FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 10 maj 2017, 23:41

zagorski je napisao/la:Po svemu sudeci i ova sezona je fakticki zavrsena. Izborili smo Evropu tako da se moze reci da smo ostvarili napredak u odnosu na proslu sezonu.
Pravo pitanje je sta i kako dalje,odnosno to je pitanje koje najvise zanima nas navijace,a kakav ce nam odgovor prirediti iz uprave vidjecemo.
Ja bi halalio sve da izgubimo do kraja pod uslovom da ce se nesto poceti mijenjati nabolje,npr.: da se ozbiljnije i sistematicnije radi u akademiji uz dovodenje kvalitetnih trenera;da se dovede kvalitetan i strucan trener 1. Tima sa dugorocnom vizijom i planom; da uprava obezbjedi uslove za dovodenje pojacanja itd.
Druga mogucnost je da se nastavi raditi ad-hoc kao i sada sto rade,dakle klub ce onako formalno funkcionisati,takmiciti se,mozda bljesne i neki instant rezultat na taj nacin,ali dugorocno nam samo produzava nerviranje i tavorenje u prosjecnosti PL BiH.
Ja nesto nisam optimista.
Ja ne vidim nikakav ama baš nikakav niti cilj niti plan za neki dugoročni period... niti bilo šta što bi moglo ukazati na neke pozitivne promjene u skorije vrijeme. Mijenjanje trenera na kraju sezone bilo bi ravno samoubistvu... u akademiji se radi dovoljno ozbiljno i kvalitetno, to se vidi po rezultatima i po broju naših igrača u mladjim selekcijama, problem je što ne dobijaju priliku i pozive u prvi tim... a to je opet do stručnog štaba koji se neće mijenjati sigurno...Tako da sve ideš u krug iz sezone u sezonu i zaista ne vidim neki plan i cilj za napredak na sportskom segmentu... :thumbdown:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 maj 2017, 23:43

Sudija je presudijo kup i prvenstvo. Ako ce mo posteno u zadnjih 10 sezona se nije desilo da sudija direktno svoim namjernim greskama donese titulu prvaka kao i kup bih.

Penal pod bjelim brijegom cist za zrinjski nije dosuden
Penal na grbavici za nas nije dosuden

Penal na kosevu zanas nije dosuden ubjeden sam da je bio penal i da smo dali go da bi i osvoili kup.

Sudije savez lopovi,ko ih branio **** im pusio

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 10 maj 2017, 23:46

Pitar6785 je napisao/la:Sudija je presudijo kup i prvenstvo. Ako ce mo posteno u zadnjih 10 sezona se nije desilo da sudija direktno svoim namjernim greskama donese titulu prvaka kao i kup bih.

Penal pod bjelim brijegom cist za zrinjski nije dosuden
Penal na grbavici za nas nije dosuden

Penal na kosevu zanas nije dosuden ubjeden sam da je bio penal i da smo dali go da bi i osvoili kup.

Sudije savez lopovi,ko ih branio **** im pusio
Nismo ga osvojili ali nismo ni izgubili jos uvijek
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 10 maj 2017, 23:53

miky_hz je napisao/la:Zao mi momka,na pogresne je podigao ton,dobro je prosao sto se ispario u vakat.Nadam se da ce u medjuvremenu izgladiti ono,jos treba momak da strahuje dali i kad ce doci na tekmu.Valjda se nadje neki mirdzija izmedju kao posrednik,da objasni ovima da je momak ok

Iz danasnje tekme pohvale za Kovacevica koji je najbolji bio,Radovac i drugi ulazak pokazuje da je u zivotu jos,pored ovakvih nasih veznih koji nisu vezni,trebao bi i pocinjati lagano.

Penal je bio,a to je na terenu Pandza odmah rekao a
Ahmetovicu,pa ovaj prilazio Valjicu i govorio eto kao pitaj ga jel faul bio.

Vjerujem ja jos u u kup,imam puno upitnika za ovu utakmicu,ali necu da vjerujem u to.

Sretno nam u revansu.
Bio sam na zapadu sta je to na istoku bilo? Može i u pp
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

oldtown1990
Kontakt:

Post Postao/la oldtown1990 » 11 maj 2017, 00:17

Najjaci lik trenutno u FK Sarajevo je Said, cojk 'ladno uzima bar 10 milja mjesecno i trlja muda na klupi ili tribinama.

Ne kontam sta se desava s njim, jel se povrijedio ponovo ili sta? Ako nije spreman za bar 15min po tekmi onda ne znam za sta je spreman.. Jel trenira uopste, tu neku povredu je imao davno davno, nije moguce za toliko mjeseci da kroz treninge nije usao u tu neku formu da bar 15min moze odigrat, ako nije onda sigurno i ne trenira kako treba-zasto ga ne suspenduju zbog nezalaganja?

Najveca misterija trenutnog Sarajeva je Said i njegov status.

