Ma šta ima veze, diskutujemo normalaMerhaba je napisao/la:Ma i moja je greska sto sam uopste poceo ovu raspravu , Bosna se vraca gdje joj je mjesto i prkosi svima sto su htjeli da je ugase , budale ne znaju da je BOSNA vjecna.U par godina od igranja druge lige do borbe za prvaka , golemoRaonffa je napisao/la:Ne znam, za mene nikada neće biti pitarski klub, nego baš to prije svega klub svih Sarajlija i svih ljudi koje vole taj klubMerhaba je napisao/la:U mojim ocima je pitarski klub i ako to naravno nikad nece priznati , cak sta vise ako se sjecam dobro prije nekih 10tak godina iz uprave KK Bosna su javno rekli da je Bosna klub svih Sarajlija i onih koji vole klub te je tad nekad pukla tikva i HZ vise nisu organizovano pratile...realno ovo sad sto su stariji pitari pokusali je nazor sto se i vidjelo jer nema podrsku ni 5% navijaca...Evo ne znam kad je slijedeca utakmica , ali obecavam da dolazim!
Nikad u Skenderiji nije bilo k'o na utakmicama Zvezde ili Partizana gdje imaš onu glavnu skupinu navijača koja konstantno navija, nego je vazda navijala cijela dvorana i nikada nije bilo podjele na "obični" i "vatreni" navijači Bosne, svi su bili isti.
Bilo je sporadično tih Hz, al' to je neznatna mala skupina ljudi. Garantujem da si prije 10 godina otišao na utakmicu Bosnu i redom pitao za koji fudbalski klub navijaju prisutni navijači, bar 40% bi bilo za Želju.Izvanjavam se za ovo i definitivno ne treba da se djelimo kad je ona u pitanju
Bar dok se ne vrati KKŽ
![]()
Normalno, bitno je da se Bosna vraća tamo gdje pripada
A što se tiče KKŽ, nemoj molim te, gubim godine života zbog FKŽ ne treba mi/nam još KKŽ
Kad smo već kod KKŽ, čuo sam par puta da je postojao kao neki dogovor između Bosne i Želje da Bosna bude glavni muški klub na području grada, a Željo glavni ženski, i da se zato KKŽ ugasio. Sad to je moguće šuplja, al' eto nije loša priča