mortem lažov i petljanac, ali da je ovoliki da povrijeđenog momka koristi da bi prikrio to da su ovi debili, e tome se nisam nado![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
- Medikament
- Kontakt:
kino grupa umjesto kartona koristila listove novina. izgleda da su od jednog avaza napravili koreografiju
koreografija za marku 
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I meni je bilo cudno dok nisam vidio, skontao sam sad da sam pogrijesio ali sam prvo na to pomislio jer je isto ovako bilo proslu utakmicu kad je policija ogradila ovaj isti dio. Do mene je, fulio sam. Bagrcavi takve rijeci mozes svojoj seljackoj porodici prosipati koja te dovela iz Goražda. Jos jednom, moja greska.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A sjecam se ja tog cobanceta..MortemHz je napisao/la:I meni je bilo cudno dok nisam vidio, skontao sam sad da sam pogrijesio ali sam prvo na to pomislio jer je isto ovako bilo proslu utakmicu kad je policija ogradila ovaj isti dio. Do mene je, fulio sam. Bagrcavi takve rijeci mozes svojoj seljackoj porodici prosipati koja te dovela iz Goražda. Jos jednom, moja greska.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pa uradite nešto pi.zda mu materina jel treba da još neko nastrada
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Medikament
- Kontakt:
provaljen si petljanac
a to što misliš da me vrijeđa jer pišeš da sam iz goražda je tvoja stvar. osim što si lažov, još si i papak 
pitaju se pravi navijači...
pitaju se pravi navijači...
Sto je Pavlovic vratio ruku prema sebi kod gola?
sloboda72 je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la:
- MocMahale444
Jedini koji priznaTobeYarabi je napisao/la:Bilo nas je veceras malo
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- TobeYarabi
- Kontakt:
Ako si ikad bio na grbavici onda znas da ovo raje nebi moglo stati na taj stadionscootzzZzTM87 je napisao/la:Idi u wc povrati , bit ce ti lakse, prestat ce ti muka bitiTobeYarabi je napisao/la:Da imate veci stadion mozda bi se i vas nekad moglo ovoliko skupiti. Npr lad igrate europske utakmice bilo bi vas skoro ko nas protiv neke tamo listiceMedikament je napisao/la:koga lažeš ba![]()
znao sam da je ovaj mortem lažov i petljanac, ali da je ovoliki da povrijeđenog momka koristi da bi prikrio to da su ovi debili, e tome se nisam nado![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Niko da pohvali europsko navijanje.
Rigoletto je napisao/la:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Strasno su navijali danas
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la: Ako si ikad bio na grbavici onda znas da ovo raje nebi moglo stati na taj stadion
Sve sam vidio ali da ih ovako namaraju na njihovom terenu,neznam prepali se garant,au ja zaboravio pa pola tima iz Slobodanke zato su dobili maru,izvinjavam se greska,ali opet dozvolit onakve batine,mara ih Menalo 17 mu godina,sta ste dozvolili stvarno,sto neigra Said aga pasalovic.Opet moramo uzet titulu na kosevu,koja je to 2 ,au boli.
- Medikament
- Kontakt:

sloboda72 je napisao/la:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Yebo ga kup! Treba ga ugasiti!
- elamalakia
- Kontakt:
Medikament je napisao/la:koga lažeš ba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- katzenbrummen
- Kontakt:
@Tobesto? jel se pise naj veci ili najveci??
Ti si bas prava tragikomedija. Sad u potpunosti shvatam sto te raja ne shvata ozbiljno.
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
Rigoletto je napisao/la:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.