O danasnjoj igri ne treba trositi rijeci, ne znaju akcije izvesti, sve sami amateri, mi smo kao nesto napredovali od dolaska Tana ali u onom najbitnijem segmentu smo jedna velika 0, sta ce nam akademija, sta ce nam trening centar, sta ce nam taj stadion novi koji se spominje kad prva ekipa igra ko qurac, patnja ih gledati, ne znaju akcije smisliti! Najgore sto igraci nisu krivi sto ne znaju, krivi su oni koji su smatrali da oni znaju i koji su ih doveli tu gdje jesu. I dalje mi nije jasno kako sa ovakvim igrackim odnosno neigrackim kadrom smo dosli do situacije da se borimo za ta dva trofeja. Nek nam je Bog na pomoci u Europskim utakmicama.
Zadnja izmjena: oldtown1990, dana/u 11 maj 2017, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 maj 2017, 00:18

slika

Raja masovno kladaru igra. Svi se hvale namjesteno, tacno me tjera sa tribine. :roll:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 maj 2017, 00:19

Sarajlijica1946 je napisao/la:slika

Raja masovno kladaru igra. Svi se hvale namjesteno, tacno me tjera sa tribine. :roll:
Pa igra jer je odlicna kvota bila na njih a mi losi, ljudi ponizili zelju, Zrinjskog lagano i eto i nas dobise
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 11 maj 2017, 00:23

a i jesmo se ko neke hinje provukli do finala. Bratstvo, Kozara, Travnik, Mladost, sve vrhunske ekipe. I opet smo se i s njima mučili. Et valjda nam proradi u revansu, ta dobra igra u gostima..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 maj 2017, 00:29

Danas nista nije stimalo , pa nije ni borbe bilo . lose skroz . valjda bude bolje volim te Sarajevo

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 11 maj 2017, 00:34

Od pocetka polusezone su mi jasni i Čalini i limiti ekipe, ne očekujem da gledam nikakvu barcelonu na Kosevu, ali stalno se covjek iznenadi koliko su pojedinci ograniceni :roll:
Ne mogu da razumijem kako je moguce ovako ocajno i pick.asto odigrati prakticki jednu od kljucnih utakmica u sezoni :puke:

A ne mogu vala da razumijem ni sebe i dokad cu se nadati da ce ovo krenuti bar malo naprijed :lol: :lol:

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 11 maj 2017, 00:39

Komplet liga nikad nije bila jadnija i laksa za osvojiti

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 11 maj 2017, 00:41

Ma da su se oni borili, da su letali po terenu, ne bi im niko ni mrvicu zamjerio. A problem je sto su oni totalno nezainteresovano izgledali, jedini, opet kazem, koji je na trenutke zaigrao da valja je Dulja. Lik trci nazad da pomogne odbrani... Zato mi nije ni zao sto nam nije sviran penal. I da jest bio i da nije, bas me ne zanima to, nisu ga zasluzili.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 maj 2017, 02:02

Bosna pobjedila favorita, zacugalo se poslije tekme, mjerica! :kafa: A bordo divEve treba neko vrijeme pustiti, da se mentalno odmorimo..
:kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

lolcina
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la lolcina » 11 maj 2017, 02:43

hrn je napisao/la:Komplet liga nikad nije bila jadnija i laksa za osvojiti
Kako za koga...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 11 maj 2017, 08:25

Limitirana ekipa kao i trener koji je iz ekipe izvukao maximum i kojem se jedino moze zamjeriti sto nema hrabrosti da pokusa nesta drugo(napasti kada ti druge nema).
Almir Bekic :bow: Ne znam da li kada citas forume ali ti si pravi lav, dogurao do Sarajeva i repke kao lik koji zapravo nema puno veze sa fudbalom!
Rijetko kojeg igraca sam vidio da odradi sve pogresno na jednoj tekmi ali bukvalno sve.
Sta reci za tekmu i ekipu u kojoj je najbolji utisak ostavio Radovac!?
Mislim da nijedan drugi trener ne bi napravio nista vise, s druge strane malo hrabrosti Cala ne bi naskodilo kada vidis da ne ide.
Said trenira ali ne igra??? U cemu je problem, taj zna toliko o fudbalu da je dovoljan da je na terenu i da ih dijeli, ne kontam..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 maj 2017, 08:47

Edituju se postovi o Saidu prevari, bravo moderator! ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 maj 2017, 08:59

joker90 je napisao/la:Edituju se postovi o Saidu prevari, bravo moderator! ;)
Davno smo rekli da na taj način nećemo vrijeđati naše igrače. Kritike jeste zaslužio ali pogrdne nazive ne. Uostalom najveću kritiku zaslužuju oni koji su ga doveli da smire navijače.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 maj 2017, 09:09

Jakupovic sudi revans :rol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 11 maj 2017, 09:27

miky_hz je napisao/la:Jakupovic sudi revans :rol:
Mi smo sebi najveci problem pa tek sudije. Igra na siguricu, strah od primanja pogodka, nabij loptu Crnkicu i Ahmetovicu pa ako sta urade urade. Na Kosevu ne mozemo meda jer nas ljudi stisnu, uzimaju nam loptu u nasoj polovici.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 maj 2017, 09:32

Jesmo li to unaprijed i za revanš odlučili da će nas sudija naguziti? :lol:
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 42 gosta.