znao sam da si zensko jebote, drago mi je sto imamo djevojku na forumu :kafa:SiamoNoi je napisao/la:To ću gledat tek kad se prestane snimat.Taman posla da krenem gledat seriju,a nije još završena.Chinaglia je napisao/la:lik iz GoTSiamoNoi je napisao/la:Tko je taj lik sa slike?
FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Kako žensko,sve koje znam gledaju čim izađe i onda mi placu kako moraju čekat nove epizode
Ovako se fino snimi sve i zavalim se i gledam ko čovjek.Ha ja.
kazes da si posla, znaci da si zensko i opet kazem, drago mi je sto si sa nama ovdje :thumbup:SiamoNoi je napisao/la:Taman posla da krenem gledat seriju,a nije još završena.
Koji si ti panjChinaglia je napisao/la:kazes da si posla, znaci da si zensko i opet kazem, drago mi je sto si sa nama ovdjeSiamoNoi je napisao/la:Taman posla da krenem gledat seriju,a nije još završena.
mislis najveca legenda podforuma Serie A :cool:
Yes How.Bilježim se sa štovanjem 
ne kontam to hrvatsko narjecje, pa ne znam dal je ovo uvreda ili komplimentSiamoNoi je napisao/la:Yes How.Bilježim se sa štovanjem :kafa:
daj na bosanski prevedi :kafa:
Ljubim rukeChinaglia je napisao/la:ne kontam to hrvatsko narjecje, pa ne znam dal je ovo uvreda ili komplimentSiamoNoi je napisao/la:Yes How.Bilježim se sa štovanjem
daj na bosanski prevedi
moram sada guglat to sto si pisao, ne vjerujem ti otkako si me nazvao panjem :kafa:
jel se tamo kaze purgerka ili purgerica
Chinaglia je napisao/la:moram sada guglat to sto si pisao, ne vjerujem ti otkako si me nazvao panjem
guglao sam, ako svecenik kaze to isto, onda je to nesto dobro, nece svecnik valjda vrijedjat, a ne znam ni dal im je sarkazam dozvoljen, u slucaju da se radi o sarkazmu :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
http://www.muzika.hr/clanak/26746/inter ... cunko.aspx
http://www.muzika.hr/clanak/26746/inter ... cunko.aspx
U ovom tekstu moguce je 
Majko moja ja kontam dosao Conte kad ono Chini@ kloc spama po temi.

Zajedno s ovom curicom.
Zajedno s ovom curicom.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Vidi Talijana sto se sad javljaju podržavajuci Piolija kao nije on ni malo kriv...kakav narod
According to the latest rumors from China, among the things that have been entrusted to the former sporting director at Roma and Palermo, is the management of the youth development department as well as transfers of both teams in China and Italy.

Vratio se Walter
GdS report that Inter and Roma have already started talks over defensive duo Antonio Rudiger and Kostas Manolas. It is understood that Rudiger is ahead of Manolas on Piero Ausilio’s defensive wishlist.
Inter are also making moves for Lyon’s Corentin Tolisso. Moreover, Inter are back in talks with PSG over Grzegorz Krychowiak.
Geoffrey Kondogbia, who continues to divide opinion amongst the Inter faithful could be part of the deal to secure the 27year old and return to his native France.
Inter are also making moves for Lyon’s Corentin Tolisso. Moreover, Inter are back in talks with PSG over Grzegorz Krychowiak.
Geoffrey Kondogbia, who continues to divide opinion amongst the Inter faithful could be part of the deal to secure the 27year old and return to his native France.
#SuningOUT
Meni je ovaj Rudiger malo precijenjen, zapravo od svih ovih stopera u Romi mi je najbolji Fazio i ove cijene od 40ak milja za Manolasa i Rudigera mi uopce nisu realne. Vise i od jednog i drugog mi se sviđa ona Alderweirelde iz Tottenhama koji se isto spominje kao potencijalno pojacanje.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- TheTruth34
- Kontakt:
Samo nek ne uzmu Manolasa, velika prevara, bolje i Rudiger, nego on
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
- IlCapitano
- Kontakt:
ESCLUSIVA TMW - Panchina Inter, #Sabatini pensa a #LuisEnrique: la situazione
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- zamorano1plus8
- Kontakt:
ja se uopste ne zamaram tim novinarskim glupostima ko dolazi ko odlazi...samo se na neke grohotom nasmijem... inter treba prvo da se rijesi nekih igraca i dovede trenera onda tek da kupuje igrace...pored vec ustanovljenog otpada iz ekipe od prvotimaca treba da se rijese medela, kondogbie i brozovica
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.