Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Manchester - Newcastle X2 (3.1)
Roddick - Stakhovsky 2 (4.1)
Germania Windeck - Bayern 2 (1.03)
Ubacih Bayerna jer moraju biti 3 para na tiketu.
Kvota 13.09
Uplata 5 KM
Sretno svima.
Kvota 13.09
Uplata 5 KM
Sretno svima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Otelul - Targu Mures X/1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Citizen-X
- Kontakt:
Ti mijenjaj nik u GhostbusterMonolog je napisao/la:Manchester - Newcastle X2 (3.1)
Kvota 13.09
Uplata 5 KM
Sretno svima.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A znam i ja da ću pasti samo Bayerna.Citizen-X je napisao/la:
Ti mijenjaj nik u Ghostbuster
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Citizen-X
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:A znam i ja da ću pasti samo Bayerna.Citizen-X je napisao/la:
Ti mijenjaj nik u Ghostbuster
samo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jbg, @jara moram mijenjati taktiku. Ne idu me ziceri i dobro razrađeni parovi(očigledno HIN ne razradim dobro), pa da probam na ovaj način. Btw, Roddick je bolestan a Stakhovsky ima najbolji return na Tour-u. Newcastle je prošlu utakmicu u Manchesteru remizir'o. Manchester igra, po svemu sudeći, bez Rooneya, a nema ni Ferdinanda. Očekujem i neko potcijenjivanje pa da pukne možda čak i 2.Citizen-X je napisao/la:
samo
- Citizen-X
- Kontakt:
20 zadnjih utakmica njukastl nije dobio mancester na old trafordu - a mozda si i u pravu ko zna - tako se ubijaju kladionicki milioni rusenjem statistike... ima logike....Monolog je napisao/la:Jbg, @jara moram mijenjati taktiku. Ne idu me ziceri i dobro razrađeni parovi(očigledno HIN ne razradim dobro), pa da probam na ovaj način. Btw, Roddick je bolestan a Stakhovsky ima najbolji return na Tour-u. Newcastle je prošlu utakmicu u Manchesteru remizir'o. Manchester igra, po svemu sudeći, bez Rooneya, a nema ni Ferdinanda. Očekujem i neko potcijenjivanje pa da pukne možda čak i 2.Citizen-X je napisao/la:
samo
za rodika znam trebalo bi probat
mancester njukastl - oba daju go 150%
a za inat cu odigrat bajern 1X da tu ne bi pao ti i to u singlu
Evo da se pokusa jos jedan Usti nad Labem - kec.
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 16 avg 2010, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Hodza mijenjaj te turke dok jos nije kasnohodža je napisao/la:Man. Utd. - Newcastle.....1.....1,35
Bursa - Konya.....1.....1,35
Aalen - Schalke.....2.....1,15
kvota : 2,10
![]()
nema potpisa
-
Vedran Bet
- Kontakt:
Manchester Utd-Newcastle 1; Bursaspor-Konyaspor 1X; Ramos-Vinolas A.-Marti J. 1 UKUPNA KVOTA 1,98
Možete me pratiti i na internetskoj društvenoj mreži www.facebook.com, gdje takodjer imam profil s nick-om Vedran Bet
Eh ovako imam na jednom listicu kvotu 5.47 i 12 parova je u igri, sve su ziceri pa vjerovatno ce neko kiksati zato hocu da igram sistem 10/12 i na 20 KM je dobitak 100 sto i nije lose. Sad me zanima ako i promasim 2 para a kvote su oko 1.20 jel se samo one podijele od dobitka il ide nekako drugacije, da ne bude na kraju dobitak manji od uplate to me brine 
HT 0:0 FT 1:0harry_90 je napisao/la:Otelul - Targu Mures X/1
Landskrona-Orgryte 2-3 gola
kako ti ovo pogadjasharry_90 je napisao/la:HT 0:0 FT 1:0harry_90 je napisao/la:Otelul - Targu Mures X/14.20
Landskrona-Orgryte 2-3 gola
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Ja sam ovog Otelula skinuo sa listića, nešto mi je bio šuhveli, al eto, opet dobi 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Citizen-X
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:Brno Boleslava - oba daju go - 100%
Usta nad Labom Teplice - 2/2 (ako realno gledamo) - ako gledam na to da su Cesi mufljuzi ko i mi onda se lako moze desit 1/0 - kvota 15.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bravo @jaruga, ja čekam još dvije. 
- Citizen-X
- Kontakt:
a eto namiris'o sam prevaru Brna... da ce pobijedit a bilo je i vrijeme....Monolog je napisao/la:Bravo @jaruga, ja čekam još dvije.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ide puno drugačije, vjeruj mi. Sve kombinacije na kojima si imao ta 2 para padaju u vodu. Dakle, taj sistem 10/12 ti ima 66 kombinacija, ukoliko prođeš svih 12 parova dobićeš 100 maraka(nekako mi je čudno da je obični tiket i sistem iste vrijednosti, jer bi sa uplatom od 20 KM na tu kvotu dobio 109). Helem, da ne duljim, ne vjerujem da ćeš biti u minusu, ali nećeš dobiti više od 40 maraka.master44 je napisao/la:Eh ovako imam na jednom listicu kvotu 5.47 i 12 parova je u igri, sve su ziceri pa vjerovatno ce neko kiksati zato hocu da igram sistem 10/12 i na 20 KM je dobitak 100 sto i nije lose. Sad me zanima ako i promasim 2 para a kvote su oko 1.20 jel se samo one podijele od dobitka il ide nekako drugacije, da ne bude na kraju dobitak manji od uplate to me brine
@Jara
Nek si i ti nešto proš'o. Jbt, samo ti, @Willy i ja padamo k'o kruške na kladionici. Ostali prolaze k'o pravi. Moramo podići našu statistiku, ha ya.
Hvala Monolog, na obicnom listicu je dobitak veci za oko 20 KM nego na sistemskom pa cu ga odigrati jer mislim da ce svi parovovi proci al eto za svaki slucaj da se osiguram , bice sutra listic postavljen dok ga uplatim 
@Monolog, ispravak krivog navoda, prolazim kroz pozitivan period, u zadnjih oko 20 dana bilo je 5-6 dobitaka. 
Ma nako isprobao dal ce proci,i proslo je.Jos da sam uplatio bilo bi dobro .CeMa je napisao/la:kako ti ovo pogadjasharry_90 je napisao/la:HT 0:0 FT 1:0harry_90 je napisao/la:Otelul - Targu Mures X/14.20
Landskrona-Orgryte 2-3 golada tebi vidovita dzemila ne dodje nesto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.