FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 11 maj 2017, 16:25

Juce na utakmici evo sad i na tv gledajuci nasi nisu pokazali nikakvu zelju da pobjede . agresivnost,emocija,zalaganje kao da igramo prijateljsku s Unisom . mozda ja pogresno to rezonujem al ovo meni nivo zalaganja ni za obicnu prvenstvenu utakmicu a kamo li za finale kupa protiv ovih suftova .

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 maj 2017, 16:29

Nema od kukanja nista, treba se nadati da mogu postici taj gol dolje i mislim da mogu. Ja im ne mogu nista prigovoriti za ono juce. Jednostavno se vidi da nam fale kreativci u igri. Siguran sam da je penal bio i Valjic ga je morao dosuditi.Podrska do kraja pa sta bude.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 maj 2017, 16:31

fks74 je napisao/la:Nema od kukanja nista, treba se nadati da mogu postici taj gol dolje i mislim da mogu. Ja im ne mogu nista prigovoriti za ono juce. Jednostavno se vidi da nam fale kreativci u igri. Siguran sam da je penal bio i Valjic ga je morao dosuditi.Podrska do kraja pa sta bude.
:salut:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 maj 2017, 16:34

Valjic skinut sa liste sudija!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 maj 2017, 16:36

Komisija za delegiranje N/FSBiH nije imala milosti prema bh. arbitru Ognjenu Valjiću. Valjić je u sinoćnjem finalnom susretu Kupa BiH drastično oštetio Sarajevo protiv Širokog Brijega, tako što nije dosudio očigledan jedanaesterac u 40. minuti, a ovu grešku u N/FSBiH mu nisu oprostili. Budući da je imao još propusta u zadnje vrijeme, donesena je odluka da se Valjić skine s liste sudija. Koliko će vremena provesti na hlađenju u ovom trenutku nije poznato, a kazna će se odrediti na narednoj sjednici Komiteta za suđenje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 maj 2017, 16:37

Valjić suspendovan. Ja smijurije kod nas Allaha mi. Kad pogledaš u kojim su utakmicama skinute sudije, postaviš od oka tabelu s "realnim" suđenjem na tim tekmama, kako bi to izgledalo?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 11 maj 2017, 16:38

Moze link liste sudaca koji nisu suspendovani
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 11 maj 2017, 16:39

ako je istina da je Jakupovic sudija u listici na uzvratnoj,nemamo se cemu nadati vidimo odmah na cemu smo,sprema se nova lakrdija u njegovoj "reziji" tako da treba otpisat odmah svako nadanje,jer sam ja rekao da ovoj ekipi se nikad ne zna kad ce dobiti a kad pobjediti,ali i to je palo u vodu nakon ovoga,vidi se da je pobjednik kupa vec odlucen...
Jos jedna stvar jel istina da nam dolazi karic iz olimpika on prica da dolazi u Sarajevo,stvarno nam panjevi ne trebaju ...
KO TE NIJE VOLIO NIJE NI OBOLIO
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 maj 2017, 16:41

Vama je ovo svima smijesno,al da je sviran penal utakmica bi otisla u skroz drugom smjeru.
Evo reci cu,zbog ove greske mozda smo i kup izgubili.Pa nismo neki kalibar da ne koristimo svaku priliku,eto mi smo trebali nakon gola Sirokog u najgore moguce vrijeme njima u drugom utrpati 3 komada..
E jesmo realni u p.m.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 11 maj 2017, 16:43

Dzaba i da mi pisemo ovdje kad su nam ljudi u klubu mutavi
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

husE
Kontakt:

Post Postao/la husE » 11 maj 2017, 16:46

Valjic ocigledno ostetio nas klub a iz uprave niko se nije ni oglasio, da je bilo suprotno Siroki bi hagu dostavio tuzbu na pomenutog sudiju.

