PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Boli ga briga,frajer dobio invalidsku penziju i uziva.Virtu4l je napisao/la:
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
I ugovor do 2018., zajedno sa Radovcem i jos par superstar igraca iz manjeg kluba.
- Zeljeznicar -
SVE GOV.NIMA TREBA VRATITIVirtu4l je napisao/la:Koji je koeficijent Slobode, treba mi za bh klubove u Evropi
Prodali nas svojoj braći srbima prošle sezone samo da bi se hvalili kako su jedini bošnjački klub u europi. Draže im europa kao jedini, nego prvi trofej.
Danas je tačno 108 dana od kako je babuka pogodio prečku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako Sloboda ode u evropu hoce bit nosioc u prva dva pretkola.
Precka se jos trese hehe
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Šta će nositi?Alipasino je napisao/la:Ako Sloboda ode u evropu hoce bit nosioc u prva dva pretkola.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sandokan87
- Kontakt:
Vise bi koristi imali od Melunovica nego od ovog hahaha Melun bi bar pucao penalemma_hz je napisao/la:Boli ga briga,frajer dobio invalidsku penziju i uziva.Virtu4l je napisao/la:
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Jok,samo nam jos fali Sanel Jahic..

FK SARAJEVO.
Valjić je u sinoćnjem finalnom susretu Kupa BiH drastično oštetio Sarajevo protiv Širokog Brijega, tako što nije dosudio očigledan jedanaesterac u 40. minuti, a ovu grešku u N/FSBiH mu nisu oprostili.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/nfsbih-b ... icu/236454

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Zadnja izmjena: HajdeZeljozabiGol, dana/u 11 maj 2017, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
- TobeYarabi
- Kontakt:
nauci se biti bar malo objektivan. ja samo pisem istinu i za sve svoje tvrdnje imam cvrste argumente. zbog takvih kao ti nam je liga u qurcu jer samo gledate kako bi nekog zayebavali i smijali se drugima. vjerujete u neke tamo zvanicne gluposti a ne vjerujete ljudima poput mene i jos nekih momaka sa ove teme koji samo pokusavamo biti malo realni. ova slika koju neki pokusavaju ismijati je cisti dokaz da niste objektivni. tribina sjever ima 6000 stolica a na slici se jasno vidi da nema vise od 500 praznih mjesta. znaci samo na toj trebini nas je bilo oko 5500, dodaj tu jos istok i zapad i vidces da nas je bilo najmanje 16000. vas je najvise bilo na otvorenju istoka, protim slobode i to preko 8000. i povedi malo racuna o praovopisu, zarezima, uzvicnicima, velikom slovu itd.Sandokan87 je napisao/la: Koliko to sjever ima sjedecih mjesta molim te? Ti pametan svi ovdje debili, ti vidis mi svi slijepi, haj ba nauci nekad objektivan biti. Ove sezone vam je ovo najveca brojka na sjeveru a s obzirom da isti taj sjever prima 5 000 i bio je polu prazan dodjes na brojku od neke 2.500 maximalno 3000, i.to tih 500 da te bratski poguram zbog ine rupe iiptickog varanja drugih da izgleda da vas ima vise. I onda se pravis debil i kazes ima vas duplo vise, nego nas na svim ostalim utakmicama. Brat bratu opet bilo.vas je plafon 7-8 hiljada mada.i ja sad pretjerujem a nas je na 6-7 utakmica bilo preko 10 000. Zato se ne provaljuj bolje ti je, jer nije niko ni slijep ni glup. Po tvojoj prici bilo vas je 20 000, a ako i dalje ostajes pri svojoj tvrdnji kapa do poda jarane!
- Medikament
- Kontakt:
kozara, bratstvo, travnik, mladost... i kažu širokom se šteli kupirfo je napisao/la:Valjić je u sinoćnjem finalnom susretu Kupa BiH drastično oštetio Sarajevo protiv Širokog Brijega, tako što nije dosudio očigledan jedanaesterac u 40. minuti, a ovu grešku u N/FSBiH mu nisu oprostili.
![]()
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Ja fakat ne znam je li ovaj lud, bas lud, il se samo pravi. Mozda je i ocajan pokusaj trolovanja, a ako je tako onda je samo glup srecom.TobeYarabi je napisao/la:nauci se biti bar malo objektivan. ja samo pisem istinu i za sve svoje tvrdnje imam cvrste argumente. zbog takvih kao ti nam je liga u qurcu jer samo gledate kako bi nekog zayebavali i smijali se drugima. vjerujete u neke tamo zvanicne gluposti a ne vjerujete ljudima poput mene i jos nekih momaka sa ove teme koji samo pokusavamo biti malo realni. ova slika koju neki pokusavaju ismijati je cisti dokaz da niste objektivni. tribina sjever ima 6000 stolica a na slici se jasno vidi da nema vise od 500 praznih mjesta. znaci samo na toj trebini nas je bilo oko 5500, dodaj tu jos istok i zapad i vidces da nas je bilo najmanje 16000. vas je najvise bilo na otvorenju istoka, protim slobode i to preko 8000. i povedi malo racuna o praovopisu, zarezima, uzvicnicima, velikom slovu itd.Sandokan87 je napisao/la: Koliko to sjever ima sjedecih mjesta molim te? Ti pametan svi ovdje debili, ti vidis mi svi slijepi, haj ba nauci nekad objektivan biti. Ove sezone vam je ovo najveca brojka na sjeveru a s obzirom da isti taj sjever prima 5 000 i bio je polu prazan dodjes na brojku od neke 2.500 maximalno 3000, i.to tih 500 da te bratski poguram zbog ine rupe iiptickog varanja drugih da izgleda da vas ima vise. I onda se pravis debil i kazes ima vas duplo vise, nego nas na svim ostalim utakmicama. Brat bratu opet bilo.vas je plafon 7-8 hiljada mada.i ja sad pretjerujem a nas je na 6-7 utakmica bilo preko 10 000. Zato se ne provaljuj bolje ti je, jer nije niko ni slijep ni glup. Po tvojoj prici bilo vas je 20 000, a ako i dalje ostajes pri svojoj tvrdnji kapa do poda jarane!
