teren je oranica i to ona zescaArsenalisation je napisao/la:kako da stavim sliku ovdje...
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- bilino polje
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
samo celik ale samo celik ale
- Arsenalisation
- Kontakt:
kako da stavim sliku ovdje---haha...jermoram na neki uploader ili direktno imam jednu sila sliku od vas bgmbilino polje je napisao/la:teren je oranica i to ona zescaArsenalisation je napisao/la:kako da stavim sliku ovdje...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- bilino polje
- Kontakt:
- bilino polje
- Kontakt:
- Arsenalisation
- Kontakt:
hebo ga ti pitam kako cu postavit ti meni smaji dimenzije...bilino polje je napisao/la:jarane smanji dimenzije slike
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Ma sto se tiče terena,presađeno busjenje pa sad se trava još nije adapitrala kako treba,nije valjda bilo dovoljno kiše.Mislim da ce biti bolje za koji dan ako padne kiša.Trava malo ožutila i tako to.adnanhz je napisao/la:Jesam se nasmijao cuj o cemu vi raspravljate jel bus mali il velikir_emir je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la: ma smiješan bus,piše na njemu nešto "prijevoz u Neum" mali bus onaj što ide po gradu i nije bila harmonika![]()
![]()
nego da pitam sta se ovo zale zenicani na teren zar niste spominjali da ste radili teren pred pocetak sezone il je to neka taktika vasa da imate los teren
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
http://tinypic.com/Arsenalisation je napisao/la:hebo ga ti pitam kako cu postavit ti meni smaji dimenzije...bilino polje je napisao/la:jarane smanji dimenzije slike
ovde uploaduj
1947!
- Urban Batalion
- Kontakt:
Vodja vam je kralj.bilino polje je napisao/la:
U kadru graff CUBE, jes se prosirio .
Malo je jbg 1 bus.Blizu su Banovici.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ovaj zid okolo je pun graffita...a našo se i CUBE....Urban Batalion je napisao/la:Vodja vam je kralj.bilino polje je napisao/la:![]()
U kadru graff CUBE, jes se prosirio .![]()
Malo je jbg 1 bus.Blizu su Banovici.
1947!
Grafiti?Brojnost?,joj sta vas muci,dajte se malo okrenite i pisite sta to ne stima kod vas,ovo je vec zabrinjavajuce,jos jedan ovakav kiks kod kuce i slobodno otpisite premijerku,mjenjajte odmah dok je vrijeme igrace,upravu,trenera ili sta vec stoji iza toga ,ovako zali truda i ulaska u PL.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ovi ljudi u upravi sto su,ne samo klub da hebu nego i Rudnik Mrkog Uglja Banovići.Gotov je propao.Dakle nema RUDNIKA,nema BANOVIĆAŽbljohar je napisao/la:Grafiti?Brojnost?,joj sta vas muci,dajte se malo okrenite i pisite sta to ne stima kod vas,ovo je vec zabrinjavajuce,jos jedan ovakav kiks kod kuce i slobodno otpisite premijerku,mjenjajte odmah dok je vrijeme igrace,upravu,trenera ili sta vec stoji iza toga ,ovako zali truda i ulaska u PL.
1947!
Ljumani_Banovici je napisao/la:Ovi ljudi u upravi sto su,ne samo klub da hebu nego i Rudnik Mrkog Uglja Banovići.Gotov je propao.Dakle nema RUDNIKA,nema BANOVIĆAŽbljohar je napisao/la:Grafiti?Brojnost?,joj sta vas muci,dajte se malo okrenite i pisite sta to ne stima kod vas,ovo je vec zabrinjavajuce,jos jedan ovakav kiks kod kuce i slobodno otpisite premijerku,mjenjajte odmah dok je vrijeme igrace,upravu,trenera ili sta vec stoji iza toga ,ovako zali truda i ulaska u PL.
dječak ne lupaj gluposti...kako moze jedan klub upropastiti firmu koja je 10 puta vrijednija od njega.
