presarano i istom mjerom vraceno !saninhz87 je napisao/la:eno saraju onaj grafit ultras na mojmilu ja kad sam prosao bili presarali ono ultras i napisali manijaci
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Re: FK Sarajevo
Vi sto raspravljate o navijanju dogovori te se brate da kupite aparat za mjerenje jacine zvuka,pa eno vam Miljacka vi sa jedne ovi drugi sa druge obale navijajte i derite se koliko hocete.Ko pobjedi taj je bolji,a forume ostavite nama da normalno polemisemo bez svadja i uvreda o fudbalu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Sledeća tekma protiv Čelika koji nam svake godine posluži za nabijanje gol-razlike, tako će nadam se biti i ove godine
Sad realno, mislim da je Čelik jači od Slobode i da neće biti nimalo lagano doći do pobjede, a u našu korist ide (nadam se) otvorena igra Zeničana .
I još da dodam poslije rata na Koševu 15 tekmi 13 pobjeda Saraejva i 2 remija tako da....

Sad realno, mislim da je Čelik jači od Slobode i da neće biti nimalo lagano doći do pobjede, a u našu korist ide (nadam se) otvorena igra Zeničana .
I još da dodam poslije rata na Koševu 15 tekmi 13 pobjeda Saraejva i 2 remija tako da....

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
S tim da robija najavljuje oko 1200 ljudi ..
Svi na sjever braćo po boji , mi možemo mi hoćemo ..
18.08.2010 ( 21:00) .
SAMO TEBE LUDO VOLIM I BODRIM !
Svi na sjever naravno,a to da ce ih doci 1200 mozes macku o rep.ako ih dodje i 200 dobro je.......A nase je da bodrimo u srijedu svoje ljubimce i da ih podrzimo ka novoj pobjedi i nadam se seriji uspjesnih rezultata.Respektiva je napisao/la:S tim da robija najavljuje oko 1200 ljudi ..
jeste li se to prepali da cemo vas brojcano nadjacati na domacem stadionu ?Respektiva je napisao/la:S tim da robija najavljuje oko 1200 ljudi ..

Gdje si dobio taj info za 1200 ljudi ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
fksinfo,al' nisu to morali iznjeti ovdjeavenija je napisao/la:jeste li se to prepali da cemo vas brojcano nadjacati na domacem stadionu ?Respektiva je napisao/la:S tim da robija najavljuje oko 1200 ljudi ..
SAMO TEBE LUDO VOLIM I BODRIM !![]()
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Kojasevic,odakle je on dosao u Sarajevo?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
IZ Zete,a igrao jos za FK Decici i Jagiellonia Białystok iz PoljskeDevil je napisao/la:Kojasevic,odakle je on dosao u Sarajevo?

vi nas ne mozete nadjacati na bilinom polju, a kamoli na Kosevu to je vec naucna fantastikaavenija je napisao/la:jeste li se to prepali da cemo vas brojcano nadjacati na domacem stadionu ?Respektiva je napisao/la:S tim da robija najavljuje oko 1200 ljudi ..

Mislim da je jednom iz Zenice na Kosevo otislo oko 6 autobusa Robijasa.
- Urban Batalion
- Kontakt:
To je u vrh glave 320 sto i nije tako puno.Dodje njih puno privatnim autima.Fukara je u Mostar one godine otislo 11 busova.Dongle je napisao/la:Mislim da je jednom iz Zenice na Kosevo otislo oko 6 autobusa Robijasa.

Ma bice super derbi, navijam za Celik ali neka bolji pobijedi.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
koliko god da nas dodje navijamo cijelu tekmu i morat cete se potruditi da nas nadglasate 

evo opet pocelo o navijacima,pozivam administraciju da ovo sasjece u korjenu jer meni je admin zaprijetio banom ako se i rijec progovori o navijacimaaguero88_ je napisao/la:koliko god da nas dodje navijamo cijelu tekmu i morat cete se potruditi da nas nadglasate

pa ne razumijem sta je ovdje loseHairlija je napisao/la:evo opet pocelo o navijacima,pozivam administraciju da ovo sasjece u korjenu jer meni je admin zaprijetio banom ako se i rijec progovori o navijacimaaguero88_ je napisao/la:koliko god da nas dodje navijamo cijelu tekmu i morat cete se potruditi da nas nadglasate