Jos malo pa ce oglas na olx:"Traze se sudije "
I meni nije jasno sta ovaj pisecala je napisao/la:Ja fakat ne znam je li ovaj lud, bas lud, il se samo pravi. Mozda je i ocajan pokusaj trolovanja, a ako je tako onda je samo glup srecom.TobeYarabi je napisao/la:nauci se biti bar malo objektivan. ja samo pisem istinu i za sve svoje tvrdnje imam cvrste argumente. zbog takvih kao ti nam je liga u qurcu jer samo gledate kako bi nekog zayebavali i smijali se drugima. vjerujete u neke tamo zvanicne gluposti a ne vjerujete ljudima poput mene i jos nekih momaka sa ove teme koji samo pokusavamo biti malo realni. ova slika koju neki pokusavaju ismijati je cisti dokaz da niste objektivni. tribina sjever ima 6000 stolica a na slici se jasno vidi da nema vise od 500 praznih mjesta. znaci samo na toj trebini nas je bilo oko 5500, dodaj tu jos istok i zapad i vidces da nas je bilo najmanje 16000. vas je najvise bilo na otvorenju istoka, protim slobode i to preko 8000. i povedi malo racuna o praovopisu, zarezima, uzvicnicima, velikom slovu itd.Sandokan87 je napisao/la: Koliko to sjever ima sjedecih mjesta molim te? Ti pametan svi ovdje debili, ti vidis mi svi slijepi, haj ba nauci nekad objektivan biti. Ove sezone vam je ovo najveca brojka na sjeveru a s obzirom da isti taj sjever prima 5 000 i bio je polu prazan dodjes na brojku od neke 2.500 maximalno 3000, i.to tih 500 da te bratski poguram zbog ine rupe iiptickog varanja drugih da izgleda da vas ima vise. I onda se pravis debil i kazes ima vas duplo vise, nego nas na svim ostalim utakmicama. Brat bratu opet bilo.vas je plafon 7-8 hiljada mada.i ja sad pretjerujem a nas je na 6-7 utakmica bilo preko 10 000. Zato se ne provaljuj bolje ti je, jer nije niko ni slijep ni glup. Po tvojoj prici bilo vas je 20 000, a ako i dalje ostajes pri svojoj tvrdnji kapa do poda jarane!
- MocMahale444
Esselamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu.
Sudije ko sudije jednokratna upotreba.
Tobe vas trola sta se palite, uzme nekad cenera za ovo sto pise nekad radi na veresiju kod utrpanog tana.
Sudije ko sudije jednokratna upotreba.
Tobe vas trola sta se palite, uzme nekad cenera za ovo sto pise nekad radi na veresiju kod utrpanog tana.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 11 maj 2017, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- TobeYarabi
- Kontakt:
nije ni lud ni glup, vjerovatno je mlad i neiskusan. pokusaj mu otvoriti oci argumentima kao sto ja to radim. ne moras ga odma vrijedjati jbg ticala je napisao/la:Ja fakat ne znam je li ovaj lud, bas lud, il se samo pravi. Mozda je i ocajan pokusaj trolovanja, a ako je tako onda je samo glup srecom.TobeYarabi je napisao/la:nauci se biti bar malo objektivan. ja samo pisem istinu i za sve svoje tvrdnje imam cvrste argumente. zbog takvih kao ti nam je liga u qurcu jer samo gledate kako bi nekog zayebavali i smijali se drugima. vjerujete u neke tamo zvanicne gluposti a ne vjerujete ljudima poput mene i jos nekih momaka sa ove teme koji samo pokusavamo biti malo realni. ova slika koju neki pokusavaju ismijati je cisti dokaz da niste objektivni. tribina sjever ima 6000 stolica a na slici se jasno vidi da nema vise od 500 praznih mjesta. znaci samo na toj trebini nas je bilo oko 5500, dodaj tu jos istok i zapad i vidces da nas je bilo najmanje 16000. vas je najvise bilo na otvorenju istoka, protim slobode i to preko 8000. i povedi malo racuna o praovopisu, zarezima, uzvicnicima, velikom slovu itd.Sandokan87 je napisao/la: Koliko to sjever ima sjedecih mjesta molim te? Ti pametan svi ovdje debili, ti vidis mi svi slijepi, haj ba nauci nekad objektivan biti. Ove sezone vam je ovo najveca brojka na sjeveru a s obzirom da isti taj sjever prima 5 000 i bio je polu prazan dodjes na brojku od neke 2.500 maximalno 3000, i.to tih 500 da te bratski poguram zbog ine rupe iiptickog varanja drugih da izgleda da vas ima vise. I onda se pravis debil i kazes ima vas duplo vise, nego nas na svim ostalim utakmicama. Brat bratu opet bilo.vas je plafon 7-8 hiljada mada.i ja sad pretjerujem a nas je na 6-7 utakmica bilo preko 10 000. Zato se ne provaljuj bolje ti je, jer nije niko ni slijep ni glup. Po tvojoj prici bilo vas je 20 000, a ako i dalje ostajes pri svojoj tvrdnji kapa do poda jarane!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.