Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
Alves ce u finalu zabit hat trick 
Patetika na najjace.Lillard je napisao/la:Btw možete se vi madridisti sprdat, ali ovo što Atletico ima ja bi dao gu.zice da Barcelona ima. Ovo su navijači, umjesto da su sj.ebani do bola, oni pjevaju i podržavaju momčad do kraja, nema zvižduka, nema ničega.
Naravno da je bolje navijanje kad su manji klub i ne cine im turisti pola publice na stadionu kao kod svih vecih klubova, vjerojatno su im i cijene puno pristupacnije za obicnu radnu klasu (oni i jesu najveci fanatici).
I Perez je potirao one Realove fanitike jer su imali fosta fasista, prije je bilo puno bolje navijanje.
Ni meni se to ne svida ali jbg tako je u modernom nogometu, mada u slucaju Reala mi se cini da ide na bolje
Kralju, nisu turisti zviždali Ronaldu. Tolikoandro234 je napisao/la:Patetika na najjace.Lillard je napisao/la:Btw možete se vi madridisti sprdat, ali ovo što Atletico ima ja bi dao gu.zice da Barcelona ima. Ovo su navijači, umjesto da su sj.ebani do bola, oni pjevaju i podržavaju momčad do kraja, nema zvižduka, nema ničega.
Naravno da je bolje navijanje kad su manji klub i ne cine im turisti pola publice na stadionu kao kod svih vecih klubova, vjerojatno su im i cijene puno pristupacnije za obicnu radnu klasu (oni i jesu najveci fanatici).
I Perez je potirao one Realove fanitike jer su imali fosta fasista, prije je bilo puno bolje navijanje.
Ni meni se to ne svida ali jbg tako je u modernom nogometu, mada u slucaju Reala mi se cini da ide na bolje
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I treba zvizdati. Niko veci od kluba. Sve po zasluzi.
Nad tobom sunce najljepše sja
Cristiano to Torres during the Match!
Words of Cristiano Ronaldo to Fernando Torres: "Like Man United over Liverpool, Real always over Atleti."(COPE)
Najveći uspjeh Uniteda u Evropi otkad je Ronaldo otišao.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Cuj Rona zasluzio da mu zvizde 
Poslije nekih utakmica i poteza normalno da jeste. Sve u svemu najveci ikada, ali to ne znaci da mu treba aplaudirati nakon retardiranih poteza i utakmica preko qurcaBlejzer10 je napisao/la:Cuj Rona zasluzio da mu zvizde
Nad tobom sunce najljepše sja
Benzema i Isco veceras pokazali svu raskoš svog talenta.
Otjerati velsku ublehu mada bi mi bilo drago da ga u finalu zavuče iz slobodnog na svom pašnjaku.
Otjerati velsku ublehu mada bi mi bilo drago da ga u finalu zavuče iz slobodnog na svom pašnjaku.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Standard najvećeg kluba na svijetu. I Raulu su zviždali.Blejzer10 je napisao/la:Cuj Rona zasluzio da mu zvizde
Čak je sličan omjer u korist Juvea bio i u anketi 2015. godine. Sve glatko ide ka novom pushingu. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kawhi je napisao/la:Standard najvećeg kluba na svijetu. I Raulu su zviždali.Blejzer10 je napisao/la:Cuj Rona zasluzio da mu zvizde
I Ikera otjerali, đubrad
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Feldmarschall
- Kontakt:
E neka se neko i ovoga sjetio.Kawhi je napisao/la:Karim Benzema Karim Benzema Karim Benzema Zinedin Zidan
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nekako mi je tesko povjerovati da mu je bas to rekao. Sta mu je Torres odgovorio?Kawhi je napisao/la:Cristiano to Torres during the Match!
Words of Cristiano Ronaldo to Fernando Torres: "Like Man United over Liverpool, Real always over Atleti."(COPE)
Que?
Zamisli igras polufinale LP i pridje ti neki portugalac i nesto trabunja o Man Unitedu i Liverpoolu.
Samo ono jedno finale 2011. godineKawhi je napisao/la:Cristiano to Torres during the Match!
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Feldmarschall je napisao/la:E neka se neko i ovoga sjetio.Kawhi je napisao/la:Karim Benzema Karim Benzema Karim Benzema Zinedin Zidan![]()
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Samo je budala i navijač Juventusa mogao vjerovati da će onakva Barca ispustiti Klempu 2015-temessilla je napisao/la:Čak je sličan omjer u korist Juvea bio i u anketi 2015. godine. Sve glatko ide ka novom pushingu.
Po meni puno je manja razlika u kvaliteti između dva tima sada nego prije dvije godine.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Haj ne s.eri, ako je iko zasluzio da mu ne zvizde je Rona.Kawhi je napisao/la:Standard najvećeg kluba na svijetu. I Raulu su zviždali.Blejzer10 je napisao/la:Cuj Rona zasluzio da mu zvizde
i Eder
Zamisli zvizdati svojim igracima kod 0-1 za Bayern. Glupsoni
Svako je zaslužio da mu zvižde.Blejzer10 je napisao/la:Haj ne s.eri, ako je iko zasluzio da mu ne zvizde je Rona.Kawhi je napisao/la:Standard najvećeg kluba na svijetu. I Raulu su zviždali.Blejzer10 je napisao/la:Cuj Rona zasluzio da mu zvizde
i Eder
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.