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

DEBILI !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 maj 2017, 16:47

Al fakat šta je s ovim sudijama, ne mogu da vjerujem da su svi potkupljivi realnije mi je da nisu dorasli zadatku.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 11 maj 2017, 16:56

Sad ce se teorije zavjere kako je kup rezervisan za listicu pokazati tacnim,sto nema veze s mozgom niti direktno sa savezom. Pa ovaj karenjak je toliko tekmi sjebo da ga treba trajno odstraniti sa liste. Nevjerovatno sta se radi ove sezone,koliko ih je do sad suspendovano?!?

Sad svirati dole penal i ispraviti ovu sramotu,al' kad bi znao neko pasti u 16 m.
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 11 maj 2017, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 11 maj 2017, 16:56

Hahah nasu ligu treba proglasiti amaterskom, i ukinuti sve ovo profesionalno. Savez i ovo oko sudija je smijesno! Ako neces da sviras po njihovom, onda to ovako izgleda...minimalno gubis, sudije idu na hladjenje, i samo ukrug.
Da se podsjetimo da je ova bihacka konjina suspendovana nakon derbija 2016. Naravno nas je zakinuo.
Ne sporim igru od jucer, ali ova kaznjavanja sudija samo potpiruju vatru!
U uski sa juniorima!!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 11 maj 2017, 17:03

Mozda treba pokusati promijeniti sistem u NSBIH oko broja stranih igraca, pa da nam u ekipi npr igraju 3 iranca...3 kineza...4 japanca i golmam recimo iz bangladesa. Mislim da bi tesko naucili nas jezik pa bi bili mirni barem 2god. Cim skonta par psovki i sta one znace nogu mu sati :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 maj 2017, 17:15

bordoakapitar je napisao/la:Preumoran sam vise od svih analiza. Reci ci samo ovo...
Saaaaaraaaaaajvoooooo
za tebe zivimoooooooo
neka znaju svi da bit cemo ti mi do smrti
odaaaaaniiiiiiiiiii...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ma tako je brate moj :tokralju: :bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 11 maj 2017, 17:17

mma_hz je napisao/la: Ti ako mislis da ova situacija nije bitna nisi dobar u glavi..
Mi ubrzo nakon ovoga primamo gol,a ovakve utakmice se lome na ovakvim situacijama..
Nismo mi Juventus da svaki tim otresemo,suti Bgt,sta ocekujes da razvalimo tim koji komsije izunirira.. :roll: :roll:

Ev ja cu ti reci,uopste nismo toliko losi da pojedince sjede i pregledaju utakmicu i protivnika i sve..i tek kada uzmu sve u obzir,a ne doci na Kosevo kada ide,jbt majku onako usput i to je to.. :roll:
Volio bi i ja da je sviran penal, ali zašto se ovdje ne priča o tome kako je njihov igrač ostao sam u petercu kad su postigli gol??? Zašto ga niko nije čuvao??? To su stvari o kojima treba diskutovati.

A ne znam šta se više čudite za sudije, zato ja ne navijam za reprezentaciju.
SARAJEVO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 maj 2017, 17:23

Oglasite se iz kluba!
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 11 maj 2017, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 maj 2017, 17:25

MortemHz je napisao/la:Oglasite iz kluba!

Kad nisu poslije Radnika nece nikad, tad se sve ovo moglo zaustaviti. Sad mozemo kuyru svirati kad su sve usrali. :wave:

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 11 maj 2017, 17:27

Poslije prespavane noći da i ja nešto napišem.
Igrački kadar je limitiran i sa ovakvim tempom utakmica bilo je očekivano da nas dobije ekipa kojoj se samo kup prioritet i koja uz to uopšte nije loša.
Ovakav način igre sumnjam da nam nešto dobro može donijeti i na pecari gdje nas njihova igra sa tri štopera dovodi do ludila.
Za Čalu nemam niti jedne zamjerke, kako za ovu utakmicu, tako i za cijelu sezonu. Umnogome je premašio moja očekivanja..
Tužno ali istinito Ahmetović nam je najbolji napadač koji mjesecima nije zabio gol.
I za kraj, ova cijela sezona PL je užasna što se tiče sudija.. Ovdje se nešto drastično mora promijeniti, ovakvo suđenje nije ni u amaterskim ligama.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pitar6785, skoJaa i 75 gostiju.