ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Murray najgori broj 1 ikad. Prevara od igrača.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Al kako je lik samo odvratan
Zverev i Coric
Bome dobro se Murray zaletio
Zverev i Coric
Bome dobro se Murray zaletio
Ovaj Coric je dobar fakat u jednoj stvari, a to je da kad mu dodje neko u losoj formi nebitno koliko kvalitetan da je nema mu da se na njemu vadi. I Rafu je kuci slao prosle godine. Nezgodan je malac.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Bugari na ovom meču i njihovo navijanje.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Borna je borben igrač, ne predaje se nikad i koristi odlično dobivene šanse, ne propušta ih. Možda nije kalibar za No.1 i GS titule ali će biti itekako nezgodan igrač za sve, TOP 20 je sasvim sigurno tu a i TOP 10 nije daleko, koje sve bio može i on.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dimitrov

- RafaGarros9
- Kontakt:
Pa sta ces mi se pravdat covjece evo pitam te samo ko ti je omiljeni igrac da znamo napokon izjasni se jednom???Effenberg je napisao/la:@Rafa
Nemam se ja sta tebi pravdati ko je meni omiljen igrac. Imaju sano omiljeniji i manje omiljeni, Dimi je doktor i volim igrace koji imaju igru i talent i svima cu to priznati ko zna. A ne volim spinbotove i pushere i servisbotove pa eto ti i kontaj.
Ono sto sigurno necu dozvoliti u diskusiji da se vrijedjaju i ismijavaju vrhunski igraci i da se mimoilaze neke cinjenice.
A Babuka svakako i jeste da se cijeni iznad Rafe i svih radi ostvarenja i zato i jeste najveci i imace uvijek postovanje. Sve su to igraci koje ja volim gledati ali nisam neko ko voli euforiju i uvijek cu navijati protiv toga, vidim sad se srozavaju Nole i Andy eh sad cu u inat bas za njih navijati. Vidice Rafa svog Boga na sljaci i to vrlo uskoro.
Koga ne volim i ne postujem to je Wawrinka, provala od igraca i samo je na srecu i dobru formu osvojio one slanove, tragedija je da on ima isti broj slemova ko Endi koji je dr.docent za njega.
F.Lopez je danas npr. bio vrlo dobar, Djokovic jos bolji zato je i dobio rutinski manje vise. Vidice se sve nakon Madrida kud ovo vodi. Rafa nije nedodirljiv ni na ovoj podlozi a kamoli na drugima gdje nikad i nece biti favorit ni protiv Babuke ni Endija ni Noleta. Mozda hoce protiv Rize i to mozda..
Pa da za tebe jeDimitrov bio doktor na AO pa je bio prevara od igraca,pa seroonja pa je sad ponovo dobio koji mec pa je opet dobar pa izjasni se jednom i drzi svoje misljenje a ne svaki **** turnir mjenjati isto.Kome prosipas pamet odn. gluposti.
Cuj ti neces dozvoliti da se vrijedjaju vrhunski igraci pa te iste vrhunske igrace si ti ovdje najvise vrijedjao pocevsi od Dimitrova kojeg sad hvalis pa do Rafe jednog velikog gospodina prije svega i igraca pa do Endija,Novaka,Kei...i ti neces dozvoliti samo se pitam sta da ih mi nazivamo imenima jel to???
Meni se cini da ti samo navijas za one koji dobijaju i nisam nigdje procitao da se Endi i Novak srozavaju a jbg morat ce i Rafa nekad izgubiti i na sljaci ili betonu nije ni on svemoguc pa ce doci tvojih 5 mina da napises jesam vam rekao...
Cuj Wawrinka provala od igraca
Sine dragi jesi ti svjestan sta pises?
Msm da si ovo danas napisao "a sad Murray se zalijece"...Nije da nisi u pravu samo sto ga kao sto bi ti rekao pravara od igraca Coric oduci i to lagano 0-2 ali se zalijece zar ne...Effenberg je napisao/la:Ja sam reko i opet cu reci, to sto ovakvom Rafi niko na sljaci nista ne moze vise govori o nedostatku kvalitetnih sljakasa nego o nekakvoj tobejarabi nadmoci i superiornosti Rafe trenutno. Davno je on prno u fenjer a sad Murray se zalijece a jos malo ce i Djoko, pa ce doprditi i u ono malo vatre sto tinja. Bolje prije prihvatati tu cinjenicu nego poslije se razocaravati!
Grisha humanitarac, zao mu da pobijedi.
Borna!!!!

Strašan turnir, kakav meč

Moja prognoza za polufinalne parove
Borna-Zverev
Nick- Novak
Dalje ne znam
Borna-Zverev
Nick- Novak
Dalje ne znam
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Vamos Rafa
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Igra se Rafi, dobro je suveren zasada u meču. Bliži se i 12.pobjeda u nizu
LeBron James
ovo je bilo grozomorno, došao sam u iskušenje da prebacim na evroviziju 
sreća pa ima mančester
sreća pa ima mančester
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 11 maj 2017, 21:26, ukupno mijenjano 2 puta.
i ovakvi debili poput Kyrgiosa zarađuju milione, tužno
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Goffin je sljedeći, sutra po 13.pobjedu u nizu
LeBron James
- RafaGarros9
- Kontakt:
NEXT

I tako se Endi zaletio, ubi brasno 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Re: RE: Re: ATP Tour
A Babuka ostri belegiju sad ce trava jos malo!bodi123 je napisao/la:I tako se Endi zaletio, ubi brasno [emoji38]
Mada i neko drvo ce biti dovoljno da rijesi spinbota na travi doduse.
Uzivajte kratko ce trajat "dominacija"! Mozebit samo jos sutra sto se Madrida tice. Nole se probudio iz zimskog sna. Bice kmecanja.
Coronados de gloria vivamos,
Znaci Nolo se dize, vazi, vidimo ga sutra sa sushikorijem 
sto doktore Wimbledon spominjes nije mi jasno, do njega ko ziv ko mrtav, uzivaj u igrama najboljeg tenisera koji se rodio i zaigro na sljaci ikada, necemo jos puno godina imati privilegiju gledati ovakvog majstora i sampiona, ko zna kad ce neko opet uzeti 10 titula na bilo kojem turniru, vjerovatno nikad, a kamoli 10 istih slemova moj Effe, nisi svjestan cemu mozes svjedociti uskoro
Covjeku prognozirali kraj karijere prije godinu i pol, a on na putu da ima jednu od najboljih sljakaskih sezona u karijeri
Rafael Nadal
sto doktore Wimbledon spominjes nije mi jasno, do njega ko ziv ko mrtav, uzivaj u igrama najboljeg tenisera koji se rodio i zaigro na sljaci ikada, necemo jos puno godina imati privilegiju gledati ovakvog majstora i sampiona, ko zna kad ce neko opet uzeti 10 titula na bilo kojem turniru, vjerovatno nikad, a kamoli 10 istih slemova moj Effe, nisi svjestan cemu mozes svjedociti uskoro
Covjeku prognozirali kraj karijere prije godinu i pol, a on na putu da ima jednu od najboljih sljakaskih sezona u karijeri
Rafael Nadal
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.