- admir_ze1982
- Kontakt:
Opcenito se slazem da je tesko da vas bilo tko nadjaca na Kosevu, ali isto tako realno gledajuci imali ste dobrih i to jako dobrih gostovanja u Zenici, sad da li ste uspjeli nadglasati Robijase, hm ne bih se bas slozio da jeste...aS_Roma je napisao/la:vi nas ne mozete nadjacati na bilinom polju, a kamoli na Kosevu to je vec naucna fantastikaavenija je napisao/la:jeste li se to prepali da cemo vas brojcano nadjacati na domacem stadionu ?Respektiva je napisao/la:S tim da robija najavljuje oko 1200 ljudi ..
Sto se tice autobusa, vjeruj da se ja licno sjecam kada je islo 9 autobusa, cini mi se u sezoni 2001/02...
Generalno mislim da sem prosle sezone kada smo mi bili u bojkotu na Kosevu nas nikada nije bilo ispod 250, a ne da nas je bilo max 200, kako ti kazes...
Trebamo biti objektivni to sto cu ja mrziti nekoga en znaci da time vise volim svoj klub, svoj klub volim tako sto ga pratim, bodrim, i cinim sve sto mogu pozitivno za svoj klub, a ne sto mrzim Manijake, Horde, RA ili sta ti ja znam...
Lijep pozdrav, i nadam se da ce mo i mi i vi zajedno u srijedu da napravimo vrhunski ambijent, i da ce mo da uzivamo u odlicnoj utakmici ...pa ko se izbori za bod-ove
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
mislim da su manjaci rekorderi u nasoj ligi sto se tice posjete jednoj gostujucoj utakmici, kad je zeljo igao sa sirokim brijegom trebala nam pobjeda za titulu ja mislim 3000 ljudi je bilo u sirokom ako ne i vise, ispravite me ako grijesim
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Sto se mene tice mozemo do sutra al' admini nedaju nikakvu navijacu temu!
NAZALOST
PS:imam snimak sa vase tribine gdje se uopste necujete samo se sjever ori
NAZALOST

PS:imam snimak sa vase tribine gdje se uopste necujete samo se sjever ori

a sta ces, to nigdje u svijetu nema, da se prica o fudbalu a da se ne prica o navijacima jer je to sve zajedno 1 cjelina, to je isto koda bi bila tema film, a da se ne smije pricati o glumcima (?!) nidje veze... normalno sve dok ne pocne vrijedjanje, a sinoc nije bilo vrijedjanja i normalno smo malo popricali o navijacima i pitari stavili svoj neki klip koji se cak 3 puta citirao, i ja postavio neka 2 od Manijaka i dodje pametni admin i meni da banaguero88_ je napisao/la:pa ne razumijem sta je ovdje loseHairlija je napisao/la:evo opet pocelo o navijacima,pozivam administraciju da ovo sasjece u korjenu jer meni je admin zaprijetio banom ako se i rijec progovori o navijacimaaguero88_ je napisao/la:koliko god da nas dodje navijamo cijelu tekmu i morat cete se potruditi da nas nadglasatepsovka mozda neka ima? prozivanje ili sta vec?

VAS NACIN ZIVOTA NAVIJACKA SRAMOTA !
istina, rekord gostujucih navijaca na jednoj tekmi je upravo taj, u sezoni 2002/2003 kada je bilo oko 2500 Manijaka u Sirokom.tm87gigo je napisao/la:mislim da su manjaci rekorderi u nasoj ligi sto se tice posjete jednoj gostujucoj utakmici, kad je zeljo igao sa sirokim brijegom trebala nam pobjeda za titulu ja mislim 3000 ljudi je bilo u sirokom ako ne i vise, ispravite me ako grijesim
[youtube][/youtube]
VAS NACIN ZIVOTA NAVIJACKA SRAMOTA !
Trenutno korisnika/ca: benko21, Google Adsense [Bot], HordeSaSjevera, johntravolta123, jurisicduska, mire971, n0dix, Pena, perodeformero, senad82, ubipara i 121 gost.