Ja kako sam cuo da rudnik dobro stoji,a i klub zavisi od njega,ako sam u krivu ispravite me,ovo nije svjeza informacija, ali sam bio prije 3-4 mjeseca u Banovicima i cuo sam da dobro stojite da je rudnik jaki.Ljumani_Banovici je napisao/la:Ovi ljudi u upravi sto su,ne samo klub da hebu nego i Rudnik Mrkog Uglja Banovići.Gotov je propao.Dakle nema RUDNIKA,nema BANOVIĆAŽbljohar je napisao/la:Grafiti?Brojnost?,joj sta vas muci,dajte se malo okrenite i pisite sta to ne stima kod vas,ovo je vec zabrinjavajuce,jos jedan ovakav kiks kod kuce i slobodno otpisite premijerku,mjenjajte odmah dok je vrijeme igrace,upravu,trenera ili sta vec stoji iza toga ,ovako zali truda i ulaska u PL.
Rudnik je snaga,super firma.super plate,na vrijeme,nema nikavih sranja po radnike u planu rudnika je da prave termolelektranu,fabriku cementa i gipsa,to ce ga još ojačati.Generalni je sponzor kluba.Žbljohar je napisao/la:Ja kako sam cuo da rudnik dobro stoji,a i klub zavisi od njega,ako sam u krivu ispravite me,ovo nije svjeza informacija, ali sam bio prije 3-4 mjeseca u Banovicima i cuo sam da dobro stojite da je rudnik jaki.Ljumani_Banovici je napisao/la:Ovi ljudi u upravi sto su,ne samo klub da hebu nego i Rudnik Mrkog Uglja Banovići.Gotov je propao.Dakle nema RUDNIKA,nema BANOVIĆAŽbljohar je napisao/la:Grafiti?Brojnost?,joj sta vas muci,dajte se malo okrenite i pisite sta to ne stima kod vas,ovo je vec zabrinjavajuce,jos jedan ovakav kiks kod kuce i slobodno otpisite premijerku,mjenjajte odmah dok je vrijeme igrace,upravu,trenera ili sta vec stoji iza toga ,ovako zali truda i ulaska u PL.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
dobro necemo o nasim problemima pisati ovdje....RMU je najjaci i gotova priča....ha yar_emir je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:Ovi ljudi u upravi sto su,ne samo klub da hebu nego i Rudnik Mrkog Uglja Banovići.Gotov je propao.Dakle nema RUDNIKA,nema BANOVIĆAŽbljohar je napisao/la:Grafiti?Brojnost?,joj sta vas muci,dajte se malo okrenite i pisite sta to ne stima kod vas,ovo je vec zabrinjavajuce,jos jedan ovakav kiks kod kuce i slobodno otpisite premijerku,mjenjajte odmah dok je vrijeme igrace,upravu,trenera ili sta vec stoji iza toga ,ovako zali truda i ulaska u PL.
dječak ne lupaj gluposti...kako moze jedan klub upropastiti firmu koja je 10 puta vrijednija od njega.
1947!
- bilino polje
- Kontakt:
jesteli dosli sebi vidjecete sutra koliko ste imali srece kad sarajevo bubnemo
samo celik ale samo celik ale
hahahahaha bubno je tebi smog u glavu pa svasta pricasbilino polje je napisao/la:jesteli dosli sebi vidjecete sutra koliko ste imali srece kad sarajevo bubnemo
- Arsenalisation
- Kontakt:
kako cete bolan bubnut sarajevo ako jednu buducnost niste dobili koja je igrala ispod svog nivoa i opet vas do 70.min razvalila u svakom pogledu(onda su se poceli valjat,nisu imali snagebilino polje je napisao/la:jesteli dosli sebi vidjecete sutra koliko ste imali srece kad sarajevo bubnemo
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
2 igrača pod inekcijama igrala..2 igrača po 40 godina...Arsenalisation je napisao/la:kako cete bolan bubnut sarajevo ako jednu buducnost niste dobili koja je igrala ispod svog nivoa i opet vas do 70.min razvalila u svakom pogledu(onda su se poceli valjat,nisu imali snagebilino polje je napisao/la:jesteli dosli sebi vidjecete sutra koliko ste imali srece kad sarajevo bubnemo)...
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Imenovan je novi direktor FK Budućnost Sead Avdić, dok je bivši direktor Fuad Mujić dobio funkciju sportskog direktora. Novi predsjednik skupštine je Mirsad Kukić, a podpredsjednik Nevad Ikanović. Do promjena je došlo i u sastavu Upavnog odbora, gdje je na mjesto člana Upravnog odbora, nakon usvojene ostavke Rasima Lapandića, imenovan Abdurahman Hodžić.
1947!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.